[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
identificare peste  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
attilio
Member
[Avatar]

IP:

am si eu o intreb. am cumparat doi pesti din aia care inoata cu burta in sus si nu am reusit sa tin minte cum se numesc.. .speneti mi si mie, va rog..si unde as putea afla ceva despre ei.
[Yahoo!]
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Am observat si eu asta. Eu acum mai am in grija 6 zebre si 4 jandarmi in acvariu prietenei mele ... Am ajuns sa dorm la ea numa' pentru acvariu
M-am invatzat cu ei .

image
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

attilio wrote:am si eu o intreb. sper sa nu va suparati..nu mai deschid alt post. am cumparat doi pesti din aia care inoata cu burta in sus si nu am reusit sa tin minte cum se numesc.. .speneti mi si mie, va rog..si unde as putea afla ceva despre ei.

Synodontis Eupterus iti spune ceva?
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Urat pestisor
Doar atat

image
[Email]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

seamana, dar nu ... au mustatile mai lungi, si sunt negri complet. cand i am luat aveau vre o 10 cm, acum au cam 20 daca nu mai bine.. sunt c am speriati, stau mai mult ascunsi.
[Yahoo!]
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum explici tu arata ca un caras cu cocoasa ... Sunt cumva pestisorii astia aurii ?

image
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Mitnick wrote:Dupa cum explici tu arata ca un caras cu cocoasa ... Sunt cumva pestisorii astia aurii ?

Carasi cu mustati n-am pomenit pina acum. Probabil e vorba de o specie de catfish. Ramine de cercetat.
Mitnick
Member
[Avatar]

IP:

Ai dreptate ... Nu au mustati Ma indus in eroare ... Cred si eu ca este catfish 100% ... ashe ceva are si prietena mea ... ciudatenii

image
[Email]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

i am gasit: link
[Yahoo!]
Dragosman
Moderator
[Avatar]

IP:

Ce-ai gasit tu este o imagine 3D. Nu este o fotografie ! Nu te ghida neaparat dupa asta ! Poate respecta sau NU realitatea. ! Incearca sa gasesti o fotografie cu pestanii tai. Sau si mai bine fa o poza chiar la tine in acvariu !

In Aquarium Veritas!
[Email] [Yahoo!]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

am vazut ca imaginea e 3D.dar sunt indentici, pe bune.numai ca inoata cu burta in sus.
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

attilio wrote:.numai ca inoata cu burta in sus.

Si alte detalii nu ne mai dai? Sunt pesti nocturni, sunt pasnici sau nu...
Sa mai afle si altii ceva despre ei, daca tot ai deschis subiectul.
attilio
Member
[Avatar]

IP:

cand i am luat erau vioi, deloc speriati. dar...de cand le am facut poze, (pe vechiul forum le am pus) stau numai ascunsi dupa pietre sau prin plante. acum problema e alta..de la un timp vad ca gouramii sunt raniti.pete mici rosi si chiar solzi lipsa.am zis ca e din cauza apei..am schimbat mai des din apa dar degeaba, ii banuiesc pe ei.din cauza asta vreau sa stiu mai multe despre ei.i am cumparat de la razoare, vanzatorul : "sunt foarte pasnici.." dar am o banuiala ca mi a ascuns el ceva.. prea zambea cand l am intrebat.. dar i am indragit tare mult si nu as vrea sa i dau .m am gandit ca ma poate ajuta cineva, sa mi spuna ceva despre ei.
[Yahoo!]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

am reusit sa pun si niste poze dar nu stiu sa pun linku' ..iara intind adresa si nu vreau sa se supere cineva.. poate ma invatati si pe mine, asta e, sunt nou ..trebuie sa spun ca situl pe care l am pus are un alt domeniu de activitate, si sa nu se creada ca fac reclama ascunsa .[/img][/url]
[Yahoo!]
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Daca intr-adevar seamana cu cei din poza 3D ( :shock: ) si i-ai luat de la Razoare, afla atunci ca am avut si eu asa ceva din acelasi loc si m-am dus cu el inapoi dupa 24h, pentru ca imi ataca ceilalti pesti.

E un peste negru, nocturn, seamana cu somnul, creste mare si e probabil din genul Synodontis. Sper sa nu ma insel si poate ca lumea care e pe aici stie mai multe... Oricum, mi s-a parut un peste violent.
attilio
Member
[Avatar]

IP:

E un peste negru, nocturn, seamana cu somnul, creste mare si e probabil din genul Synodontis. Sper sa nu ma insel si poate ca lumea care e pe aici stie mai multe... Oricum, mi s-a parut un peste violent.

ai dreptate, asa se numesc.Synodontis.am dat search pe google si sunt mai multe exemplare.cand i am luat nu au fost violenti.multumesc, voi da un anunt, poate sunt doritori.

Synodontis
Familia: Pesce gatto
[Yahoo!]
pretender
Junior member
[Avatar]

IP:

sunt peshti pisica.fara indoiala. nu sunt agresivi, sunt chiar vioi si daca ai vre-un lemn suspendat prin acvariu au sa stea doar sub acesta. cresc pina pe la 25 cm in acvariu si sunt originari din india.

poti fi orice, oricine cu conditia sa te creada ceilalti
[Email] [Yahoo!]
addiy
Junior member

IP:

Postez tot aci pentru o alta identificare. Am primit de la un prieten o pereche de pesti dar n-am reusit sa aflum ce nume poarta. M-am uitat pe diferite site-uri dar n-am gasit. Ma poate ajuta cineva? Am atasat 3 FOTO, scuze pentru calitatea lor dar au fost facute cu mobilul.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

addiy wrote:Postez tot aci pentru o alta identificare. Am primit de la un prieten o pereche de pesti dar n-am reusit sa aflum ce nume poarta. M-am uitat pe diferite site-uri dar n-am gasit. Ma poate ajuta cineva? Am atasat 3 FOTO, scuze pentru calitatea lor dar au fost facute cu mobilul.

Daca nu ma insel, sunt Puntius conchonius! :-) Vezi ca acestia se simt mult mai bine in grup. Sunt foarte prietenosi. :-) Uite aici.
PET
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu e platy ?

Remember: Life is better with animals !
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: