[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Lucian wrote:si standul de probe profesional

Daca mai bag cateva beri bune peste limita legala-mi seamana cu.....imprimata 3D
Din motive obiective (caldura de afara si cantitatea mica per total) nu voi putea face transportul fapt pentru care rog sa se inchida topicul.
Va multumesc pentru intelegere.

by koala: Inchid topicul, la cerere... daca e nevoie sa-l deschidem iar, da-mi un PM.
Cumpar una bucata anemona carpeta, astept cu nerabdare oferte
Eu zic ca ar fi extraordinar daca ai putea face bucati mai mari, cam asa cat o minge de tenis de camp, poate incearca cineva un transplant renal la cat de buna zici ca este chiar si fara sa faci nici un test concret.
Sunt unul dintre cei care sustin productia romaneasca, de orice, romaneasca sa fie, ti-am cerut o singura boaba din acest material pentru teste, ti-am spus clar asta si nu am primit nimic, a trecut ceva timp de atunci, trag concluzia ca esti un papagal in cautare de fraieri, exact ca cei de au scula care reduce consumul de energie electrica
Inclusiv titlul topicului este gresit, exista in Romania fabrici mari care produc material filtrant chiar si pentru export, in cantitati industriale
Astept, ca multi altii, ceva concret.
Ma bucur ca ti-a ajuns cu bine .V2, a avut Dorel conced
Sa te bucuri de el, dar nu uita, asta-i doar inceputul, totul va deveni un cuprins iar daca vei avea rabdare si te vei inarma cu multa, multa, multa ....multa informatie sfarsitul nu va veni niciodata
Succes !
smilie
Cu placere
dan.pavelescu wrote:Nea Shubi, m-ai dat pe spate, a iesit la iveala inginerul din tine
Ne dezvalui si dimensiunea intre suruburi, pe diagonala?

E o teorema care te-ar fi ajutat mult la momentul potrivit

Desigur +-0.6

Cam asta-i
Bah, plm, eu inca cu sticle prin acvariu n-am umblat
Asta-i urmatorul pas ori l-am sarit deja ?
Foarte fain !
Am finalizat cadrul, vopsit, dus acasa.
A urmat o perioada de pauza, reflectare, etc, etc, etc
Saptamana viitoare vreau sa dau comanda de sticla
Oricum am renuntat de mult la idee, tot din lene
si pe mine ma doare lenea, ca sa fiu sincer
Sunt fix aci
Deabea astept !!!
Barosane, te astept personal
Va tzuc pe toti !
Multumesc.
Va multumesc dragi tovarasi, o primavara plina de bucurie, sanatate si apa limpede va doresc.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: