[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Pai de.aia trebuie asemenea filtre,sa nu mai fie nevoie de muiere asa des ^^
Uuuu multumesc
Baaaaaaa,i.-ati luat pe toti mah ??? Lasati ma si la altii,huooo !
Cunosc mirosul,e de la apa ce ramane pe capac si apoi se usuca,mucegaind ) mai stergi din cand in cand cu carpa capacul
Domnule Pave,va rog. Nici macar un "salbatec" acolo sa fie...?
Hei,mersi. Chiar asta e ^^ la poza de pe wikipedia nu seamana deloc,dar pe imaginile de pe google si descrieri pe net,asta e. Multumesc mult. Nimeni nu e interesat de topicul meu
Mi.am luat din Petshop inca 5kg de substrat negru de la Dennerle,o caruta de bani.
Zice.ti.mi bre si mie cum se numeste planta aia a mea din masa apei (ce o tin eu sa creasca peste tot)

Telefonul asta filmeaza precum o lopata
>

100l cube from Paradoxx on Vimeo.

Asa si eu cu cioatele,pun conuri de arin periodic si dupa 2 saptamani,3 maxim se limpezeste....bine, si schimburile de apa le fac periodic^^
1: colegii m.au certat pt recomandarea unui ancistrus,asa ca ramane la alegerea ta. Melci poti pune rara probleme.
2: da,anubias rezista si la 32
Sau o poti lasa asa,repet faptul ca taninul nu este numai frumos estetic,dar ajuta si la reproducerea unor specii de pesti
Ma numesc Mirciulica si iti zic sa ambalezi bre si sa trimiti si tu, fa-i o exceptie ca te pot scapa de 20 ^^
Pai sa ne amintim/citim ca in a 5a si a 6a zi ,carasul a fost cel mai rau,dupa care a inceput sa isi revina
Ai grija cu chimicalele, ar putea face mai mult rau. A se observa ca eu am folosit cuvantul "zburlit",incercand sa para mai draguta boala asta nimicitoare.succes cu peshtisica
Eu am reusit sa salvez un caras de la dropsy,fara mancare si o solutie ce am uitat cum o cheama. Vedeti pe topicurile mele,acel eveniment se numeste "Vesti Bune".
Pestii sar,din mai multe motive: imperechere,sperieturi,hrana,ph al apei instabil,nivelul apei pana in buza acvariului,curent al apei ce incurajeaza pestii sa sara,etc. Intrebarea nu este de ce sar pestii,mie mi.au sarit 3 guppy black moscow intr.o singura noapte(1 mascul 2 femele). Intrebarea este cum sa stopam pestii a se sinucide. Intr.adevar,plasa este inestetica,insa din motive de lenevie si antitalent la bricolaj am folosit de.a lungul timpului plasa de tantari pusa inestetic,dar sigur, peste acvariu. Poti face rame de lemn inalte,poti taia geam pe dimensiune si aseza peste acvariu,sau poti ramane la plasa de tantari inestetica dar eficace pana iti faci chef sa faci una din metodele mai avansate. Eu am gasit de.a lungul timpului geamuri,ce le am pus peste acvarii,taiate sau nu pe dimensiune,pt ca din comoditate am uitat sa iau naibii un diamant de taiat geamuri la 10 lei din piata recomand geamul taiat pe dimensiune, este sigur si usor de "bricolat". Poti lua parchet,taiat pe dimensiune si sa inalti laturile acvariului,acvariul ramanand open top; am vazut faza asta la cativa colegi de breasla,mana sus cei care au asa ^^ (rame ale acvariului inaltate)
P.s.: pestii sar din N motive,nu putem stabili cu siguranta vreodata de ce
Oricum ar fi fost,nu a fost sa fie,in primul rand pt ca a fost bol. asta e comertul,distruge viata acvatica si economia romanului ^^
Opa,mircu' mircu',polonicu
Doamna sefa e stresata acum, bine ca macar pestii nu ^^
Tziplache
Nu recomand neoni,decat daca sunt minim 10. Un banc de neoni superb totusi depaseste 30/40 pt a isi putea face ei magia
Hihi succes cu ei ^^

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: