[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Lemon wrote:Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.

PS: mFoarte frumoasa floarea.

Nu este nimic grav la tine nu toate tipurile de anubias fac floare

Toate Anubias cu frunza mare infloresc. Chiar se inmultesc prin seminte. Cu Bonsai si Pangolino e mai greu. Dar Barteri, Pinto ... infloresc la greu daca au conditii adecvate.
Lemon wrote:Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.

PS: mFoarte frumoasa floarea.

Lumina! Nu infloreste daca este puternic umbrita. In plus, supliment de potasiu in apa. Eu am testat acest lucru si sunt sigur ca stimularea luminoasa, fara sa fie excesiva pentru ca atunci dai in alte probleme (de ex GSA), ajuta la inflorire.
MSI wrote:Silviu, cumva este un hidroid fix pe capul lui Jar Jar?

Dap. Am in toate aproape toate acvariile. Semn bun ...

LE Ma, da’ ce ochi de soacra ai?!
adrian09 wrote:mai Silviu dar rau esti... nu vezi ca i-au iesit okii din cap la cat se lungeste sa ai caute pe ceilalti? de ce il ti singur?

Bine, frate. Hai ca in week end dau jos din pod cutia cu jucarii a lu’ fiumiu si poate gasesc un Obi wan Kenobi acolo ...
MSI wrote:Frumos Silviu!

Cumva personajul este din Canada? )

Nup! Din Naboo!
Cozmastie wrote:Foarte fain

Multam!
Nu poti sa o ridici mai sus?
Missa back!

image
adrian09 wrote:acum arata chiar super... salbatic....eu unul inca nu l-as cosi...

rodoselada wrote:Frumos, o sa fie si mai frumos dupa ce scapi de bba.

Multam! Da. Oricum, s-au redus foarte mult si vad ca pe frunzele noi nu mai apar. Dar plantele sunt mult ramase in urma.
rodoselada wrote:Asta nu e stilul meu, dar arata al dracului dd bine, felicitari Silviu!

Multam, Rodo!
Te referi la casa?
Cozmastie wrote:interesant...ce are una de un kg?

Nu le umplu cei de la centre. E greu sa pui 750 g CO2.
koala wrote:Pentru ca nu folosesti linkul corect... adica, asta: https://www.youtube.com/watch?v=_LlfIb9nT6o&feature=youtu.be

L-am copiat de 10 ori pe ala. Nu mergea!! Multam!
De ce nu reusesc sa atasez link de pe youtube?!
https://youtu.be/_LlfIb9nT6o

by koala: Rezolvat si asta!
Nu umbla la program, mai curind la intensitate. Daca poti. Daca nu, lasa asa. Un sistem bun de CO2 poti lua de pe nevertebrate sau de pe AcvaConcept. Butelie de 2 kg (nu te baga sub ca e greu de umplut), un reductor si un difuzor 3 in 1. In total ajunge cam la 750 de lei. Vezi ca sunt si niste promotii.
Cozmastie wrote:crevetii sunt din ce in ce mai activi,incep sa stea cat mai mult in fata acvariului,am si un capac din plexiglas de vreo 2-3mm,banuiesc ca nu are cu ce afecta lumina.

Daca e plexiglas de buna calitate, are 90%.

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: