[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Batmane tata, iar nu esti atent la detalii fotografice, strica la imagine si doar ce s-a dat startul la campania electorala
Uite aici detaliu, deabea-l astept Joi
http://lasfierbinti.protv.ro/
Pui grill 60000 bucati
http://www.gandul.info/stiri/baronul-puilor-procurorii-sustin-ca-florin-popescu-ar-fi-cumparat-voturi-cu-60-000-de-pui-grill-reteaua-primarilor-care-imparteau-mita-electorala-12518507
Fain Domnule, si mie-mi place, miroase a progres
Faina statia, si mie-mi trage de ceva vreme cu ochiul
Poti sa povestesti cum este prinderea varfului la ciocan si cum se comporta in general, daca afiseaza corect temperatura, etc ?
Corect, altii platesc din buzunar sa vada Haustria
Da, cand cresc astea mari vreau si eu un set de halitoare
Oricum, e cea mai buna varianta din toate pe care le-am incercat pana acum.
mugurel wrote:Sau baga niste sare ... cat pentru 15 l ...

Daca faci asa trebuie sa ridici senzorul la nivel sau sa dai imediat dupa 15 litrii afara. Si nu prea e recomandat sa bagi direct sare in bazin, e stres....
Asta da ambitie, de un an o ti in tine
Eu pot sa-ti confirm ca eliminarea nu este definitiva, am avut si eu o gramada de aiptasii, am bagat berghia si am scapat de ele sau cel putin asa am crezut.
La un moment dat am numarat peste 20 adulti Berghia in bazin, maturi care depuneau, cine stie cati erau in realitate.
Cert este ca Berghia a murit, nu am mai vazut nici un exemplar dar ieri am vazut 2 aiptasii micute in locuri diferite si in crapaturi deci cu certitudine raman spori.
Mentionez ca nu am mai introdus nici un fel de fragment, coral, etc.

Nici eu nu sunt adeptul polemicilor dar as mai avea de completat la calculul tau o pierdere de cca. 1500 euro contravaloare animale (poate mai mult in unele cazuri la bazine mari) in caz de intrerupere pe termen lung al unei pompe care de obicei functioneaza drept recirculare. La tine e un caz fericit, o ai la skimmer, daca filtrarea functioneaza corespunzator poti rula fara spumator si 2 saptamani fara sa se intample nimic. Un esec de genul celui de mai sus pune un pasionat pe butuci atat moral cat si financiar, multi se chinuie ani buni ca sa ajunga la un bazin frumusel. din categoria "celor bune". La capacitatea ei, pompa de mai sus, este una dintre cele mai bune variante. Eu unul m-am gandit din start la economie, din cauza asta am un Deltec SC 1455 si un Eheim 3000+. Nu-ti mai povestesc ca dupa foarte multi ani de functionare n-am desfacut-o (pe Eheim) decat o singura data pentru curatare si am constatat ca nu trebuie sa ma obosesc cu nimicuri dinastea
Concluzia mea: se poate si performanta cu bani putini....ori mai putini ca sa nu-mi sara lumea-n cap
Eu unul iti tin pumnii si sper sa prinzi o chinezoaica care sa te tina mult, nu deaia.....deaialalta
Las-o asa pana se evapora pana la nivel, va fi un singur soc, nu 2 )
Ai testat pe bune vreodata cat consuma o pompa ?
Eu am avut tupeul asta si am constat ca toti mint, unii mai putin (europenii de obicei) altii mai mult (muuuuuult mai mult - asiaticii)
Eu fac altfel calculele: bazin plin de corali (ai mei se ridica la o suma generoasa, zic...)+ pesti + concediu 10 zile + bompa busita = ramas mut, praf cu lacrimi in ochi si dorinta de suicid
Am trecut odata prin stari de gen fapt pentru care prefer calitatea, chiar daca costa mai mult desi garantez ca tunzele duge lejer 5 ani.
CatalinBarbu wrote: Dar cam care ar fii scula aia serioasa? Dar sa nu ma iei cu Eco Tech...

Tunze Silence Pro (1073.110)
Tu esti invatat cu greul, n-am ce spune, pica des dar tot deaia-ti iei, de ambitie, nu esti las, deaia ai luptat la revolutie cu pieptul dezvelit
E ca si la tine cand te ia dorul de casa, bagi o Herbtana pentru umanoizi, Jagermeister parca-i spune, scade si nitratul
Partea proaste este ca nu sti nici o data cand se duce, pacat ca n-au un count down sau ceva, fapt pentru care iti recomanda sa cauti mai adanc in buzunar si sa treci pe o scula serioasa.
Pana si Ricardo si-a dat seama ca alea pica mai des in concediu
Da, sunt foarte simpatici si au un spirit de echipa formidabil. Cand se simt amenintati se strang toti gramada de parca-s din transformers
Dupa modul in care prezinti situatia pot presupune ca sonda nu este detasabila si firul pleaca direct in racitor ?
Daca raspunsul este afirmativ atunci ar trebui sa deschizi racitorul si sa te uiti cate fire pleaca catre sonda.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: