| Message |
|
|
|
Se poate inchide.
Multumesc !
|
 |
|
|
|
Ai si de la mine un PM.
Merci anticipat!
|
 |
|
|
|
Rezervati !
|
 |
|
|
|
Felicitari, ai un acvariu frumos.
Imi place fundalul 3D. (este cumparat?)
Floarea.....este superba.
|
 |
|
|
Vand 2 Moonlight Gurami. (cred ca sunt femele)
Au in jur de 7-8 cm.
Sau schimb cu Neoni (Paracheirodon innesi)
Pret vanzare: 10 ron/buc
sau
5 neoni/buc
Bucuresti
tel: 0748046748
P.S.
Nu sunt compatibili cu Riccia sau Cabomba. (papa bun  )
Le place sa ciuguleasca algele verzi.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide.
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Valabil!
35 ron/5 buc
|
 |
|
|
smenaruyo wrote:Multumesc mult pentru sfaturi apa are deja 1 saptamana jumatate si nu miroase deloc, am facut schimburile de apa 10% zilnic si azi 30% si chiar e ok  Multumesc mult !
Ce legatura are mirosul apei din acvariu cu ciclarea?
|
 |
|
|
Am eu combinatia Colisa Lalia+Creveti RCS. Nu este o idee stralucita. "Piticul", a prins gustul de crevete si imi papa puii. Pe aia mari, nu are sanse.....dar nici populatia de creveti nu a mai crescut spectaculos. Nu prea am mai vazut pui de RCS. 
|
 |
|
|
|
Ei sunt "rude". Cred ca te pacaleste lumina care cade pe ei. Masculii sunt mai spectaculosi. Inca nu s-au ales perechi.
Uite o poza mai......"spectaculoasa". Aici se vede clar ca e galben de la lumina.
|
 |
|
|
|
Nici nu stiu cu ce sa incep.....
Colega de servici trebuia sa mai aibe rabdare. 25 de pesti .....sunt foarte multi, chiar si ptr un acvariu de 60 lit.
Eu zic ca nu o sa reziste toti pana ciclezi tu acvariul. Baga in filtrul de la acvariul de 20 niste bacterii. Se gasesc la petshop (filterstart) O sa grabeasca un pic ciclarea. Puii aia.....sunt ca niste mormoloci. Daca vroia sa faca un "cadou", trebuia sa...........nu mai conteaza. Calul de dar nu se cauta la dinti.
Poti sa le dai de 2-3 ori sa pape, dar nu mult. Cat sa termine in 5 min tot ce au primit. O sa trebuiasca sa le schimbi apa (30% din cei 5 lit) cu apa care a stat la declorinat min 48 h. Trebuie sa le iei o pompa ptr aer.
|
 |
|
|
|
Vand 5 Leeri (2M+3F)
Au in jur de 7 cm.
Pret: 40 ron (toti 5) sau 10 ron/buc
Bucuresti
Tel: 0748046748
P.S.
Nu fac schimburi.
|
 |
|
|
|
Eu abia astept sa vad pozele de ansamblu.
Tu faci acvarii ("biotoape") foarte reusite......
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Priza mea este mecanica. Chiar daca ramane in urma cand mai cade curentul.......eu sunt multumit.
Nu-ti face grija de cat de repede cresc plantele. O sa zici merci ca nu ai facut padure de valisneria. Si eu am valisneria care creste in salturi. Eu tin sub control aceasta planta ptr ca este invaziva. Tai o gramada de pui in fiecare luna ca sa nu ma umplu. Cand vei schimba programul.....o sa ai rezultate mai bune. Daca vei adauga si ceva fertilizanti.....dar nu cu galeata.....o sa ai rezultate mai bune. Plantele frumoase nu cresc doar cu apa si lumina. Eu bag ptr plantele mele easy, 3,5 ml de easy carbo zilnic si ferropol 24. In substrat am bile de la JBL (nu si in zona valisneriei.)
P.S.
Sa iti treci si locatia la profil......
|
 |
|
|
|
Cand bagi fertilizanti, trebuie sa o iei treptat. Nu baga din prima toata cantitatea care este trecuta pe ambalaj. Easy carbo poti sa pui fara probleme (3-3,5 ml/zi) pana iti faci instalatia de CO2.
Bafta!
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
Imi place cum ai aranjat acvariul cu scalari.
Ca sa poti face un program vis-a-vis de iluminat, iti trebuie o priza programabila. Eu am la acvariul meu un program de 9 ore/zi. (8.00-12.00 si 18.00-23.00)
|
 |
|
|
koala wrote:Si mie imi place cum arata... aerisit, "limpede". Plantele o duc bine si asta se vede.
Acvariul are un aer "natural", arata "firesc"... felicitari!
 Merci ptr aprecieri.
Acvariul se vrea un "biotop Asia". Am urmarit sa iasa exact cum l-ai descris : "natural" si "firesc".
|
 |
|
|
|
Evolutie!!!
|
 |
|
|
|
|