[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bebetto
Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto

image

Crestem si ne coloram, timid.
Cum am zis...alte poze

image

image

image

Sunt MICI MICI dar deja imi sunt simpatici...nu stau locului. S-au repezit cu o pofta nebuna in alge, in mancare nu mai zic.
Sparg telefonul...nu-l mai vede pc-ul..Doar o poza, vin si celelalte.

image
Scuzati calitatea mediocra.
Momentan singurii colorati sunt hongi sweden. Mai am aulonocara jacobfreibergi, otopharynx lithobates si pseudotropheus flavus.
Acum caut p.saulosi dar nu gasesc asa mici.
Am inceput popularea, s-a schimbat complet treaba...revin cu poze. Are cineva de vanzare / donatie pseudotropheus saulosi pui, nu adulti ?
Cumpar pseudotropheus saulosi cca 2 cm, 6-8 buc.
O poza cu prinderea placilor cu clipsuri se poate ? Frumos bazin.
De vanzare urmatoarele :
pompa aer Tetratec APS 400 - 100lei
hranitor automat eheim 3581 - 130lei
dispozitiv ceata nou resun MM-01 - 100lei
Livrarea personal in Bucuresti sau Ploiesti. 0722242280
Revin cu informatii - ciclare cam gata, apa cristal. Ca si modificari am suplimentat filtrarea cu o canistra SERA 130UV plina cu Siporax avand pe tur un prefiltru SunSun.
Zilele urmatoare incep achizitia pestilor. M-am oprit la pseudotropheus saulosi, maylandia esterae, pseudotropheus flavus (stiu, cu riscul corcirii dar masculii arata bestial). A 4-a specie nu m-am hotarat. In conditiile in care am 250 litri net vreau sa merg pe 6 buc/specie. Acum o intrebare - la achizitie doar 6buc. sau mai multe urmand sa fac trierea mai tarziu ?
Daca da cate bucati din fiecare ?

P.S.1 S-a intamplat ceva cu pozele ?

P.S.2 Care este diferenta dintre LABIDOCHROMIS HONGI SRT si LABIDOCHROMIS HONGI SWEDEN
O sa fie legea junglei, cel tare supravietuieste...restul papa bun !!!
Pacat....frumoase ambele specii, nu stiu la care sa renunt....
Referitor la specii....apare hibridizarea daca in bazin am Pseudotropheus Saulosi si Pseudotropheus Flavus ? Multumesc !
Ziua 4.
Nimic de raportat, ciclarea continua. Ca si detalii canistra are 1 sertar cu bioballs, unul cu ceramica de la Tetra (cu prima ocazie dispare) si 2 cu siporax. Am bagat SERA Bio Nitrivec si SERA Filter Biostart. Inca nu m-am hotarat ce specii o sa bag si numarul.
Momentan nu am decit 3 buc. panouri led de 6w fiecare. Vedem cate alge fac...daca fac...mai butonam...

image

Si inainte de darea la apa ... inspectia !

image

Are 8 kg magarul.
Ziua 1 !!!
Am dat Titanicul la apa !

image

Au intrat fix 250 litri (pusi cu galeata, tocmai ca sa stiu cum stau) si 1/2 sac nisip de la Hornbach. Scuzati calitatea foto...telefon.
In asteptarea nisipului, ma mai joc cu pietrele.....

image
A trecut weekendul, au venit si bolovanii. Primul lot este luat din Dobrogea, dintr-o cariera de gresie, arata bine pietrele, ar da bine culorile lor pe fond alb (nisipul) dar cam multe muchii.

image

Nu stiu daca sunt recomandate sau nu....astept sfaturi.
Al 2-lea lot este luat dintr-o cariera de piatra, cu putina imaginatie ( recunosc PUTINA) a iesit cam asa ceva

image

Au mai ramas acestea...

image

Sugestii ?
Referitor la nisip clar il spal inainte. Nisipul de Hornbach este alb sau mai inchis? Oricum incep cu un sac si mai vad eu....
Fauna zic pseudotropheus saulosi si labidochromis caeruleus. A treia specie nu stiu, astept sugestii tinand cont de cromatica (diferita).
Sper ca in weekend(dupa ce mut fetele la produs - miere) sa ies la cautat de bolovani. Intrebare - pentru siguranta bolovanii se lipesc cu silicon ? Am o problema cu apa prin casa...sticla sparta....cojmar.
Despre grosimea nisipului nu vreau sa vad fundul cand sapa, asa ca nu stiu cat sa fie ....
Cu selectia facuta ai dreptate, ramane doar pseudotropheus saulosi. Ceilalti cresc cam mari. As vrea ca prim criteriu (nu obligatoriu) specii cu diferentiere sexuala vizibila, un alt criteriu este imposibilitatea hibridizarii lor, si bineinteles o cromatica cat mai variata....ceva simplu...asa....
Lombardoii nu sunt mai violenti ?
2 x 25 kg ??? Si eu, in calicenia mea" hai ca-mi ajunge 12 kg"
Fauna ? Ma gandeam la labidochromis hongi , aulonocara firefish, pseudotropheus saulosi. Proasta selectie sau buna, nu stiu.
Labidochromis caeruleus (galben) + Pseudotropheus lombardoi (albastru) - oi fi ploiestean, dar petrolist nu sunt (frumosi baboi, trebuie sa recunosc)
In conditiile in care L=90cm, l mare=70cm, l mica=30cm cam cit nisip mi-ar intra ? Sa stiu cu comanda.... Multumesc.

Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
Go to: