| Message |
|
|
|
Salut baieti, ma poate ajuta cineva cu niste gratare din acestea. Am nevoie de 60X50 cm .
|
 |
|
|
|
Confirm si eu, la MaxiPet Mihai Bravu are ce cauti tu. Am cumparat eu de acolo acum 2 luni.
|
 |
|
|
|
Salut Dragos, as dori si eu niste GSP daca poti sa ma pui pe lista. Multumesc !
|
 |
|
|
|
Vorbim la telefon !
|
 |
|
|
|
Superb, felicitari !
|
 |
|
|
|
Nasule si eu vroiam sa-ti spun acelasi lucru, trebuie sa te potolesti cu achizitiile deocamdata. Imi pare rau sa aud de aceste decese. Nu vreau sa ma injuri dar cred ca este de la fundalul acela. Mie la un acvaru de 65 l mi-a luat cam 3 luni sa-l stabilizez si asa am avut un goby care era bine si de 3 saptamani nu s-a acomodat, nu a mancat mai nimic, a slabit foarte mult si se umplea de gris si din pacate aseara a trebuit sa-l sacrific pentru a nu imi face ravagii la ceilalti pesti. Iti doresc mult succes in continuare si sa de-a Domnul sa nu mai ai asemenea probleme.
|
 |
|
|
|
Reducere de pret la acvariu - 180 lei, doar pentru Bucuresti !
|
 |
|
|
|
Nu va tine cu super glue gel, am avut o gramada prinse cu el si s-au desprins toate pana la urma . Singura metoda buna cred ca ar fi cu o plasa pana se prind singure ( circa o saptamana)pe care ulterior o poti scoate .
|
 |
|
|
|
Acvariul este la cutie !
|
 |
|
|
|
Unde gasesc niste conectori L sau drepti cu piulita (totul din plastic)cu diametrul de 6-8-10 mm pentru construirea unui reactor de nitrati ?
Ceva de genul asta :
Cine are sa-mi de-a si mie 500 ml de Denitrate contracost ?
|
 |
|
|
|
De ce nu pui 2 ventilatoare pe cate un radiator ?
|
 |
|
|
|
Urmaresc cu foarte mare atentie de cand ai deschis thread-ul si acum nu m-am putut abtine sa nu iti scriu.
Omule felicitari pentru efortul depus, chiar a meritat. Felicitari pentru acvariul mic . Tot respectul !
|
 |
|
|
|
Acvariul este Ocean Free de 45 litrii .
Complet echipat !+( bagheta leduri suplimentare, termometru, 2 magneti noi, pompa originala, filtru de fund, cutie, 2 ventilatoare aerisire pe capac).
Pachetul include: acvariu confectionat din geam cristal + capac cu lumina de zi si lumina de noapte + dublu sistem de filtrare
Dimensiuni: Lungime=450mm, latime=295mm, inaltime=485mm
Sistem de iluminare cu leduri. Detine lumina de zi si lumina de noapte .
Dublu sistem de filtrare (semiumed si de fund)
Consum scazut de energie electrica. Sistem anticondensare a apei pe capac. Geam cristal cu insertii polimerice. Calitate impecabila.
Produs de calitate superioara, ideal pentru aquaskaping, aquacube,acvaristica marina.
Pretul de 200 lei
|
 |
|
|
|
Volcanitul s-a dat, a mai ramas roca vulcanica la 20 lei .
|
 |
|
|
|
Este ceva normal, la mine se evapora cam 1l pe zi .
|
 |
|
|
|
Uraaaaa, ciorba e pe foc !
|
 |
|
|
|
Genial, chiar este nevoie !
|
 |
|
|
|
Eheeee, asa am patit si eu cu un crevete, clarkii mi-a omorat un crevete mare si frumos.
|
 |
|
|
|
S-a dat, se poate inchide. Multumesc !
|
 |
|
|
|
Alte poze :