[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: brutusanf
Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Oricum sunt superbi si ei . Multumesc pentru urari !!!
Achizitia noua a doua ciclide americane, cica ar fi mascul si femela : Hypselecara Temporalis .
In prima poza este femela care are o lungime de 10-11 cm si in a doua poza este masculul care are o lungime de 12-13 cm.
Pestii mei Uaru . In prima poza sunt cei mici ramasi in urma si in a 2 a sunt cei mari ..
Nu prea fac, cel putin eu nu am auzit asa ceva, avand in vedere ca traiesc la temperaturi de peste 27 grade. Poate sa fie ceva intoxicatie totusi, daca pui niste poze ar fi mult mai bine.
Noii pesti .
Poze noi cu pestii .
S-au dat, se poate inchide, multumesc pentru gazduire !
Sa-ti traiasca! Le uzi o data pe zi fiecare cocon si in 2-3 saptamani o sa iasa puii. Felicitari !
Ultimul pret la ultimul acvariu este 100 ron+ pompa de recirculare, hailea bt 200,termometru,lumina este 9w vine cu capac incorporat . Atentie aceasta oferta este numai pentru cei din Bucuresti .Cei interesati ma pot contacta la telefon 0723.304.320 sau prin PM.
Bine ai venit pe forum !
Acvariul neciclat, ca sa grabesti ciclarea poti folosi colonii de bacterii, intreaba la petshop si vei avea rezultate in doar 2-3 zile . Coloniile de bacterii le pui si in apa de acvariu si in filtrele avute .
Nu, in niciun caz, este acelasi lucru, nu are cum sa scoata clorul doar prin racire. Cumpara un bidon mare si pui cum ti-am spus : un vibrator cu piatra cu aerarea foarte puternica sau o pompa in care scoti buretele si pui doar carbune activ: sa ai idee eu am folosit un filtru fan 1 de la hagen . Eu am de exemplu 2 butoaie: unul de 65 L si unul de 85 L si nu umblu in ele cel putin 48 de ore .Filtrul folosit de tine sa nu aibe doar buretele, da-l afara si pune carbune, este singurul care scoate clorul .
Cred ca am descoperit dupa studii aprofundate care sunt femelele si care sunt masculii la Uaru . Astfel din cei 5 Uaru pe care ii detin, am 3 femele si 2 masculi. Femelele sunt cele care au ramas in urma si cea mare care am cumparat-o recent, cum se deosebesc masculii de femele . Ei au terminatia dorsalei ascutita si aripa de sub burta la fel fata de femele la care sunt rotunjite si ar mai fi o deosebire, sub barbie sau mai exact sub gusa, masculii prezinta un fel de corn. o proeminenta foarte mica 1 mm, pe cand femelele nu au asa ceva . Daca am dedus eu bine sau mai stiti si voi alte diferente, sa-mi spuneti si mie.
Bine ai venit !
Mor pentru ca sunt sensibili, mici, nu au un sistem imunitar bun. In 2 ore, hm ma rog depinde intr-adevar foarte mult si de cantitatea apei dar m-as mira sa fie scos asa repede, eu nu cred, tu faci ce crezi dar ar fi bine sa tii cont de unele parerile oamenilor care au trecut prin astfel de momente . Si eu am avut 3 generatii de guppy si nu mi-a murit niciun pui, faceam schimb de apa o data pe saptamana, apa era statuta de cel putin 4-5 zile filtrata nonstop cu filtru cu carbon activ . Fa un test de apa, o sa afli ce anume se intampla . Daca ai un substrat, incearca sa il aspiri cu un aspirator electric sau manual, poate acolo ai ceva .
Gresit, nu scapi de clor asa doar cu motorasul, trebuie sa ai ori un vibrator cu piatra mare cel putin 48 ore, ori un filtru cu carbune activ . De unde stii ca apa din acvariul mare nu are nitrati peste limita ? Pune apa proaspata dar aerata puternic si sa aibe cel putin 48 ore.
Cam 3 saptamani daca ii uzi sau au umezeala . La mine cam atat dureaza . Eu am scos 4-5 generatii dar fara sa-i atingi .
Cand devine rosiatic inseamna ca este aproape gata, ar trebui sa se vada melcii de acum incolo. Trebuie sa ai rabdare .
Daca au facut coconii inseamna ca le merge bine, lasa-i in pace si o sa ai rezultate .
Pana ies dureaza cam 3 saptamani . Nu te grabi .
Nu incerca sa ii atingi decat stropiti cu apa o data pe zi. Daca se dezlipesc si cad in apa si nu sunt formati ii pierzi deoarece se mananca fiecare celula din cauza apei. Am patit-o eu .
Cand umbla sus si jos ca nebuna, da este bortoasa, mai are cam o saptamana chiar mai putin. Daca este apatica si nu mananca inseamna ca este bolnava .

Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Go to: