[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: brutusanf
Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Da, au mai crescut, cei mari au 24 cm (masculii). De ciocolate ce sa zic, nu se mai bat s-au adaptat bine . Mai nou acum la Uaru am inceput sa le dau in dieta zilnica Gamarus si spre surprinderea mea chiar mananca .
Vedeti ce pesti dresati am ?
Alte poze : urmeaza in cursul zilei de azi
Ultimile poze cu monstrii mei .
Eu zic sa mai astepti sa spuna si cei care lipit fund dublu. Dar ce spui tu mi se pare ok, dar cineva trebuie sa-l taie la mare meserie. O sa fie cam greu totusi de lipit. Poti folosi 2 foi egale si le lipesti pe amandoua in interior . Eu te-as sfatui cel mai bine sa te duci in Horbach si sa iei cornier din pvc de 2 cm latura si il umpli cu silicon si il lipesti pe margini . Este cea mai tare lipitura . Rezistenta foarte marita . Eu asa as face la al tau, eu asa am la acvariul meu. .
Fundul acvariului trebuie sa fie mai mare sau egal cu restul partilor .
Sa te auda Dumnezeu !
Si ea este dusa cu pluta, cred ca ii arata la un momendat masculului cum se mananca icrele .
Pai ce nu poti sa vezi, eu cred ca merge acum ?
Nu am uploadat niciodata pe youtube .
O sa fii incantat, daca vrei sa ii vezi live poti sa vii la mine, oricine vrea sa vada niste pesti mari si frumosi sunt invitati la mine. Pelerinaj !
Bun Dropbox-ul asta .
Cred ca am reusit, nu ma intrebati cum :

http://dl.dropbox.com/u/46401598/MVI_2638.rar
Asta este filmul, sper sa mearga :

https://www.dropbox.com/home/Public/New%20folder?share=1#/Public/New%20folder:::
Da-mi o varianta care sa mearga repede ca stau de innebunesc altfel .
Se uploadeaza extrem de greu, cred ca astept 3 zile .
Alta varianta nu avem ?
Stie deja, dar masculul nu il am de la el. Nu am ce sa fac, s-au marit. Eu astept sa scot pui de la Uaru desi mi se pare un mit, dar incerc .
Pretul lor ar fi in jur de 250 ron, dar cum este criza as dori un schimb cu ceva din acvaristica . Astept ofertele voastre .
Masculul are in jur de 17 cm si femela in jur de 14 cm . Sunt sanatosi si foarte mancaciosi .
Pe transfer.ro pot sa-l incarc si sa ramana acolo ?
Felicitari, foarte frumos.
Daca imi permiti sa pun si eu o poza cu baiatul meu care a devenit agresiv.
Nu am decat un film facut dar are 537 mb, asa ca aici nu am cum sa-l postez.

Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Go to: