[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BGD46
Forum Index » Profile for BGD46 » Messages posted by BGD46
Multumesc
Eu gasesc cam......de doua ori pe saptamana cate un crevete pe jos sau pe "capacul" din plexi. Nu stiu cum reusesc ei sa sara tocmai prin cei 1,5 cm ramasi liberi pe lateralele acvariului.
Pacat ca al tau era chiar mare.

Poate a facut vreun pariu cu ceilalti creveti, ca el e mare si smecher........ si nu a reusit sa se mai intoarca in acvariu.
Valabil si in varianta cu un Guram galben femela(mai maricel....)

Schimb Riccia (15, 20 cm2) pe un Trichogaster leer (Pearl Gouram)

Bucuresti
0748046748

Arata binisor ptr inceput.
Vad ca ai gasit crengi.....
Felicitari!!
Exact cum a zis rick, as pune un ciorap de dama ca sa nu dispara puii in filtru.
Este interesant si frumos ce ai tu acolo. Important este sa nu iasa razboi pe locul "secret" unde fac ei depunerile.

P.S.
Poate gasesti o pozitie mai interesanta ptr lemnele alea sau sa mai pui niste crengi, ca pare gol acvariul.
P.S. 2
Sa nu te superi pe mine, dar nu imi place "soparla" aia mare in acvariul cu ciclide americane(parca Pleco ii zice)
+2
Update..........
Deci:
Au plecat cei 6 Golden Barb si 1 SAE. Datorita alergatului cu plasa prin acvariu, am scos toate lemnele , pe care le-am reasezat.
Au venit 3 melci asasini si ......"vedeta" acvariului: un Guram Lalia frumos, super prietenos si .......dragalas.
Am mai plantat o cryptocorina brown.....
In urma recensamantului, avem: 2 Moon light gurami, 2 Gurami albastri (ca niste balene), 1 Guram galben (femela), 1 Dwarf guram lalia, 1 Oto, 3 Cory, 3 Melci asasini si vreo 40 RCS.

Se poate inchide.
Multumesc
Este foarte frumos acvariul tau.
Felicitari!!!
Sticla este de 6 (eu asa stiu) si acvariul a fost cumparat in 10.12.2011. (am bonul fiscal de la Hornbach)
danyh4you wrote:totul la pretul asta??

Da! Tot ce se vede......400 ron.
Buretii din filtru (cel mic de sub rotor si inca 2 normali) sunt noi nouti. Doar unu singur a fost folosit. In locul lor, am avut substrat-pro.

P.S.
Am vazut ca nu esti din Bucuresti si sunt probleme vis-a-vis de transport.
Am mai trimis un nano in tara si am avut mari discutii cu cei de la Fun Curier.
Daca esti interesat si ai drum prin Bucuresti.......e ok.
Ptr Bucuresti se asigura transportul la pachet complet, lampa sau sticla acvariului.
Se vinde si pe bucati.
Lampa - 180 ron + bec 10000 K bonus
Sticla - 120 ron + pad bonus
Filtru - 100 ron
Incalzitor - 30 ron

Vand acvariu 112 lit (80x35x40),cumparat din Hornbach la sfarsitul lui 2011.
Este dotat cu:
Filtru intern Eheim Aquaball 180 (in compartimentul de sub rotor am pus substrat pro) iar 2 bureti sunt noi nouti)
Lampa Boyu PLB-80H, 2x 36W (865 + 840)
Incalzitor Resun 75W aproape nou (folosit 2 luni)

Bonus:
- pad 80x35 cumparat HB
- 1 "bec" PL-L cu 10000 K folosit 1 luna

Acvariul nu are zgarieturi si nu este ciobit.

Pret: 400 ron

Se vinde fara pesti si plante.

narcis wrote:Salut. Foarte frumos aranjamentul, plantele le vei indesi, dar cred ca te poate ajuta cineva din bucuresti cu ceva plante la o tundere. Frunza ai cumparat-o sau este din natura?

Merci ptr. apreciere.
Momentan nu mai vreau sa plantez nimic. O sa astept sa se dezvolte ce am plantat. (ma bazez pe valisneria )
Frunza este din padure. (sunt doua.....si o sa mai bag cateva)
Am bagat plantele.....ce a mai ramas din ele.....
Dar niste poze de ansamblu nu mai faci?

P.S.
Frumosi scalarii........
Sa-ti traiasca !
narcis wrote:Mda, totusi e bine ca te lasa la inca unul, poate urmatorul o sa fie cum vrei tu

Nu e asa.
Nu o sa am 2 acvarii. (de fapt......nici eu nu vreau asta) In acest moment am cele 2 acvarii ptr ca pestii si plantele se afla in ala "vechi".
Povestea cu acvariul asta nou a venit dintr-o greseala. Am schimbat substratul in acvariul de 112 si am stricat tot acvariul. Atunci am hotarat sa incep un acvariu de la 0 fara sa mai mut pestii prin bidoane. Dupa ce o sa mut tot ce am (plante si pesti), o sa spal acvariul de 112 si o sa-l vand.
Nu am unde sa tin 2 acvarii. Intr-o perioada, am mai avut un nano...(pe langa acvariul "principal")...dar mi-a trecut.
naitsirc wrote:Cu riscul de a primi si eu niste ma alatur si eu consoartei tale caci il vad ca un frumos acvariu plantat abundent

Nu dau cu . Oricum.....nu am incotro. Plantele le am deja......si o sa fie plantat in genul celui de 112 lit care e cu o pagina in urma (pe pag. 4).
Eu doar visam la un acvariu simplu cu apa si crengi ,fara fertilizari, neoane...etc Dar nu a tinut vrajeala mea de genul: "uite ce frumos e asa......lipsesc doar pestii care sa dea viata acestui colt de natura..... etc
Ea s-a uitat la celalalt cu plante si a zis: "frumosa incercare.....dar nu tine. Vreau plante!!! "

Forum Index » Profile for BGD46 » Messages posted by BGD46
Go to: