| Message |
|
|
|
Se ofera spre donatie urmatoarele plante:
cateva (2-3) fire/varfuri de rotala rotundifolia
1 planta de hygrophila angustifolia
cateva fire de (Najas guadelupensis - Najas Flexilis) Guppy Grass
cateva plante "plutitoare" de limnobium laevigatum
cateva fire si firicele de egeria najas (toate plante tinere)
1 planta/pui de anubias nana
Mentionez ca plantele sunt crescute cu CO2 si hranite cu gama VIMI
Doritorul se va deplasa personala pana la locuinta mea (la 2 minute distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului).
Plantele vor fi scoase din acvariu in cursul acestei seri (luni 27 aprilie 2015 - in jurul orei 20:30)
detaliile pe pm
|
 |
|
|
se ofera spre donatie
7 exemplare de Rasbora Arlequin (pretabile pt un acvariu nano)
doritorul se va deplasa personala pana la locuinta mea (la 2 minute distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului)
in cazul in care doritorul detine cumva si ceva melci comunitari, ori din cei spiralati de substrat (melanoides tuberculata) de care vrea sa scape - ii accept cu mare placere, indiferent de cantitate.
detaliile pe pm
|
 |
|
|
|
Plantele au deja un nou stapan in persoana colegului rider (sa le stapanesti sanatos - sa le inmultesti sa poti oferi si dta mai departe altor colegi ce au trebuinta).
Multumesc acvariu.ro pt gazduire - se poate inchide acest post.
|
 |
|
|
|
Prin bunavoionta unui coleg de forum, ofer spre donatie o cantitate insemnata de micranthemum umbrosum (colegului gradinarul i-am adresat rugamintea de a ma ajuta cu 7-10 fire, iar dumnealui mi-a oferit de 3-4 ori mai mult, motiv pt care la mine au ramas fix 8 fire, iar restul de cantitate o ofer spre donare).
Si pt a completa, suplimentez si eu cu un pumn de flame moss.
Restul detaliilor pe pm (mentionez ca plantele sunt deja scoase din acvariu).
|
 |
|
|
Se ofera spre vanzare 3 difuzoare Nano C02 din Sticla cu Pastila Ceramica
Dimensiuni:
lungime tija sticla = 8.5 cm
inaltime difuzor 3 cm x diametru exterior 2 cm (diametru pastila ceramica 1.5cm)
Pretul este 20 lei/buc
Taxele de transport revin in sarcina cumparatorului.
|
 |
|
|
Radacina Vita de Vie cu forma deosebita - pret 25 lei
dimensiuni: Lungime 37cm x inaltime 18.5cm x latime 11.5cm
Filtru intern cu spraybar model SUNSUN HJ-311B - pret 15 lei
dimensiuni: inaltime 13.5cm x latime 4.3 cm x adancime 3cm
precizez ca filtrul este nou - si nu este al meu personal ci al unui coleg de job (doar i s-a facut proba intr-un bol, insa datorita dimensiunilor bolului filtrul nu a putut fi folosit)
|
 |
|
|
|
"muschiul" are deja un nou stapan (cine s-a miscat mai repede a luat potul)
multumesc pt gazduire
|
 |
|
|
|
se ofera spre donatie o cantitate insemnata de java moss (cam cat 2 pumni)
doritorul se va deplasa personal in apropiere de locuinta mea, la 2 min distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 (iesirea de la piata trapezului)
detaliile pe pm
|
 |
|
|
Se ofera spre vanzare urmatoarele:
Reactor CO2 JBL ProFlora Taifun cu 10 Module + capetele (pret 65 lei)
2 metri de furtun CO2 negru (pret 15 lei)
valva de sens CO2 JBL (pret 10 lei)
Pret pentru intregul pachet: 70 lei
Mentionez ca:
-reactorului ii lipseste o ventuza cauciucata (acest lips se regaseste in pretul solicitat)
- reactorul necesita curatare
Se ofera bonus o buturuga de mangrova de marimea unei palme.
Sunt dispus si la schimburi cu:
plante gen marsilea ori glosso, moss (nu speciile uzuale)
pesti tanichthys albonubes (cardinal) ori Pseudomugil gertrudae
|
 |
|
|
|
colegule Ocean, in acvariu nu cred ca ii vei putea asigura "necesarul" pe care i-l ofera apa rece a unui rau de munte vesnic cristalina, rece si curgatoare.
am incercat si eu in urma cu 6 ani o experienta asemanatoare in Freiburg-Germania, cu ceva care mie mi s-a parut a fi o planta frumoasa ce aducea foarte mult cu hemianthus micranthemoides; tot in rau de munte, tot cu apa rece si cristalina - insa nu mi-a reusit, desi eu m-am incumetat si am si transportat-o in Romania.
MI-A PARUT TARE RAU de esecul acelei experiente.
Au trecut ceva ani si am incercat inca odata, de data asta direct pe plaiurile noastre, in zona Hotare/Izvoare - Giurgiu (in localitatea asta cand mergeam la pescuit si sufeream de sete pe malul baltii, era suficient sa infig un cracan de lanseta la 30-40 cm in pamant si apa izvora instant; asteptam sa se limpezeasca si apoi imi astamparam setea cu o apa rece si cristalina).
revenind la incercare, am incercat sa aclimatizez o planta care semana foarte mult cu lobelia cardinalis; in zona de unde am recoltat-o beneficia tot asa de apa rece - insa nu din rau de munte, ci de la un izvor cu un debit mic de apa.
Aceasta a rezistat ceva mai mult insa din pacate si acest experiment a fost sortit esecului.
Insa cunosc un coleg acvarist (de pe alt forum) care a reusit sa acomodeze un muschi dintr-un rau de munte, care pana la urma s-a dovedit a fi o varianta salbatica de "Fontinalis antipyretica"
|
 |
|
|
|
buna seara
v-am trimis un pm rugandu-va sa imi lasati un nr de telefon de contact.
multumesc
|
 |
|
|
Se ofera spre vanzare filtru cascada aquatic nature Flow200
mentionez ca filtrul nu este al meu personal ci al unui coleg de job
filtrul functioneaza fara nici un fel de problema (in cursul acestei zile mi l-a inmanat personal - dupa ce in prealabil l-a "dat jos" de pe acvariu - in fata mea)
se ofera in ambalajul original (ca material filtrant vine insotit de vata perlon noua, padul lui interior si un pad verde) impreuna cu buretele negru ce se monteaza pe sorb.
specificatiile tehnice le gasiti accesand linkul urmator
http://www.aquatic-nature.be/2eng_flow200.html
pretul este 38 lei
detalii pe PM
|
 |
|
|
|
Sunt interesat de achizitionare urmatoarelor specii de plante:
Valisneria
Elodea canadensis
Egeria densa
Echinodorus tenellus red
Sagittaria subulata
Glossostigma elatinoides
Anubias nana petite
Lobelia cardinalis
Am rugamintea sa se mentioneze:
in cazul in care plantele au alge
cate fire sunt disponibile
pretul per fir/planta
Multumesc pentru intelegere
|
 |
|
|
|
cu acordul dvstra as putea oferi eu cazare plantelor.
daca totul este in regula v-as ruga sa imi lasati pm cu un nr de telefon de contact.
multumesc respectuos pt intelegere
|
 |
|
|
Se ofera spre vanzare urmatoarele:
Lampa Aquatic Nature Solar Duo Boy (cu bec OSRAM 24W - folosit mai bine de 5 luni) - pret 60 lei (lampa este completa si perfect functionala - atat pe bec normal cat si pe moonlight)
Filtru Extern Resun CY-20 - pret 60 lei (perfect functional, singurele precizari: filtrul se ofera exact asa cum a fost achizitionat, cu cablul de alimentare prelungit si cu tubulatura si furtunele ce necesita curatare; ca materiale filtrante contine burete si inele ceramice)
Incalzitor intern de acvariu (chinezesc) - putere 100W - pret 10 lei
test permanent CO2 - plus PH (modelul de la JBL) - din sticluta s-a adaugat lichid o singura data - pret 20 LEI
Mentiuni:
Lampa este perfect functionala atat pe lumina becului normal cat si pe moonlight (culoare SILVER/Argintiu)
Filtrul este perfect functional - necesita neaparat curatare inainte de utilizare
Incalzitorul este perfect functional
Testul JBL CO2 nu contine siringa, iar stickerele indicatoare sunt doar cele lipite direct pe plastic
Toate acestea au fost achizitionate in aceasta seara - impreuna cu un acvariu (s-a dorit doar achizitionarea acvariului, insa vanzatorul a dorit sa vanda doar pachetul complet).
Daca se vor achizitiona toate impreuna se ofera o substantiala reducere.
Detalii pe PM.
|
 |
|
|
|
nu stiu de ce mie imi pare a fi lobelia cardinalis
|
 |
|
|
|
Se ofera spre donatie un filtru mini Resun:
-actiune biologica (cartusul contine burete poros)
-capacitate filtrare aprox. 200 litri/ora
-inaltimea maxima a jetului de apa ~ 0.3 m
-usor de curatat
-recomandat pentru acvarii de pana la 40 litri
-consum 4 W
-prevazut cu ventuze cauciucate ce asigura o fixare ferma pe sticla acvariului
-dispune si de furtun de aer - pentru oxigenarea apei din acvariu
-alimentare 220V ~ 50Hz
-dimensiuni filtru ~ inaltime 9.5 cm x latime 3.4 cm x adancime 4.3 cm
plus
un decor ceramic ce imita un trunchi gaunos de copac
doritorul se va deplasa personal la locuinta mea (in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului
detaliile pe pm
|
 |
|
|
|
Se ofera spre vanzare filtru cascada aquatic nature Flow60
mentionez ca filtru a fost achizitionat in urma cu aprox. 2 sapt. de la George G (magazin Reef) - si a fost utilizat numai 9 zile (desi nu cred ca voi mai gasi bonul care sa faca dovada achizitiei - pt orice eventuala problema ma ofer sa rezolv personal la reef solutionarea)
filtrul functioneaza impecabil si este silentios - acvariul este pozitionat in camera in care dormim eu si sotia mea
se ofera spre vanzare in ambalajul original (ca material filtrant ofer vata perlon noua).
pretul este 30 lei
detalii pe PM
|
 |
|
|
|
daca te decizi - iti pot face un pret bunicel pt o asemenea sursa.
Multumesc
|
 |
|
|
|
Plantele au deja un nou camin.
Multumesc pentru gazduire.
|
 |
|
|