[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bebetto
Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
La fel de bine pot fi folosite si frunzele de dud si nuc....
Se vinde acvariu Tetra 60l, ofer proba. Mediile filtrante trebuiesc schimbate. Pret 200 lei.

image
acvariu
image
capac
image
lumina
image
neon1
image
neon2
image
filtru+incalzitor
Se poate inchide. Multumesc.
Ce dimensiuni ambele ?
Salutari !
Venind timpul pentru restart al bazinului, vin cu urmatoarea intrebare(existentiala) - filtrul de substrat sa fie pe In sau pe OUT-ul filtrului extern (un Sera 130UV) ? Cei care aveti in dotare filtre de substrat ce recomandati ?
Multumesc !
Din lipsa de spatiu, se doneaza din aceste plante (nu mai stiu denumirea)
image

image

image

Predare in Ploiesti sau Bucuresti, nu posta.
Ajuns... incercat..... FUNCTIONEAZA !!!! Cu aceasta ocazie am descoperit problema : cand amorsez la pompa, sare apa pe langa. Deci garniturile PA !!Si imi baga si apa in capac . Alta pompa de cumparat, ca set garnituri nu sunt. Acum o alta intrebare : ce furtune recomandati ? Cele existente pot fi folosite pe post de bete, asa de rigide au devenit si vreau sa le schimb.
Ajung acasa si incerc...nu am facut-o.....va tin la curent ! MULTUMESC !!!
dan.pavelescu wrote:Ai pus apa in filtru sau e gol? Baga apa si pe furtunuri, cum poti.. o sa mearga mai usor

Umplute ambele.....nu mai stiu....arunc prosopul !!!
Sa o luam altfel...cei care au ceva experienta in repararea filtrelor externe ce recomandari imi pot face pentru verificarea circuitului de amorsare ? De unde sa incep cu verificarile ? Chiar mi-am prins urechile !! Atunci cand actionez butonul pompei se vede cum se misca sus-jos bula de aer pe furtun, ramanand in acelasi loc.
Salutari !
Vin si eu cu o problema intampinata cu un filtru Sera Serafil 130UV- nu mai merge sa il amorsez. Dupa multe sapaturi si dezmembrari, am eliminat toate variantele de unde poate trage aer si am ramas la cele 2 membrane din pompa de amorsare. Nu mai vor sa faca serviciu(sa etanseze) si pace. S-a mai lovit cineva de asa ceva ? Solutii ?
Se poate la mine A.mini ? Multumesc !
Cump?r creve?i CRS. Mul?umesc !
Donez cateva fire de rotala rotundifolia, de cca. 25cm. Valabil pentru Bucuresti sau Ploiesti.
Am si eu, saculetul nu filtreaza grozav.....nu il mai folosesc.
Ai grija si cu presiunea de incarcare....testele la butelia de CO2 se fac la 180atm, incarcare uzuala pe la 75atm......verifica daca cea de freon tine atat .
Se vinde acvariu 25l Aquael cu echipamentele din imagine - filtru cu material filtrant si incalzitor de 25W, lampa LED functionala. Pret total 80 lei.

image

image
La ultima poza cu Rotala macrandra , frunzele prezinta carente de Fe (zic eu), iar frunzele inferioare sunt rasucite(carenta Cu?)atat la macrandra cat si la cea(?) de langa difuzorul CO2. Cat despre coloritul lor...jalnic ! Nu am vazut rosu intens deloc !
Dupa ceva vreme revin cu noutati, bazinul arata cam asa :
image
Stiu, arata cam prea......incarcat, dar sunt in etapa de crestere a plantelor sa am de unde alege. Alte poze

image

image
Labelia cardinalis
image

image

image

Rotala macrandra
image

Clar, am probleme cu plantele, dar unde sa umblu ? Fertilizez cu EvoAcvaristic MasterLine I, ph 7.2 cu ajutorul unui controller JBL, CO2 presurizat.

Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
Go to: