[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BGD46
Forum Index » Profile for BGD46 » Messages posted by BGD46
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by BGD46
Preturi :
Lampa = 150 ron
Filtru = 200 ron
Acvariu = 200 ron
Trebuie sa-i separi. Din cauza stresului, pestii se imbolnavesc si mor.
Uite cum am separat eu 2 masculi de Betta intr-un acvariu de 12 lit. (despartitorul era gaurit ca sa circule apa)
Vand acvariu complet
Acvariu : 160 lit (100/40/40), cumparat din Hornbach prin Iunie-August 2012 (nu are zgarieturi)
Lampa Resun DL-30R 2x30w. (865 + 830)
Filtru intern Eheim Biopower 240.

Bonus: 1 neon T8 (865) + pad ptr acvariu (hornbach)

Pret: 550 ron
Tel: 0748046748
Bucuresti
Superbe poze, pesti superbi........dar lipseste o poza de ansamblu.
Urmaresc cu admiratie toate "biotoapele" facute de tine.
ionut marincas wrote:
Legat de ciclide,o parte din ele o sa plece,o sa las in bazin 2 perechi saptamanile care urmeaza.

E cam departe Zalau de Bucuresti...... Daca erai din zona, ma abonam la o pereche de Sajica.
Bine ai venit!
Frumos si interesant biotopul (foarte inalt).
Imi place background-ul la acel acvariu.
La acvariul cu "Sajica & friends", singura problema este ca pare cam aglomerat.
Foarte frumos biotopul.
Background-ul este din alge?
jasmine13 wrote:Pentru BGD46,

In urma discutiei telefonice am analizat mediul amazonian creat de tine cu scalari si ciclide, precum si unele siteuri de specialitate si am ajuns la aceeasi concluzie. Din pacate, speciile pe care ai ales tu, sa le introduci in acelasi mediu nu sunt compatibile si, ar fi injust si inuman ca, la un anumit moment existential speciile pasnice sa fie mutilate si/sau exterminate de celelalte. Nu sunt de acord sa te las sa probezi temelia legii darwiniene intr-un mediu indus de tine si, categoric inechitabil.
Multumesc pentru intelegere, iti doresc intelepciune si nu uita, nu suntem zei!

Ok......
Nu vreau sa te contrazic si nici nu intentionez. Nu stiu ce site-uri ai studiat, dar avand in vedere ca sunt pestisorii tai, este si alegerea ta vis-a-vis de acvariile in care vor ajunge.

O zi frumoasa !
Foarte frumos!
Felicitari !!
Imi place mult efectul pe care il dau crengile.
Mai sunt pui de ancistrus?
Vreau si eu 2 (1 macar)
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index