[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
se ofera spre donatie 15-20 pui de Cryptoheros sajica de diverse dimensiuni.

pestii se vor ridica in cursul serii de maine (joi 5 noiembrie) de la locuinta mea - la 2 min distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 (iesirea de la piata trapezului).

detaliile pe pm

multumesc
Se ofera spre vanzare urmatoarele:

1 x Lampa Aquael Nano de 11W - pret 55 lei
image

1 x Filtru Hang On Ultra Slim Ocean Free US-01 cu skimmer = pret 25 lei
200 litri/ora
3.5W
Dimensiuni aproximative: Lungime=16.5cm x latime=3.8cm x inaltime=15cm
image

1 x incalzitor acvariu 50W model RS758 cu potentiometru si afisaj tip scala gradata in interiorul corpului de sticla + suport tip teaca din material plastic - pret 20 lei
image

1 x ADA Green Gain 50 ml = 10 lei (s-au folosit doar 7 picaturi, deci este aproape plin recipientul)
image

1 x Vimi all in Red 250ml - recipient cu dozaj (s-a folosit un deget) - pret 12lei
image

1 x vimi accelerator 250ml - recipient cu dozaj (s-a folosit un deget) - pret 10 lei
image

1 x filtru burete pt acvariile nano cu creveti - pret 10 lei (produsul este nou nefolosit)
Dimensiuni aprox: Lungime 9cm x latime 4.8cm x inaltime 13cm
Dimensiuni aprox. burete: latime 4.8cm x inaltime 6cm
image

1 x Termometru digital cu sonda (pt acvariu) - produsul este nou, nefolosit - pretul 15 lei
image

1 x Buturuga cu forme deosebite - pret 20 lei
image
image
image

Mentiuni:
- nu cunosc natura lemnului
- nu necesita fierbere sau alt tratament
- buturuga a fost intr-un bazin pana in urma cu aprox. 2 luni, in acest moment lemnul pluteste
- dimensiunile aproximative: Lungime 31 cm x latime 20 cm x adancime 18 cm (lungimea poate fi considerata si inaltime, in functie de pozitia in care se doreste a fi fixata in acvariu)

Produsele se ridica de la locuinta mea, la 2 min distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului.
Detalii pe pm
Englezoiule, tu ai fost-esti-si vei ramane UN FRUMOS NEBUN AL MARILOR ORASE.

Respectele mele pt ca "ai carat" dupa tine bagajul de cunostinte acvaristice iar acolo le-ai dat la cap dinnou scotand la iveala numai frumosul cu care ne-ai tot obisnuit.

Sincer mie unul imi lipsesti !
Ofer spre vanzare urmatoarele:

Sistem CO2 complet compus din urmatoarele:

Butelie CO2 de 0,5 kg Dennerle (fara revizie, dar complet functionala)
Suport de podea din material plastic pentru butelie
Reductor cu 2 Manometre si Electrovalva (brand CO2 Art)
https://www.youtube.com/watch?v=-CF50VZyEbg
Bubble Counter din metal si plastic - cu prindere prin infiletare
Furtun CO2 negru JLB + Valva de sens JBL
Difuzor CO2 nano

Pret kit = 375 lei
image
image
image
image

2 x Lampi Aquael Nano de 11W
pret - 120 lei (pt ambele lampi)
image

Filtru Hang On Ultra Slim Ocean Free US-01 cu skimmer
200 litri/ora
3.5W
Dimensiuni aproximative: Lungime=16.5cm x latime=3.8cm x inaltime=15cm
Pret = 25 lei
image

Acvariu aquatic nature cocoon 3 de 31 litri (30 x 30 x 35 cm) cu autocolant albastru pe spate, dar cu vizibile zgarieturi pe geamul din fata (se pot observa in una dintre imaginile prezentate)
Substrat negru evidecor 5 litri
Pret pt ambele = 35 lei
image

Cioata cu forme deosebite = 30 lei (nu necesita fierbere, in acest moment este introdus in acvariu avand prins din ea 1-2 plante microsorum, 1-2 plante anubias nana petite, un mic pot de fissidens si o palma de jawa moss)
image

Toate "componentele din anunt" sunt in acest moment complet functionale si deservesc acvariul mentionat mai sus.

Produsele se predau in apropiere de locuinta mea (la 2 minute distanta de statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului.

In eventualitatea in care vor exista persoane interesate din alte localitati, plata transportului va reveni in sarcina acestora; nu expediez cu posta romana - prefer fan courier (va rog sa respectati decizia si sa nu insistati).

In eventualitatea in care banii se vor depune in avans, la achizitionarea de produse cu valoare mare (peste 250 lei) - transportul va fi suportat de catre mine.

La achizitionarea intregului pachet ofer bonus:

1 x vimi all in red
1 x accelerator
frunze catappa
cateva conuri de arin
1 x filtru intern sunsun
1 x alta buturuga cu forme interesante
cateva plante, cativa pui melci pomacea

Detaliile pe pm
In nume personal cat si in numele celor 2 colegi de job cu care am impartit imensitatea de plante primite de la colegul vicud, dorim sa ii multumim acestuia exprimandu-ne totodata recunostinta fata de gestul dumnealui, ca sa nu mai pomenesc aici si de faptul ca plantele ne-au fost efectiv livrate la adresa.

aveti tot respectul meu colegule vicud !
Ofer spre vanzare urmatoarele:

Punga 2.6 kg cu substrat aquatic-nature soil (brown) – pret 20 lei
Folosit 8 luni
http://www.planet-aqua.de/WebRoot/StoreLDE/Shops/64194582/51D2/C781/C86D/8642/C2ED/C0A8/2935/EA55/Ferti-soil_braun.jpg

aspirator de substrat JBL AQUAEX Set – 25lei
folosit dar perfect functional (fara sparturi sau defecte ascunse)
http://www.nevertebrate.ro/Aspirator-JBL-AquaEx-Set
https://www.youtube.com/watch?v=uvjOO8kWm3Q

Filtru Intern Sun Sun HJ-752 – PRET 25 LEI (filtrul a fost folosit aprox. 2 luni intr-un bazin ce continea doar plante)
capacitate filtrare - 600 litri/ora
consum – 10W
inaltime max a jetului de apa – aprox. 1 metru
dimensiuni aprox: inaltime 18.5 cm x latime 5.5 cm x adancime 5 cm
prin invartirea tubulaturii de retur se ofera posibilitatea schimbarii jetului de apa
alimentare 220V

roca vulcanica – 20 lei (detalii-dimensiuni si imagini ofer pe pm)

Detalii pe pm
ofer 2 exemplare mature de auratus - ce par a fi femele

image

pestii pot fi ridicati incepand de miercuri dupa amiaza - de la statia de metrou 1 decembrie 1918 - iesirea de la piata trapezului

detaliile pe pm

Incalzitor Resun 250W - pret 25 lei
image

Mentiuni:
- incalzitorul este folosit
- cablul de alimentare are lungimea de 1 metru (precum se poate observa din imagine - nu are stecher)
- inaltimea incalzitorului este de 36 cm (cu tot cu potentiometrul de reglaj)

Buturuga cu forme deosebite - pret 30 lei
image
image
image
image

Mentiuni:
- nu cunosc natura lemnului
- nu necesita fierbere sau alt tratament
- buturuga a fost intr-un bazin pana in urma cu aprox. 2 luni, in acest moment lemnul pluteste
- dimensiunile aproximative: Lungime 31 cm x latime 20 cm x adancime 18 cm (lungimea poate fi considerata si inaltime, in functie de pozitia in care se doreste a fi fixata in acvariu)

Detaliile pe PM
cu acordul dvstra, as putea oferi si eu gazduire pt ceva plante (erectus, Polygonum sp. "Sao Paulo si orice altceva ati putea oferii dvstra).

daca este in regula va adresez rugamintea de a-mi lasa pe pm un nr de contact pt a putea lua legatura telefonic cu dvstra.

multumesc respectuos
din experienta proprie, mai bine fara nimic sub el si cu fertilizare in coloana
Sunt interesat de achizitionarea unei butelii CO2 de 500g.

Astept ofertele dvstra pe pm

multumesc pt intelegere
Din partea mea - tot respectul si consideratiunea pt colegul vazilian, din partea caruia am beneficiat de o cantitate impresionanta de plante, plante sanatoase si evident frumoase. De asemenea adaug aici si multumiri din partea unui coleg de job, care a beneficiat de marea majoritate a plantelor provenite din aceasta donatie, eu personal oprindu-mi doar moss-ul si o planta de microsorum trident. Cu prima okazie - savuram si berea colegule vazilian (acum m-ai refuzat mult prea elegant )
nene geo - de unde achizitionasi rocile, si la ce pret?

multumesc
http://www.pet2life.com/op/image/?cb=144770&h=d7abf&st=3

sunt faini tare "cand ii apuca sa o se infoaie"
colegule vlad, plantele au atasat acel inel de plumb (probabil ca dta asa le-ai observat) pt a sta complet scufundate si a nu se ridica la suprafata apei; ghiveciul, de asemenea are rol de contragreutate, insa pe langa ghiveci, plantele la baza mai sunt "invelite" intr-un strat de asa zisa pasla - si pe langa, mai au uneori si ceva pietricele.

in rest insa plantele pot fi la fel de "easy sau hard" dupa cerintele lor, in functie de cum le gasesti "ambalate"
colegule Blue14, confirm ca am discutat telefonic in cursul acestei seri, insa din pacate nu iti pot garanta ca produsul va mai fi disponibil pana vei face dta rost de bani;

eu imi rezerv dreptul de a vinde produsele din anuntul meu cat mai repede deoarece sapt viitoare voi pleca pt o perioada de timp
acvariu aquatic nature cocoon 3 avand dimensiunile 30 x 30 x 35 (volum 31 litri) - spatele cu colant albastru
pad original protector (sub acvariu)
sticla prezinta multiple zgarieturi (multe si dese - va rog nu imi solicitati poze cu zgarieturile la pretul acesta)
pt cei ce nu stiu, acest acvariu are partea din fata si lateralele dinr-o singura bucata de sticla "indoita" la colturi
pret acvariu 40 lei

Shirakura Red Bee Sand 5kg - pret 25 lei
creveti red cherry aprox. 100 exemplare in diverse stadii de maturitate - 35 lei
7 exemplare sanatoase de cardinal fish (tanichthys albonubes) - pret 15 lei

set 5 nano cuburi Ceramice (dimensiunea unui cub este de aprox. 20 mm X 20 mm X 20 mm) (in acvariu sunt introduse de o saptamana doar 3 cuburi) - pret 15 lei

tub cu farfurioara din acryl pt hranirea crevetilor (tub cu inaltimea de 27 cm si diametrul exterior de 1.9cm/diametru interior de 1.5cm; farfurioara cu diametrul de aprox. 6.8 cm si
inaltime de aprox. 2cm) - pret 25 lei

seringa speciala pt fertilizare avand lungimea totala cu tot cu ac de aprox. 64cm (corpul seringii este realizat in intregime din material plastic, lungimea acului este de aprox. 50 cm)
produsul este nou - nefolosit, se ofera in ambalajul original
pret 35 lei

Butelie CO2 JBL ProFlora de 500g (umpluta cu CO2 la sfarsitul saptamanii trecute) revizie expirata, cu suport JBL Base - pret 90 lei
Reductor de presiune cu 2 manometre JBL Pro Flora M001 - PRET 185 LEI (reductorul se vinde fara electrovalva)
Valva de siguranta/sens CO2 JBL ProFlora SafeStop CO2 - pret 10 lei
Numarator de bule JBL Count - pret 20 lei
Furtun CO2 Negru - pret 10 lei
Difuzor CO2 din sticla (cu ventuza de prindere) - PRET 15 LEI
Test Set permanent CO2 JBL cu stickerele adezive (fara solutia de test) - pret 10 lei
JBL Easy Test 5in1 - pret 10 lei (nu imi amintesc exact in acest moment cate lamele/betisoare de carton de test mai sunt ramase in cutie, dar pot verifica la cerere)
kitul CO2 functioneaza in prezent la acvariul de mai sus

Lampa Aquatic Nature Solar Duo Boy (modelul de 26W culoare grey) - momentan lampa este echipata cu un bec osram de 23W folosit mai bine de 4 luni functioneaza perfect atat pe lumina normala cat si pe partea de moonlight (cele 2 LED-uri blue),
dispune de buton ON/OFF/Moonlight si cablu de alimentare original cu lungimea de aprox. 2m
se ofera bonus un bec NOU de 26W / 6400K Total Green
pret lampa - 65 lei

filtru Hang-On Hagen AquaClear 20 - cu materiale filtrante (inele ceramice si vata perlon)
dupa parerea mea personala este unul dintre cele mai silentioase filtre tip cascada
filtrul functioneaza perfect de aprox. 6 luni (in acest moment inca asigura filtrarea acvariului mentionat mai sus)
specificatii: recomandat pt acvarii de maxim 75 litri; Full Flow Control: 124L/ora; Posibilitate reglare debit; Maximum Output: 378L/ora; consum 6W; 3600 rotatii pe minut
pret 40 lei

filtru hang-on SUNSUN HBL-301 cu skimmer de suprafata - inca in garantie
achizitionat in urma cu aprox 4-5 luni (nu-mi amintesc exact)
functioneaza perfect (momentan inca asigura filtrarea acvariului la partea de skimmer-biofil)
se ofera in ambalajul original impreuna cu documentul care atesta garantia
specificatii: putere pompa: 2W; debit la iesire: 300 l/h; posibilitatea reglarii debitului;
surface skimmer (utilizarea lui este optionala); dimensiuni(L/l/h): 85/100/190 mm
pret 20 lei

filtru hang-on Aquatic Nature - Flow 60 inca in garantie
mentionez ca filtru a fost achizitionat la inceputul lui decembrie 2014 de la George G (magazin Reef) - a fost utilizat numai 9 zile si de atunci se afla in ambalajul lui original)
filtrul a functionat impecabil si este silentios - acvariul fiind pozitionat la vremea aceea in camera in care dormim eu si sotia mea
se ofera in ambalajul original (ca material filtrant va contine vata perlon noua).
pret 35 lei

bonusuri:
1 roca vulcanica
diverse plante (anubias nana petite, moss fissidens, etc.)
radacina de prun netratata, dar cu forma interesanta
1 lemn de mangrova
1 plasa speciala pt fixarea mossului
pompa manuala cu furtun utilza la schimbul de apa
aprox. 4-5 litri de roca vulcanica - material filtrant
vata perlon
set ventuze cauciucate pt fixare furtun sau difuzor CO2 (ventuzele sunt noi, in pachet se afla minim 5 ventuze)

pentru achizitionarea intregului pachet pretul va fi de 450 lei

in cazul in care se vor comercializa separat, imi rezerv dreptul de a vinde prima data FAUNA/vietuitoarele si apoi restul, in ordinea considerata importanta de mine
de asemenea la achizitionarea mai multor componente - in functie de valoarea lor imi rezerv dreptul de a acorda mici reduceri

detaliile pe pm

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Se ofera spre vanzare filtru cascada aquatic nature Flow60

mentionez ca filtru a fost achizitionat la inceputul lui decembrie 2014 de la George G (magazin Reef) - a fost utilizat numai 9 zile si de atunci se afla in ambalajul lui original)

filtrul a functionat impecabil si este silentios - acvariul fiind pozitionat la vremea aceea in camera in care dormim eu si sotia mea

se ofera spre vanzare in ambalajul original (ca material filtrant ofer vata perlon noua).

pretul este 40 lei

detalii pe PM
Tot respectul pt colegul nicu.laita, un mare plus, mare om-mare caracter; desi am solicitat doar putina marsilea, am beneficiat in plus de o "mare de plante" de care cu siguranta se vor bucura colegii de job.

Multumesc stimabile coleg

1 x Bubble Counter Numarator de Bule din Sticla

image

Mentionez ca numaratorul se ofera fara ventuze (precum l-am primit)

Pretul produsului este 10 lei.

1 x Difuzor Nano C02 din Sticla cu Pastila Ceramica
Dimensiuni:
lungime tija sticla = 8.5 cm
inaltime difuzor 3 cm x diametru exterior 2 cm (diametru pastila ceramica 1.5cm)

image

Pretul este 20 lei/buc

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: