[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvaristica  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Salut ,Prenumele meu este Eduard.
Sunt nou pe aici si am gasit multe lucruri interesante despre acvaristica.Sper ca in viitor(apropiat sau indepartat :lol:) sa-mi fac si eu un acvariu ca la carte,dar pana atunci mai am de studiat :lol:

This message was edited 1 time. Last update was at 17/12/2011 19:33:52

[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

In tara am crescut pesti timp de aproximativ 10 ani dar nu dupa standardele impuse pe acest forum.
[Thumb - 102E0333.JPG]

[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Acesta este ultimul acvariu pe care l-am avut 10 L in Romania, bineinteles sa nu "trageti" :lol: in mine acum sa-mi spuneti ca scoicile nu aveau ce cautau acolo si ca am avut 2 plante din plastic si substrat rosu.Am inteles acum cum sa-mi fac un acvariu,recunosc ca mai am de studiat.Aici in Canada sunt mai multe lucruri interesante decat in Romania(nu vreau sa jignesc pe nimeni din tara)am vazut magazine de profil si sunt uimit de gama deproduse de aici.O sera buna celor de pe aici si Buna dimineata celor de acasa :)
[Thumb - 102_1880.JPG]

[Yahoo!]
buro
Junior member
[Avatar]

IP:

vezi sa nu iasa culoarea din acel pietris. si chiar rosu crezi ca e ok ? acvaristica nu se face cu bani , se face cu pasiune. pe cat pozibil , scapa de plantele de plasti. daca vrei cere niste sfaturi de plante easy, de exemplu din un fir de elodeea faci 3-4 intr-o luna (creste uimitor de repede , o rupi si ai 2 fire , si tot asa) cabomba si multe altele. bine ai venit pe la noi ;)

sincer nu cred ca ce ai in canada nu putem avea si noi aici. poate doar iluminat , dar nici acolo nu sunt sigur. jbl , tetratec , ada , juwel sunt peste tot . na, esti la inceput si nu ai vazut tu bine. un betta in 10L de apa... alt chin.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/12/2011 03:23:13

flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Momentan aici nu am acvariu pentru ca am decat 6 luni de Canada ,cel pe care l-am prezentat se afla in tara la socrii .
[Yahoo!]
buro
Junior member
[Avatar]

IP:

sal eduard , ce pesti ai vrea sa-ti iei ?
Technics
Member

IP:

Salutare,
Nu ti se pare cam dureros la privit pitrisul?
Acvariul se presupune a fi un colt de natura ...
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Deocamdata nu stiu ce pesti sa-mi cumpar,astept ceva sugesti de la dvs.Nu voi lua guppy sau xipho asta e clar,ma gandesc la ceva mai bun.
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Depinde de ce acvariu dispui, ce apa ai la teava, cat esti dispus sa investesti in echipamente si cele auxiliare acvariului, ce iti place, etc. Sunt multe variabile, daca e sa tii cont , evident, de cerintele pestilor. Daca nu, vorba aia sky is the limit. Dupa cum ai vazut, sunt acvaristii cu carasi, scalari si betta in 30 litri, fara filtrare.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Sall.Ramane sa ma gandesc la capacitatea acvariului(60 sau 80L) ,la echipamente si la pesti.Deocamdata prin amabiliatea unui prieten am cateva pietre de acvariu,o bucata de radacina(lemn) si un filtru exterior( nu stiu sa va dau detalii despre filtru) si cam atat.
[Yahoo!]
dragan
Junior member

IP:

Cu cat este mai mare acvariul,umbli mai rar in el.
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,
bine ai venit Eduard

fostul user ozy
[WWW]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Am spus" mai buni" pentru ca in tara am crescut acesti pesti(guppy,xipho)si alte specii ca:scalari,carasi,zebre,neoni.Ma gandeam doar sa-mi cumpar altceva ca de exemplu barbus tetrazona,cum mi-a sugerat un prieten.Imi pare rau ca nu ai inteles dar eu nu imi cumpar pesti pentru lapte sau blana cum ai facut referire ci doar pesti cu un grad mediu de dificultate( aici ma refer la crestere)si nu pesti scumpi.Voi studia si ma voi decide.Deocamdata am in proiect un acvariu si restul de accesorii pentru el.
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Pentru Addy.Am pus in apa radacina aceia de la tine de aproximativ o saptamana,si am observat ca nu mai pluteste si coloreaza apa un pic.Deocamdata o mai tin pana nu o sa mai coloreze apa.O seara excelenta.
[Yahoo!]
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Vad ca te pregatesti... asta e bine, insa mesaje de genul celui de mai sus se pot timite si pe privat (PM).

Spor la scos taninul din radacina !

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Ca specii de pesti m-am gandit la urmatorii:
Neoni(rosii),Rasbora galaxy,Tetra columbiana,Microrazbora mereh,Barbus Terazona verde,Corydoras d'agassiz.
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: