| Message |
|
|
coz007 wrote:Detaliaza te rog.Denumire,dimensiuni,putere.Nu am idee despre ce vorbesti.
PL 18 W G23, PL 36 W 2G11 sau PL 55 W 2G11 de ex Blau Aquaristic comercializeaza astfel de tuburi, avand dimensiunile mai mici decat tuburile clasice.
|
 |
|
|
|
iluminezi acvariul cu neoane PL ar fii o varianta.
|
 |
|
|
|
Nu cred ca este christmas(Vesicularia montagna)
Mai degraba este(Vesicularia reticulata)erect moss.
La mine arata identic ca in poza ta avand temperatura mare in acvariu.
Dupa ce i am adaugat lumina,fertilizare si am scazut temperatura:23 grade mi a crescut in "valuri" foarte des si inalt.
Nu sunt sigur de afirmatia indentificarii! Nimeni nu cred ca poate fii, in afara de la cel care ai achizitionato fiinca in functie de conditii moss ul isi poate schimba din aspect pana la 180 de grade.
|
 |
|
|
flyer01 wrote:succes la examene ! si dupa presesiune poate stam de vorba 
Multumesc! dar dupa presesiune urmeaza sesiunea.....deci putem sta de vorba dupa jumatatea lui martie
|
 |
|
|
flyer01 wrote:un setup care evolueaza foarte frumos,felicitari!
frumoasa padurea cu ``braji`` XD,nu vinzi din mossul
ala  ?
Te referi la flame moss: nu am timp sa tund acvariul, fiinca ar fii fost pana acum ras, vreau sa renunt la oparte din flame.Sunt in presesiune si mai mult incerc sa mi aprofundez studiile si sa ma relaxez.
|
 |
|
|
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
alber wrote:Aha, exact cum m-am asteptat.
Nici Bolbitis, mutat, nici Blyxa in locul lui. Bine, am inteles ca Blyxa nu a mers. Io zic sa mai incerci odata, nu are ce sa strice. Si vezi ca Bolbitisu iti va acoperi Anubiasul si creanga, iar rezultatul nu va fi prea frumos. Militez in continuare pentru mutarea lui
Toate plantele se vor muta intr un acvariu mai mare si vor avea loc, acum ce se dezvolta nedorit tai pana reusesc sa fac urmatorul acvariu, unul foarte lat, asta se va intampla in vacanta de vara, pana atunci mai tai din frunze, mai renunt la unele.
Nu stiu cat de bine se observa dar acvariul a ajuns prea aglomerat.
Bolbitisul ala este prins pe o buturuga si foarte dezvoltat, greu de mutat, asa ca ii tai din frunzele care ies in spatiile goale.
Momentan raman cu sadisfactia ca Fontinalis antipyretica sa adaptat perfect si se dezvolta si in apa mai calda de 24 grade, tin s o imultesc foarte mult pentru viitorul acvariu special pentru acest muschi.Ca ideee il voi face patrat, 100x100xh80.
|
 |
|
|
bogdan94 wrote:Foarte frumos acvariul tau. Felicitari.
Sa in intreb, in poza doi, deasupra mossului ai o planta cu frunze un pic galbene, ce e aia?
Mersi.
Un echinodorus, dar nu stiu de care anume!
|
 |
|
|
Bun picasa, micsoreaza orice poza.Multumesc!
In poza 5 este un detaliu de ramificare a muschiul si poza 6 detaliu unde apar semincioarele muschiului.
|
 |
|
|
|
nu am paint, de mult am renuntat la windows in favoarea Mac os x, ca program asemanator nu stiu ce sa caut, eu folosesc calculatorul doar pentru internet nu ma pricep sal utilizez foarte bine.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru aprecieri.
Cristmassul este intradevar spectaculos cum poate el sa se intinda in forme artistice....daca il lasi sa se dezvolte.
Poza de asamblu nu se poate pune fiinca depaseste 5mb si nu permite site ul sa incarce.
Setarile aparatului ma depasesc, deabea l am reglat sa faca poze normale, reusisem sa il dereglez si mi facea poze ca de mobil.
Fac si eu zeci de poze cand vreau sa le pun pe topic sa fiu sigur ca am si mai mici de 5 mb sa le pot face publice.
Daca este un alt site de incarcat poze care sa mearga folosit cu opera m ar iajuta pe viitor.
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Pompa din videoclip este a unui filtru extern Aquael Pressure Max 600, cel putin asa cred.
Filtrul asta se gaseste in lista de produse de la reef si alte siteuri online.
|
 |
|
|
|
90 cm
pret este negociabil
|
 |
|
|
Lampa 6x39 w t5 plus 4 neoane osram t5 865 noi si 2 folosite aproximativ jumatate de an
are 4 intrerupatoare on/of
dimensiune lungime 90 cm
pretul este de 600 ron
|
 |
|
|
|
Eu am folosit,Fontinalis antipyretica,Plagiomnium affine, si fissindes ca moss, deja au inceput sa se dezvolte semn ca le prieste, as mai fii adaugat si alceva dar nu mai am fonduri pentru el.
Il las asa.
Interesanta treaba cu caramida de nuca, daca stiam de ea imi luam si eu.
|
 |
|
|
|
Nu am vopsit spuma fiinca intentionez sa se acopere cu muschi in intregime intr un final, altfel as fii vopsit o cu vopsea maro si as fii dato cu rasina exposidica care i ar fii dat aspect de roca vulcanica.
Am mai facut la un amic si a iesit foarte reala, daca tai partea lucuoasa de spuma ramane ca un burete cu pori, vopsita in maro combinat cu rosu si negru, apoi data cu rasina ia un aspect foarte surprinzator de roca.
Nuca de cocos am spart o cu un ciocan si am scos din ea miezul, atat.
La vara cred ca va arata asa cum imi imaginez, din pacate am dat rateuri cu ouale de triops, nu mi a iesit nimic.Ori ouale nu erau bune ori temperatura a fost cam mica, 20 grade.
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Am spus 3 saptamani din experienta mea cu siliconul bison.
La mine dupa o saptamana si jumatate de lasat la uscat tot in perioada asta de iarna intr o camera de 24 grade nu s a uscat suficient.
Desi acvariul cand era gol peste tot era perfect fara nici un defect, bula etc.....cand l am umplut mi a facut o fasie de bule minuscule pe toata inaltimea acvariului, acum acvariul are un an si nu s a intamplat nimic dar bulele sunt acolo, cand golesc acvariul dispar 80% din bule.
|
 |
|
|
|
ar trebui sa lasi la uscat 3 saptamani siliconul
|
 |
|
|