[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bebetto
Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
Dar... unde este sunt Amidala, Jar Jar Binks ?
Incearca si la ZooMania.
Betta cu creveti....nu prea; alti pesti cu betta...putin probabil. Alti pesti cu creveti...posibil.
In afara de nevertebrate.ro mai stiti vreo sursa de Boraras Brigittae? Impreuna cu creveti ar merge la mine( zic si eu).
Multumesc, i-am dat deja drumul.
Update :

fara mentenanta 3 saptamani
image
Te rog, nu mai folosi diacritice.
Au aparut si plantele...

image

image

image

image

Urmeaza o pauza fortata de 2 saptamani dupa care...mai vedem.
Trec destule, este ca un mal. Cel putin asa aveam inainte si de aceea am adoptat cel de substrat. Si scade sansa de colmatare a biologicului spre 0, la care mi-am propus sa nu umblu des (1 data pe an ?)
Indiferent de unde achizitionezi butelia, verifica data stantata de pe butelie, sa fie in termen (data expirarii reviziei). Daca nu este in termen cei de la incarcari nu te bage in seama.
Te duce la suta de lei...mai intai intreaba la centrul unde umpli cu CO2 daca schimba robinetul, sa nu dai banii aiurea.
A venit timpul sa mai postam si noi ceva..noutati. In sfarsit am luat decizia de a reseta bazinul - ma cam plictisisem de cum arata; ceva tehnica noua care cerea implementarea.
Sa incepem cu filtrarea : am considerat ca filtrul de substrat ma satisface(prima oara cand folosesc asa ceva) cu IN-ul canistrei pe el, filtrarea mecanica asigurata printr-un Sun-Sun HW 603A plin numai cu bureti diferite porozitati, filtrarea biologica asigurata de un Sera 130UV plin numai cu SERA Biopur Forte, puse amindoua in serie. O fi mult...o fi putin, vom vedea testul timpului.
Ceva poze.....
image

image

image

image

image
Merge, eu am 2 G6 modificate. Sunt cu verificare in termen, nimeni nu poate spune nimic. Ca sfat - nu accepta un robinet"reconditionat" monteaza unul nou. Este mai scump dar stai tu linistit. Si de ce dai banii pe un stingator nou ? Nu ai de unde face rost de o butelie mai veche ?Din 2016 multe tipuri de butelii au fost declarate atipice pentru uz PSI....
Ca intotdeauna, mare domn ! Multumesc !
O poza face cat 1000 de cuvinte....
ESTE aceiasi porcarie ! Evita. Multumesc pentru detalii. Placa de PAL sta doar in magneti sau are si o rama (chiar si partiala) pe interior pentru incadrare ?
Ca si sfat incearca ca prima "mana" de lac sa fie cat mai diluata. Patrunde MULT mai bine in lemn decat lacul stas, asa cum vine in cutie. Spor, urmaresc evolutia. Koala, poti detalia putin faza cu usile si magnetii de mobila ? Multumesc !
Eu unul nu recomand frunza de stejar, cum o bagam asa o scoteam....nu prea trageau la ea. Dupa 1 saptamana o scoteam intacta. Am renuntat de mult la ea. Nr. 1 nucul.
Sa vedeti cum ramane frunza de nuc...numai nervurile...restul papa bun.
Ptr. alge incearca UV si lasa filtrul asa cum este.

Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
Go to: