acvariu aquatic nature cocoon 3 avand dimensiunile 30 x 30 x 35 (volum 31 litri) - spatele cu colant albastru
pad original protector (sub acvariu)
sticla prezinta multiple zgarieturi (multe si dese - va rog nu imi solicitati poze cu zgarieturile la pretul acesta)
pt cei ce nu stiu, acest acvariu are partea din fata si lateralele dinr-o singura bucata de sticla "indoita" la colturi
pret acvariu 40 lei
Shirakura Red Bee Sand 5kg - pret 25 lei
creveti red cherry aprox. 100 exemplare in diverse stadii de maturitate - 35 lei
7 exemplare sanatoase de cardinal fish (tanichthys albonubes) - pret 15 lei
set 5 nano cuburi Ceramice (dimensiunea unui cub este de aprox. 20 mm X 20 mm X 20 mm) (in acvariu sunt introduse de o saptamana doar 3 cuburi) - pret 15 lei
tub cu farfurioara din acryl pt hranirea crevetilor (tub cu inaltimea de 27 cm si diametrul exterior de 1.9cm/diametru interior de 1.5cm; farfurioara cu diametrul de aprox. 6.8 cm si
inaltime de aprox. 2cm) - pret 25 lei
seringa speciala pt fertilizare avand lungimea totala cu tot cu ac de aprox. 64cm (corpul seringii este realizat in intregime din material plastic, lungimea acului este de aprox. 50 cm)
produsul este nou - nefolosit, se ofera in ambalajul original
pret 35 lei
Butelie CO2 JBL ProFlora de 500g (umpluta cu CO2 la sfarsitul saptamanii trecute) revizie expirata, cu suport JBL Base - pret 90 lei
Reductor de presiune cu 2 manometre JBL Pro Flora M001 - PRET 185 LEI (reductorul se vinde fara electrovalva)
Valva de siguranta/sens CO2 JBL ProFlora SafeStop CO2 - pret 10 lei
Numarator de bule JBL Count - pret 20 lei
Furtun CO2 Negru - pret 10 lei
Difuzor CO2 din sticla (cu ventuza de prindere) - PRET 15 LEI
Test Set permanent CO2 JBL cu stickerele adezive (fara solutia de test) - pret 10 lei
JBL Easy Test 5in1 - pret 10 lei (nu imi amintesc exact in acest moment cate lamele/betisoare de carton de test mai sunt ramase in cutie, dar pot verifica la cerere)
kitul CO2 functioneaza in prezent la acvariul de mai sus
Lampa Aquatic Nature Solar Duo Boy (modelul de 26W culoare grey) - momentan lampa este echipata cu un bec osram de 23W folosit mai bine de 4 luni functioneaza perfect atat pe lumina normala cat si pe partea de moonlight (cele 2 LED-uri blue),
dispune de buton ON/OFF/Moonlight si cablu de alimentare original cu lungimea de aprox. 2m
se ofera bonus un bec NOU de 26W / 6400K Total Green
pret lampa - 65 lei
filtru Hang-On Hagen AquaClear 20 - cu materiale filtrante (inele ceramice si vata perlon)
dupa parerea mea personala este unul dintre cele mai silentioase filtre tip cascada
filtrul functioneaza perfect de aprox. 6 luni (in acest moment inca asigura filtrarea acvariului mentionat mai sus)
specificatii: recomandat pt acvarii de maxim 75 litri; Full Flow Control: 124L/ora; Posibilitate reglare debit; Maximum Output: 378L/ora; consum 6W; 3600 rotatii pe minut
pret 40 lei
filtru hang-on SUNSUN HBL-301 cu skimmer de suprafata - inca in garantie
achizitionat in urma cu aprox 4-5 luni (nu-mi amintesc exact)
functioneaza perfect (momentan inca asigura filtrarea acvariului la partea de skimmer-biofil)
se ofera in ambalajul original impreuna cu documentul care atesta garantia
specificatii: putere pompa: 2W; debit la iesire: 300 l/h; posibilitatea reglarii debitului;
surface skimmer (utilizarea lui este optionala); dimensiuni(L/l/h): 85/100/190 mm
pret 20 lei
filtru hang-on Aquatic Nature - Flow 60 inca in garantie
mentionez ca filtru a fost achizitionat la inceputul lui decembrie 2014 de la George G (magazin Reef) - a fost utilizat numai 9 zile si de atunci se afla in ambalajul lui original)
filtrul a functionat impecabil si este silentios - acvariul fiind pozitionat la vremea aceea in camera in care dormim eu si sotia mea
se ofera in ambalajul original (ca material filtrant va contine vata perlon noua).
pret 35 lei
bonusuri:
1 roca vulcanica
diverse plante (anubias nana petite, moss fissidens, etc.)
radacina de prun netratata, dar cu forma interesanta
1 lemn de mangrova
1 plasa speciala pt fixarea mossului
pompa manuala cu furtun utilza la schimbul de apa
aprox. 4-5 litri de roca vulcanica - material filtrant
vata perlon
set ventuze cauciucate pt fixare furtun sau difuzor CO2 (ventuzele sunt noi, in pachet se afla minim 5 ventuze)
pentru achizitionarea intregului pachet pretul va fi de 450 lei
in cazul in care se vor comercializa separat, imi rezerv dreptul de a vinde prima data FAUNA/vietuitoarele si apoi restul, in ordinea considerata importanta de mine
de asemenea la achizitionarea mai multor componente - in functie de valoarea lor imi rezerv dreptul de a acorda mici reduceri
detaliile pe pm