Lemon wrote:Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.
PS: mFoarte frumoasa floarea.
Nu este nimic grav la tine nu toate tipurile de anubias fac floare
Toate Anubias cu frunza mare infloresc. Chiar se inmultesc prin seminte. Cu Bonsai si Pangolino e mai greu. Dar Barteri, Pinto ... infloresc la greu daca au conditii adecvate.
Lemon wrote:Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.
PS: mFoarte frumoasa floarea.
Lumina! Nu infloreste daca este puternic umbrita. In plus, supliment de potasiu in apa. Eu am testat acest lucru si sunt sigur ca stimularea luminoasa, fara sa fie excesiva pentru ca atunci dai in alte probleme (de ex GSA), ajuta la inflorire.
Nu umbla la program, mai curind la intensitate. Daca poti. Daca nu, lasa asa. Un sistem bun de CO2 poti lua de pe nevertebrate sau de pe AcvaConcept. Butelie de 2 kg (nu te baga sub ca e greu de umplut), un reductor si un difuzor 3 in 1. In total ajunge cam la 750 de lei. Vezi ca sunt si niste promotii.
Cozmastie wrote:crevetii sunt din ce in ce mai activi,incep sa stea cat mai mult in fata acvariului,am si un capac din plexiglas de vreo 2-3mm,banuiesc ca nu are cu ce afecta lumina.