[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
puii de guppy ....help me please  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
cusorica
Junior member

IP:

salut,am si eu o mica problema si ai as dori cateva sfaturi daca ma puteti ajuta.ieri dimineata am reusit si eu in sfarsit sa am niste pui de guppy,cam vreo 15-16 la numar.ei au o zi astazi si sunt in fatatoare(fara mama lor)....fatatoare amplasata in acvariu principal.as dori sa stiu si eu cam cat timp trebuie sa tin pui in aceasta fatatoare inainte de a le da drumu in acvariu fara a mai exista riscu de a fi mancati de ceilalti pesti(2 platy,3 guppy,2 pleco,3 neoni).cam in cat timp ajung la maturitate?

va multumesc mult de tot,
va doresc o zi cat mai buna
nicu.

cusorica
[Email] [Yahoo!]
tudy_xxl
Junior member
[Avatar]

IP:

felicitari pentru puiuti, sa iti traiasca si sa se faca mari.daca ai acvariul plantat bine ei o sa fie destul de in siguranta printre plante. ca si masura de siguranta mai tinei vreo 2 sapt in fatatoare... apoi dale drumu pt ca au nevoie de spatiu ca sa se dezvolte. la maturitate ajuns in cateva luni... daca nu ma insel dupa 3 luni femelele pot deja sa fie fertilizate, asta mai depinde si de spatiul din acvariu, de temperatura si de mancare.succes

ochi pentru ochi...pana ramanem cu totii orbi
[Yahoo!]
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

puii trebuie sa fie mai mari decat gura adultilor pentru a nu fi priviti ca hrana
hraneste si puii
femele guppy pot fata iar dupa minim 22 de zile maxim 30 de zile, sunt mai multi parametri ......si nu este obligatoriu sa fie fecundata de mascul pt a fata din nou
cate grade ai in acvariu ?

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2011 20:48:14

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
buro
Junior member
[Avatar]

IP:

eu de ieri am a doua generarie de guppy in acvariu , primii au deja 1cm lungine , aproape tot coloritul , cei din urma ...mormoloci e foarte important sa aiba plante, din cate observ eu , puii se duc instinctiv in plante.
cusorica
Junior member

IP:

va multumesc mult.
in acvariu am 24-25 de grade.tin sa mentionez ca nu am un al doilea acvariu.puii ii tin in fatatoare.acvariu e plantat.e un acvariu de 80 de litri cu destul de putini pesti acuma in el si nu foarte mari.tot urmaresc puiutii si se pare ca sunt toti....ii hranesc si pe ei cu mancare forte fina.par destul de vioi si cu pofta de mancare .o sa ii mai las un timp pana ii voi scoate.chiar nu as vrea sa le dau drumu si sa devina hrana pt ceilalti....mi doresc de mult timp ca sa ii las in voia sortii.
numai bine si ms pt sfaturi.

cusorica
[Email] [Yahoo!]
buro
Junior member
[Avatar]

IP:

ideea e ca guppy fac pui cam o data la 30 de zile sincer , eu zic sa-i lasi in acvariu, la inceput mi-a fost si mie mila , dar acum am cel putin 5-6 de o luna si cam 10-12 de 3-4 zile sa-ti traiasca pesticicii

Forum Index » Vivipari
Go to: