[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
trasalica - cred mai degraba aip utea cauta asa ceva

http://www.econvenabil.ro/magazin-cadouri/sursa-alimentare-camere-video-cctv-5a-10393

raportat la ce tipuri de LED-uri vrei sa montezi.
se ofera spre donatie urmatoarele:

cateva plantute mici de Microsorum pteropus var. Windelov

catefa fire de MICRANTHEMUM UMBROSUM (unele normale, altele varfuri)
un pot de marsilea
si ceva moss

doritorul va trebui sa se deplaseze personal dupa donatie la locuinta mea (in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului)
detaliile pe pm

as fi foarte bucuros daca plantele si-ar putea gasi un nou camin in cursul acestei zile.

Multumesc
Nene Mariuse de unde procurasi Dragon Stone-ul?
Se ofera spre vanzare urmatoarele:

1. Acvariu cu dimensiunile 40x40x40 din sticla de 6, lipitura silicon negru, cu marginile cantuite si autocolant albastru pe spate = PRET 100 lei

2. Capac autocolantat (realizat de colegul Gabos) - cu 2 x coolere dispuse deasupra, sistem de LED-uri Moonlight, partea de lumina este cu 2 x becuri economice E27 Osram de 23W si reflector metalic inox (capacul dispune separat de buton ON/OFF pt moonlight, buton ON/OFF pt coolere si buton ON/OFF pt partea de luminat; in priza 220V vor intra separat un alimentator/transformator pt coolere si moonlight si un stecher pt cele doua becuri) = PRET 125 LEI

3. Masa Boyu modelul TLS-550 cu dimensiuni 52 x 57 x 70 = PRET 75 LEI

Daca se achizitioneaza toate 3 impreuna pretul este de 250 lei

4. Filtru Extern JBL CP-120 (650 litri/ora, H max - 1.7 m) complet cu bureti original la care s-au adaugat inele ceramice, Eheim Pro Biomedium si Bio Balls = Pret 150 Lei

5. Butelie Dennerle 2 Kg cu plasa exterioara de protectie = Pret 175 Lei

6. Electrovalva 220V Bioplast Germany Model 70230/2.5VA = Pret 100 Lei

7. Reductor cu doua manometre CO2 Wave perfect functional = Pret 150 Lei

Daca se achizitioneaza impreuna (butelia + electrovalva + reductor) pretul pentru toate 3 componentele este 375 lei

8. 2 x difuzoare CO2 sticla cu pastila ceramica = PRET 30 Lei

9. Bubble counter JBL = Pret 15 Lei

10. Creveti Red Cherry (peste 75 de exemplare - mature+pui) = Pret 50 Lei

11. Pesti Microrasbora Galaxy (25-30 exemplare) = Pret 135 Lei

12. Incalzitor Acvariu 75W = Pret 15 Lei

13. 4-5 roci vulcanice = Pret 25 Lei

Bonus se vor oferi plante (anubias, fissidens moss, flame moss si christmass moss, parvula var. tropica, etc.), valve de sens si furtun CO2

Mentionez ca:

- se vor vinde intai vietuitoarele si apoi prioritate vor avea cei care doresc sa achizitioneze produse grupate.
- produsele se vor ridica de la locuinta mea (in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului)
- detaliile le putem discuta pe pm

Precizez ca imaginile prezentate nu sunt ale mele personal, insa sunt identice identice cu produsele pe care le ofer spre vanzare (pt cine doreste este normal si firesc sa pot trimite imagini reale ale produselor)
image

Multumesc pt intelegere
noaptea ......este normal sa se intample asa

Se ofera 2 mopani impreuna cu aprox 6-7 fire sanatoase de pogostemon erectus.

Mopanii abea ce au fost scosi din acvariu (deci nu plutesc), iar firele de pogostemon erectus sunt sanatoase (fara alge) fiind crescute cu CO2 si aditional gama Easy.

M-ar interesa in schimbul lor ceva plante easy gen elodea/egeria, etc. (dar nu este o conditie obligatorie).

Precizez ca imi rezerv dreptul de a alege persoana careia ii voi oferi cele din titlu.

Detalii pe PM.
catalos
Ofer spre vanzare acvariu cu dimensiunile 60x30x30 impreuna cu rama de plastic de la baza (capacul acvariului s-a dat iar buturuga din acvariu nu este de vanzare)

image

mentionez ca acvariul a fost folosit timp de 10 luni, sticla prezinta zgarieturi de pe urma utilizarii iar fundul a fost desfacut si relipit deoarece au aparut 2 pori mici la unul dintre colturi (in acest moment gazduieste 25-30 pui de cichlide)

Pretul pentru acvariu si rama este de 45 lei (nu mai intrebati de capac deoarece acesta s-a vandut deja)

Mai ofer spre vanzare cateva incalzitoare noi model AT-700 cu puteri de la 25W la 150W la pretul de 25 Lei/buc.
image

Detaliile pe PM
pt modelele de genul acesta din cate imi amintesc eu accesul se face pe la partea de sus, nu inainte de a verifica insa modul in care sunt prinse/lipite "capacele laterale".

si daca tot ajungi in punctul de a iti baga mana in lampa, sfatul meu este sa schimbi droserul/droserele cu model electronic (nu vei mai avea batai de cap cu starter/aprindere tuburi si mai ales cu incinsul lampii).

bafta
kazaku ce LED-uri stii dta la 3 lei/buc care sa fie alimentate direct la 220V ?

ce model sunt si ce temperatura au (lumina rece sau calda)?
nu au nevoie si de radiator?

multumesc

Ofer spre vanzare acvariu cu dimensiunile 60x30x30 impreuna cu rama de plastic de la baza

mentionez ca acvariul a fost folosit timp de 10 luni, sticla prezinta zgarieturi de pe urma utilizarii iar fundul a fost desfacut si relipit deoarece au aparut 2 pori mici la unul dintre colturi (in acest moment gazduieste 25-30 pui de cichlide)

Pretul pentru acvariu si rama este de 50 lei (nu mai intrebati de capac deoarece acesta s-a vandut deja)
image

De asemenea mai ofer spre vanzare si doua pompe de aer TETRA APS50.
Precizez ca ambele pompe sunt folosite si se ofera fara nici un alt accesoriu (fara pietre de aer sau valve de sens)
image
Pretul este de 20 lei bucata

(se pot vinde si individual nu neaparat impreuna)

detalii pe pm

Plantele au ajuns la coelgul tmandrei
sa se bucure de ele si sa la inmulteasca si dumnealui astfel incat sa poata oferi mai departe altori utilizatori dornici

rog un admin sa inchida acest post
multumesc de gazduire
catalos
Se ofera urmatoarele plante:

1 fir de EICHHORNIA DIVERSIFOLIA
1 fir de ammania gracilis
1 pot mic de moss - fissidens fontanus
1 x pot de moss - stringy moss
1 x pot mic de moss - java moss
2-3 fire de Heteranthera zosterifolia
1 fir de Hygrophila polysperma
1 x planta de suprafata - Hygroryza aristata

daca as putea primi in schimbul plantelor cativa melci de substrat (melanoides tuberculata) sau 1-2 plante sanatoase de limnobium - as ramane profund indatorat, insa daca acest lucru nu este posibil - voi dona plantele cu placere.

detaliile pe pm
se ofera spre vanzare 6 exemplare mature de rasbora heteromorpha
image
pretul este 12 lei

se pot oferi si in in schimbul a 3 plante de pogostemon helferi sau a catorva plante de Echinodorus tenellus

detalii pe pm

Doresc sa achizitionez 5-7 fire de pogostemon erectus, Echinodorus tenellus 10-15 plante si marsilea hirsuta cat sa acopar o suprafata de 15x15 cm.

Sunt pretentios !
Plantele sa fie sanatoase si sa nu contina alge !

Mentionez ca daca se doreste pot oferi in schimbul plantelor incalzitoare, filtre interne resun si sunsun, termometru de sticla sau cleste de plante (toate produsele sunt noi si se ofera in ambalajul original).

Detalii pe PM
marius iti doresc sa te bucuri de ele si sa le inmultesti, astfel incat la randul dtale sa poti oferi si altora.

sper si imi doresc ca "putinul bonus" ce ti l-am putut oferi sa iti fie util si sa nu ajunga la gunoi
Utlimele plante tocmai au plecat
iar incalzitorul o asteapta pe Alexandra sa il revendice.

pt colegul maryusdv8 - firele de rotala promise te asteapta, ai nr meu in pm

Anuntul se poate inchide.
Multumesc de gazduire.
Se ofera spre donatie:

1 x incalzitor eheim 50W (nu contine ventuzele de prindere pe geam)

o cantite destul de mare de plante dintre care as mentiona:

moss (java, willow, si Amblystegium serpens-sau nano moos)
hydrocotyle tripartita
planta de suprafata - Hygroryza aristata si Salvinia minima
Bacopa caroliniana
Limnophila aquatica
Ceratopteris cornuta
Hedyotis salzmannii
Lobelia Cardinalis
1 x pui mic de Microsorum Pteropus – Java Fern
Polygonum Sao Paulo
Rotala rotundifolia red
Staurogyne repens

Incalzitorul si Plantele se ridica de la locuinta mea (in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918)
Mentionez ca imi rezerv dreptul de a oferi/imparti cantitatea de plante la 3 persoane.
Nu fac rezervari - "primii veniti vor fi si primi serviti".
colegule art, cele doua componente se monteaza in exteriorul acvariului, avand rolul de a impiedica apa din acvariu sa se scurga spre "bomba de co2" sau spre butelia de CO2 (valva de sens sau cum i se mai spune "valva desiguranta"), iar numaratorul de bule ofera posibilitatea de a contoriza/a numara bulele/nivelul CO2-ului introdus in bazin.
sinkoraul, ne-am bucura sa auzim peste timp ca acest mascul de guppy este sanatos si inoata liber in ape limpezi, insa precum au incercat si colegii sa-ti transmita, "sarmanul pestisor e pe duca" iar comportamentul lui ar trebui sa te puna pe ganduri/citit in a cauta cauzele.

era sa uit ceva important: nu-i condamna te rog pe colegii ce au incercat sa-ti transmita intr-un mod mai glumet ca ceea ce se intampla cu masculul de guppy NU E DE BINE!

colegii nu au incercat decat "sa faca durerea mai usoara"

ca sa iti putem oferi sfaturi ajuta-ne si dta cu mai multe detalii:

informatii cu acvariul... pina la cel mai mic detaliu.... de la substrat pana la capac, ciclare, apa (pH, kH, no2, no3), schimburi (volum, intervale si cu ce fel de apa), hrana (de care si cata), temperatura, filtrare, aerare (cata si de care), lumina (cata si cand), plante folosite, specii de pesti, solutii pentru conditonarea apei, medicatie (daca folosesti asa ceva), si orice alta informatie care consideri ca ar putea fi utila.
se ofera spre vanzare 7 exemplare sanatoase de callistus
pretul este 15 lei pt toate cele 7 exemplare

image

pestii se ridica din apropiere de locuinta mea, visavis de piata trapezului.

daca exista posibilitatea - sunt interesat de un schimb cu echinodorus tenellus tenellus, marsilea, Glossostigma elatinoides, Hemianthus micranthemoides sau Lindernia rotundifolia - eventual cu diferenta din partea mea daca este cazul

detalii pe pm

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: