[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gsv
Forum Index » Profile for gsv » Messages posted by gsv
Sunt considerati benefici pentru ca mananca ce ramane de la hranirea pestilor, coralilor etc. Sunt chiar buni la asta, tinand cont ca se strecoara prin toate gaurile pietrelor, acolo unde un crevete, melc, peste nu ajunge.
Acum nu stiu ce sa zic de tendinta lor de a se hrani cu corali.
Si eu tot asta stiu, ca sunt benefici si deaceea i-am lasat in pace. Pietrele sunt pline de ei. Am unul in sump, care cred ca e destul de mare, pentru ca nemernicul mi-a deranjat nisipul pe o portiune destul de mare. Norocul meu ca nu intra adanc in stratul de nisip.
Poti incerca capcane facute de tine (desi la cei mari nu cred ca rezolvi cu asta) sau in cazul in care ai foarte multi si iti mananca coralii, un Arow Crab.

Toate arata foarte bine! Imi place. Bafta in continuare
Wow, superb!
Multumesc. In cazul asta merg si eu pe cea mai buna investitie. ))))))
Salut, Dan.
Imi poti spune cat timp ai avut pompa Elegance si de ce ai ales Tunze acum? Urmeaza sa imi construiesc si eu ATO, am luat electronica necesara, dar fara pompa si ma tot uit la Elegance sau Barwig.
Multumesc.
Sunt bestiali! Sa iti traiasca!
Ai dreptate. Nici nu mi-am dat seama ca la asta te referi. )))))))
Daca sunt la inceput, ma tot uit dupa probleme si alti draci, dar coralii crescuti nu i-am observat. )))))).
Ce are? . Mie imi place, serios.
Am uitat sa mentionez: pietrele de care discutam mai sus nu le voi scoate din acvariu si cred ca voi urma sugestia colegului Liniste22.
Salutare tuturor.
Revin cu update.
Cu parere de rau spun ca s-a dus si Bob, crabul emerald.
Intre timp am cumparat 2 pesti molly si i-am aclimatizat vreo 2-3 zile, un peppermint si doar un hermit crab, de data asta. Pana acum totul e bine, hermitul a naparlit, peppermintul "zboara" noaptea prin acvariu si molly-ile mananca la rupere.
Am pus ptr o saptamana si ceva carbune activ + perlon + inca un schimb de apa de 20L.
Am marit si perioada de iluminare de vreo 2 saptamani la 10 ore cu putere maxima 40%, din care 1 ora crestere numai albastru si inca 1 ora scadere numai albastru (rasarit si apus)
Salinitate 1025
Temp 25-26C
NO3 - 0
Alte teste nu am.
image
image
image
image
image
Fara cuvinte!!!
A iesit super sumpul. Bravo.
Chiar ca lucratura!!!
Si dimensiunile acvariului sunt bestiale.
Bafta multa in continuare!
Frumos!
Incet, incet, dar sigur. Imi place cum arata.
Eeeeeeeeeeeeee, a aparut!!!

It's a plane! No
It's a spaceship! No
What is it?
It's BATMAN!!!!!!
Noooooo!
E Pavelescuuuuuu!!!!!

Lasand gluma la o parte, eu unul, ma bucur f mult ca ai revenit.
Sa auzim de bine!

Forum Index » Profile for gsv » Messages posted by gsv
Go to: