[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
exista cumva posibilitatea sa vinzi anubiasul ?????

la ce pret ??

se poate poza cu planta??

multumesc respectuos
ma intereseaza sa cumpar o pereche de zebre, exemplare cat mai deosebite, mature, care sa fie gata sa se reproduca.

am numai pt zebre un bazin de 35 litri, cu plante (cateva specii bune)

mentionez ca doresc sa platesc in schimbul lor, dat totodata la fel de bine pot da si la schimb alti pesti.
zi-mi ce specii de pesti ai

si plante

si poate iti iau eu tot, lampile impreuna cu pestii si plantele
ma intereseaza pe mine neoanele, daca le vinzi separa

de care sunt ?

ce tuburi au ?

ce dimensiuni au ?

se poate o poza te rog???

cam ce pret aproximezi pt ele ??
Am primit prin bunatatea unui acvarist un pumn de moss, de care sunt super mandru si super bucuros, dar ce folos toate aceste trairi daca eu nu stiu sa am grija de el - si mai ales nu ma pricep deloc cum l-as putea prinde de o buturuga.
Daca o fac cu guta pescareasca, oricat ar fi de subtire, daca va fi sa se prinda mossul, si se va intinde, ulterior imi va fi greu sa tai guta; daca o fac cu vre-o ata, teoretic ea va putrezi (dar cine stie cat va dura asta) pana se va prinde mossul de buturuga.

Apoi mai am tot un fel de manunchi de "ceva verde", fir subtire, care nu stiu ce planta e, si pe care la fel nu stiu cum "sa-l tratez".

Teoretic aceleasi nelamuriri le am si fata de celalalt manuchi de muschi (cladophlora) ce il am deja separat, pus deoparte intr-un vas, nu stiu ce tratament sa-i administrez, nu stiu cum l-as putea fixa de o piatra din acvariu, deoarece nu este sub forma de "bila" asa cum il vand astia la obor la piata, ci este pur si simplu liber, precum matasea broastei.

Va rog ajutati-ma cu sfaturi, si idei, si va raman vesnic datorat.

(foarte important daca imi puteti spune pe viitor la o curatenie generala in bazin cum sa ma port cu toti acesti muschi)

va foarte multumesc
cousteau, tot respectul pt dta.
ma plec in umil fata dumitale si nu pot decat sa iti multumesc pt plante
ma intereseaza pe mine, dar ne putem intalni numai dupa ora 18:30, este ok ???
achizitioneaza-ti cativa botia, de dimensiuni mici, si vei fi surprins de puterile lor..(sunt renumiti ca si mancatori de melci)
se poate inchide, multumesc
buturuga separat (ce marime are - cati cm ) nu o vinzi ???
monky ai cumva idee ce pret are moss-ul la reef ??

ca in oferta eu nu am dat de el
sper ca am fost indrumat bine........
ei sunt cei mancatori de melci da??

ma poti indruma te rog, cam pe unde in spatele magazinului Unirea, vis-a-vis de statiile de tramvai?

este la strada magazinul?
maine este sambata, ar putea fi deschis
stii cumva la ce preturi ajung??
daca mi pastrezi pana ajung in tara, promit ca voi veni dupa ei
ma intereseaza cativa ancistrusi, de mariem foarte mica, are care de vanzare, sau ma puteti indruma undeva sa cumpar??
m-ar interesa pe mine

nu stiu unde vine Fagaras, eu sunt din bucuresti, momentan sunt in elvetia dar saptamana viitoare ajung innapoi in tzara,

eu mai am 2 oscari de 14, respectiv 12 cm, si bazinul de 400L.

spune-mi te rog cat as face pana la fagaras, si cu ce tre sa ma revansez fata de dta pt acesti 2 oscari ?
stiti pe unde m-as putea deplasa pt a gasi cateva exemplare mititele de botia (cel mancator de melci), si v-as ruga sa-mi spuneti daca ati vazut si ceva preturi.

respectele mele si toata consideratia
se poate inchide

va multumesc
se poate inchide, multumesc cu respect !
sumatranii pleaca maine catre un nou camin...

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: