[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexdell
Forum Index » Profile for alexdell » Messages posted by alexdell
Asa fac viviparii, isi stocheaza lapti de la mascul si ii poate utiliza pt a face pui si in lipsa masculilor.
Pt sticla poti incerca si la Dela Glass , insa nu stiu exact daca au preturile mai mari sau mai mici decat la Cristal brad.
Icrele au fost depuse vineri, daca pun azi sau mai bine maine,artemie la eclozat, cam in 24 sau 48 de ore o sa am artemie proaspata. Pe cutia de JBL artemio pur scrie ca ies in 24 de ore, pe net am gasit ca ies in aproximativ 40 ore...
La cum arata puii cred ca joi vor incepe sa inoate (sacul vitelin s-a micsorat considerabil si parca se vad si ochisorii) .
Azi puii au ajuns pe incalzitor . Tare harnici parintii astia ai lor.
Ce dragut, acvariu cu tetrazoane Sunt unii dintre pestii mei preferati.
Acvariul arata bine, succes mai departe .
Atunci asa o sa fac . Azi parintii si-au mutat puisorii pt a 3a oara. De pe magnetul de geam unde au depus i-au mutat pe cateva frunze de anubias nana iar astazi i-am vazut mutati pe incalzitor . Numarul lor pare destul de mic, probabil au mai inghitit din pui din prea multa grija pt ei . Vad ca in continuu ii prind in gura si ii da afara incercand sa ii tina cat mai la gramada.
Stiti cumva cam in cate zile puisorii incep sa inoate singuri?Trebuie sa ma pregatesc sa pun la eclozat ouale de artemie si de asta intreb
Pana la urma scalarul si-a gasit perechea si am si vazut in timpul depunerii ca este mascul.
Cred ca se poate inchide aici topicul , multumesc inca o data pt suport
Bine ai venit pe acvariu.ro ! Asteptam cu nerabdare si ceva poze cu acvariu si pestisori. Succes
Sunt o multime de codite care se misca, femela si masculul au inceput sa ii ia de pe magnet si ii muta pe o frunza de anubias
Daca au aparut puncte albe inseamana ca are sistemul imunitar slabit, probabil este ceva neinregula in acvariu sau este pestele stresat. Sper ca acvariu este ciclat, ca faci schimburi de apa partial cam 20 % din volumul apei din acvariu o data pe saptamana.
Stresul poate fi cauzat de celalat peste care il tot ataca, daca observi ca se tot bat mai bine ii desparti, altceva nu cred ca poti face.
Succes
Bine ai venit pe forum! si o urare care oricum o sa se intample mai devreme sau mai tarziu : la acvarii cat mai mari
In dimineata asta am observat cu femela se chinuie de 30 min cu o icra sa o lipeasca la loc langa celelalte... cand m-am uitat mai bine am observat o mica codita ... Nu vrea de nicio culoare sa se lipeasca la loc acea icra, se vede ca este curent cam mare in acvariu.. poate sa incerc sa mai reduc din debitul filtrului extern?
Foarte frumosi pestiucii si plantele, sa-ti traiasca
Pare foarte interesant, eu unul abia astept niste poze
Succes
Deja vad 3 icre albe Tot nu stiu cate picaturi sa pun in apa , in acvariul comunitar, sa nu faca rau plantelor si pestilor. Am pus asa vreo 4 picaturi..(are 100 l apa)
Are ceva daca pun albastru de metil in acvariul comunitar? are cam 100L apa..
Daca merge pus cam ce cantitate?
Ah, da, am uitat am bagat si solutie de la JBL filterstart in prima sau in a2a zi de la start . Si da, trebuie sa bagi 2 sanitari ca sunt mai rezistenti
Eu zic ca poate baga dupa o saptamana 2 3 pesti, dar sa fie specii mai rezistente. Ciclarea se face mai bine cu pesti (mai repede). Oricum dupa aceasta saptamana acvariul nu este complet ciclat, trebuie sa ti cont de treaba asta si sa faci schimbari de apa mai dese sa nu iti moara pestii bagati. De asemenea trebuie sa bagi si plante in acvariu, acestea te ajuta sa nu ai explozie de alge. Poti alege plante mai putin pretentioase si care cresc repede, cabomba ,egeria, valisneria. Succes
Multumesc Marius, pestii deja sunt separati de un geam pus la mijlocul acvariului, va tin la curent cu ce se mai intampla

Forum Index » Profile for alexdell » Messages posted by alexdell
Go to: