Message |
|
Dudul sigur nu, nucul...nu am observat.
|
 |
|
La fel de bine pot fi folosite si frunzele de dud si nuc....
|
 |
|
Se vinde acvariu Tetra 60l, ofer proba. Mediile filtrante trebuiesc schimbate. Pret 200 lei.
acvariu
capac
lumina
neon1
neon2
filtru+incalzitor
|
 |
|
Se poate inchide. Multumesc.
|
 |
|
Ce dimensiuni ambele ?
|
 |
|
Salutari !
Venind timpul pentru restart al bazinului, vin cu urmatoarea intrebare(existentiala) - filtrul de substrat sa fie pe In sau pe OUT-ul filtrului extern (un Sera 130UV) ? Cei care aveti in dotare filtre de substrat ce recomandati ?
Multumesc !
|
 |
|
Din lipsa de spatiu, se doneaza din aceste plante (nu mai stiu denumirea)
Predare in Ploiesti sau Bucuresti, nu posta.
|
 |
|
Ajuns... incercat..... FUNCTIONEAZA !!!! Cu aceasta ocazie am descoperit problema : cand amorsez la pompa, sare apa pe langa. Deci garniturile PA !!Si imi baga si apa in capac . Alta pompa de cumparat, ca set garnituri nu sunt. Acum o alta intrebare : ce furtune recomandati ? Cele existente pot fi folosite pe post de bete, asa de rigide au devenit si vreau sa le schimb.
|
 |
|
Ajung acasa si incerc...nu am facut-o.....va tin la curent ! MULTUMESC !!!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Salutari !
Vin si eu cu o problema intampinata cu un filtru Sera Serafil 130UV- nu mai merge sa il amorsez. Dupa multe sapaturi si dezmembrari, am eliminat toate variantele de unde poate trage aer si am ramas la cele 2 membrane din pompa de amorsare. Nu mai vor sa faca serviciu(sa etanseze) si pace. S-a mai lovit cineva de asa ceva ? Solutii ?
|
 |
|
Se poate la mine A.mini ? Multumesc !
|
 |
|
Cump?r creve?i CRS. Mul?umesc !
|
 |
|
Donez cateva fire de rotala rotundifolia, de cca. 25cm. Valabil pentru Bucuresti sau Ploiesti.
|
 |
|
Am si eu, saculetul nu filtreaza grozav.....nu il mai folosesc.
|
 |
|
Ai grija si cu presiunea de incarcare....testele la butelia de CO2 se fac la 180atm, incarcare uzuala pe la 75atm......verifica daca cea de freon tine atat .
|
 |
|
Se vinde acvariu 25l Aquael cu echipamentele din imagine - filtru cu material filtrant si incalzitor de 25W, lampa LED functionala. Pret total 80 lei.

|
 |
|
La ultima poza cu Rotala macrandra , frunzele prezinta carente de Fe (zic eu), iar frunzele inferioare sunt rasucite(carenta Cu?)atat la macrandra cat si la cea(?) de langa difuzorul CO2. Cat despre coloritul lor...jalnic ! Nu am vazut rosu intens deloc !
|
 |
|
Dupa ceva vreme revin cu noutati, bazinul arata cam asa :
Stiu, arata cam prea......incarcat, dar sunt in etapa de crestere a plantelor sa am de unde alege. Alte poze
Labelia cardinalis
Rotala macrandra
Clar, am probleme cu plantele, dar unde sa umblu ? Fertilizez cu EvoAcvaristic MasterLine I, ph 7.2 cu ajutorul unui controller JBL, CO2 presurizat.
|
 |
|