Message |
|
.
uite ca i-au raspuns. e forum , nu te mai [Editat de Lofty] pe tine. 80% din posturile tale sunt doar ironice. poate tipul nu are 4 ore sa citeasca pe forum sau nu stie sa foloseasca search. ma jur , esti mai [Editat de Lofty] decat aia care recomanda google.
|
 |
|
eu pt polistiren. izoleaza mai bine. unele lucruri nu trebuie sa fie de firma.
|
 |
|
nu glumesc SE CACA . mai pe romaneste nu stiu cum sa-ti spun. si oricat ai fi de incepator da-o dracu` frate! bunul tau simt nu-ti spune ca sa caca ?
|
 |
|
se caca ... doamne !
|
 |
|
si eu vroiam sa-i spun ca nu suntem prin mexic. cat costa in hornbach ?
|
 |
|
pai daca nu pui poze noi cum sa te ajutam ?
|
 |
|
sal eduard , ce pesti ai vrea sa-ti iei ?
|
 |
|
vezi sa nu iasa culoarea din acel pietris. si chiar rosu crezi ca e ok ? acvaristica nu se face cu bani , se face cu pasiune. pe cat pozibil , scapa de plantele de plasti. daca vrei cere niste sfaturi de plante easy, de exemplu din un fir de elodeea faci 3-4 intr-o luna (creste uimitor de repede , o rupi si ai 2 fire , si tot asa) cabomba si multe altele. bine ai venit pe la noi ;)
sincer nu cred ca ce ai in canada nu putem avea si noi aici. poate doar iluminat , dar nici acolo nu sunt sigur. jbl , tetratec , ada , juwel sunt peste tot . na, esti la inceput si nu ai vazut tu bine. un betta in 10L de apa... alt chin.
|
 |
|
ideea e ca guppy fac pui cam o data la 30 de zile  sincer , eu zic sa-i lasi in acvariu, la inceput mi-a fost si mie mila , dar acum am cel putin 5-6 de o luna si cam 10-12 de 3-4 zile  sa-ti traiasca pesticicii
|
 |
|
eu de ieri am a doua generarie de guppy in acvariu , primii au deja 1cm lungine , aproape tot coloritul , cei din urma ...mormoloci  e foarte important sa aiba plante, din cate observ eu , puii se duc instinctiv in plante.
|
 |
|
pretul pachetului? eu am incercat artemia cam cat ai si tu acolo in acvariul de 110L cat si in cel de 24L cu puiet. si puii si viviparii mei s-au aruncat pe mancare. si pe langa pret , cam de cate ori poti sa obtii o `recolta` ?
|
 |
|
trebuia sa fiu mai gentil in exprimare , vad ca e plin de silfiZI pe aici. ideea e ca e totul delimitat matematic aproape.
si inca un lucru, daca nu am un acvariu dedicat plantelor , nu inseamna ca nu pot sa-mi dau cu parerea. daca tu nu construiesti masini nu ai voie sa spui daca iti place sau nu una? sunteti ipocriti. ce a facut el e multa munca degeaba, ala nu e aquascaping , ala e luat planta de la shop si pusa in substrat in ordinea cumpararii.
|
 |
|
eu am doar 4 crescatorii , deci bazine goale de plante si un bazin `semi-comunitar` . vi le prezint cu placere dupa sarbatori , nu am o camera foto si pozele cu telefonul ies jalnice. oricum , nu stiu de ce sunteti asa sensibili. eu doar am spus ca tipu` a plantat ca in raionul de salate. TOATE plantele sunt grupate, sunt 8 zone mari unde gasesti doar un singur fel de planta. in prim plan de exemplu sunt 3 feluri de `gazon` foarte exact delimitate. ceea ce mie mi se pare ca arata deosebit de urat. eu nu am spus nici o clipa ca nu arata foarte sanatoase, sau ca ii lipseste pasiunea, am spus doar ca nu are imaginatie si plantele sunt puse ca in gradina la bunica daca nu va place comparatia cu supermarketul. ceapa cu ceapa , fasola cu fasola.
|
 |
|
poze ! , si bine te-am gasit !
|
 |
|
in prim plan se vad 3 parcele distincte de plante. ai stricat tot potentialul acvariului in ochii mei , si la munca la ceva evident esti dispus sa o investesti e pacat.
un edit : la o examinare mai atenta , am observat ca acvariul tau e ca raionul de salate din supermarket. ai cate o zona pentru fiecare planta. nu zic ca e urat , sau ca nu sunt sanatoase, dar arata ca o padure plantata. un copac din 1.5m in 1.5m in 1.5m acelasi tip de copac....
|
 |
|
nu are miscare de apa la suprafata. asa se intampla la TOATE ACVARIILE , pesti , crabi , midii. un skimmer ieftin gasesti si la 20 lei prin obor (in bucuresti). si ghete iti iei iarna , nu-ti iei gheata pentru zapada, ti le iei pentru frig in primul rand.
|
 |
|
cizmele tin si de cald iarna, chiar daca nu ninge....si la propriu si la figurat.
|
 |
|
i-am spus ca nu-mi place mie , nu ca e urat.
|
 |
|
muta cum poti pe acolo , in asa fel incat sa faci o minibariera naturala. fii creativ. pestii tai vor aprecia asta !
|
 |
|
sincer mi se pare cel mai frumos acvariu cu discusi care l-am vazut. in cel mai `rau` caz , as adauga o mangrova `ramura de cioata` cu 150 scapi . sa fie lunga si progresiv mai groasa . dar lumina + nisipul..... uau. eventual ai putea sa nu fierbi lemnul care-l pui foarte bine.
doamne ! lumina aia ....
|
 |
|