[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: brutusanf
Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
De la un prieten care m-a ajutat sa bag ceva in acest acvariu sa nu fie gol . Cadou de casa noua !
Ariciul din poza vreau sa-l dau la schimb cu vietati marine :
Sper sa va placa !
Alte poze
Acvariul de 65 l Boyu complet echipat :
Matrix 1 l, skimmer WG 308, carbon Matrix si phosguard, incalzitor Boyu de 100 W si pompa de recirculare Boyu 720 l/h.
Lumini 2X18 W, PL pe 4 pini, 10000 K
2 ventilatoare stardard + 3 puse de mine.
Moonlight: 2 leduri albastre .
Nisip viu 4,5 kg amestecat cu 2 kg uscat
Piatra vie 9kg cu diversi locatari: Brittle Starfish, nenumarate asterine si Bristle worm, 1 crab, 1 Hermit crab blue electric, 3 creveti Marea Neagra, alga rosie, alga verde, Gsp, Xenia, Kenya tree, zoanthys sau poly nu stiu exact .
Sare red sea salt pro- 36 g/l
Microbacter 7

Sper sa va placa !!!

Diametrul lui este de 5 cm si il dau la schimb cu vietati de apa sarata. Il dau pentru ca are nevoie de loc mai mare fata de cat am eu in acvariu si nu vreau sa-l chinui . Se adapteaza foarte repede si este un mare mancator de alge marine si detritus. Este foarte pasnic .
Astept ofertele voastre !
S-a dat tot, se poate inchide . Multumesc !
Sunt nevoit sa-l vand deoarece acvariul meu de 65 l este cam mic pentru el . Dimensiunea lui 7-8 cm . Este un exemplar superb dar ii trebuie un acvariu de cel putin 100 l. Il dau si la schimb pe vietati marine pentru cei care nu au bani. Este foarte sanatos si foarte mancacios .
Pretul lui este de numai 50 ron .
Atunci este in regula. Bafta multa si concediu placut !
Fac ce pot ca sa te ajut . Nu-mi suna bine totusi perioada asta este . Sper ca ai lasat si vei lasa in priza pe toata perioada aerul functionabil in acvariu si pompa de recirculare, lumina poti sa o pui pe o priza programabila mecanica .
Iti recomand totusi daca nu ai unde sa il lasi sa iei de la Tetra mancare de week-end, rezista destul de mult, ce este drept nu 7 saptamani, dar incearca, se numeste tetra sitcks si arunca acolo 2 sticksuri din acelea. Inainte sa pleci schimba apa 50 % .Daca vei avea bafta doar Dumnezeu va stii .Eu iti urez mult noroc si sper sa ai .
Atunci este o problema foarte serioasa .
Ce ai in acvariu ?
Petru 7 saptamani da-l cuiva care poate avea grija de el .
Imi este si acum greu sa ma gandesc ca nu-i mai am, dar trebuia sa fac asta . Acum mai am urmatoarele produse la vanzare :

-Incalzitor 200 W- 50 ron
-Burete bolborositor BF 2- 20 ron
-Filtru de colt ocean free cu medii de filtrare - 20 ron
-ceramica frumoasa- 10 ron bucata
-radacini mopan - 10-20 ron
-7 kg Volcanit sigilat- 80 ron
-Piatra vulcanica mare- 25 ron
-Pietre mari de rau-10 ron
-Piatra plata - 10 ron
Intrarea la ei ti-o fac eu . Cunosc pe cineva acolo . Intr-adevar nu prea pleci cu mana goala, de fapt ai ceva bani si nu stii ce sa iei ca sa iti ajunga banii. Ehe am patit-o !
O sa ii dai greu taticu, nu prea mai vrea nimeni pesti mari, acum toata lumea trece pe marinica, chestii mici, nu-i asa nasule? Vezi ca te urmez si eu cu unul . Ionut imi place cum arata acvariul tau acum , dar nasul are foarte mare dreptate. Eu lasam parintii sajica si puii, restul dat .
Roca vulcanica
Volcanit 7 kg sigilat= 80 ron
Piatra vulcanica noua = 25 ron

Florin: 0723304320
Au mai ramas:

1)Acvariu- 150/50/50-sticla de 10mm cul umini-Philips TL-D 36w/18-blue+TL-D 36w/54-765(acvariu si luminile- 450 ron )
2)Filtru cascada Aqua Clear 70- AC70, 1135l/h(plin cu zeolith)- 100 ron
3)Incalzitor 200 W- 50 ron
4)Burete bolborositor BF 2- 20 ron
5)Filtru de colt ocean free cu medii de filtrare - 20 ron
Cu placere Radu !

S-a dat si numaratorul de bule .

A mai ramas doar reactorul hand made cu mufe rapide si bioballas,i scade la pretul de 50 ron .

Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Go to: