[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Acest setup care mi-a adus multiple satisfactii a ajuns la final de drum. Il rog frumos pe koala sa inchida acest topic.
Mult succes tuturor si o seara frumoasa, Stefan.
Salut,

Nu stiu cat ajuta parerea mea, dar forumul este mult mai constructiv si contine un bagaj de informatii si experiente ce nu pot fi intalnite in alta parte. De exemplu, chiar daca nu mai am acvariul de apa dulce (de fapt, mai am ultimul cub pentru cateva bucephalandre, pinnatifida si 1 neritina zebra ) urmaresc jurnalul lui Gabi (si nu doar al lui, sau cand am timp citesc altele din trecut) indiferent ca ii dau like pe facebook sau nu, ci tocmai din cauza a ce spuneam initial, este placut sa urmaresti un jurnal si mereu ai si ceva de aflat nou. In plus, imi updatez propriul jurnal de la apa sarata cand pot si o fac din placerea de a activa pe acest forum (forum de unde am invatat multe si voi invata si mai multe).

Si sincer, consider ca si daca mai raman 10 useri activi, tot ce a fost scris pe acest forum ramane ca baza pentru alti posibili 1.000 de useri care cauta o informatie utila si asta e foarte important.

O zi buna tuturor, Stefan
Pretul scade la 60 ron pentru tot fragul.
Se vinde fragul din poza (sunt aproximativ 28-30 polipi) plus o ciuperca rosie atasata de acelasi frag.

Ii dau si la schimb cu piatra vie sau uscata, ricordeea, alti zoasi sau ciuperci (ceva ce nu am).

Pret 90 ron, tel. 0734.302.364, Stefan sau pm.
Rezervat pentru colegul zvarr.
Se vinde o cutie aproape plina de RedSea Reef Foundation ABC+ 1 kg.

Ofer bonus 2 fraguri de montipora rosie, 1 frag de montipora verde si 1 frag de chalice.

Pret 50 ron.

Tel 0734.302.364 Stefan sau pm.
Salut,

Daca are cineva din intamplare, caut un flotor pentru micro skimmer Eheim 350 (la nevertebrate dureaza 4 saptamani sa il aduca si in alta parte nu il gasesc).

Multumesc frumos, Stefan 0734.302.364 sau pm
Multumesc frumos. Mult succes si tie!
Unul dintre preferatii mei, la lumina zilei. Nu am putut sa ma abtin sa nu pun si poza asta
In continuare valabil, doresc sa cumpar aproximativ 2 kg de piatra uscata.

0734302364, Stefan sau pm.
Ultima dar nu cea din urma
In evolutia acestui bazin am experimentat foarte multe (si bune dar si rele), important este sa perseverez si sa continui sa fac tot ce mi-am propus cu el.
Pentru ca zilele astea imi voi cumpara pana la urma o alta pompa, tot noua, dar mai mica si potrivita bazinului meu, pompa Jebao DC 6000 este disponibila si pentru schimb doar cu piatra vie / uscata si corali.

Ofertele tentante si imposibil de refuzat le primesc la 0734.302.364, Stefan.
Se vinde sistem CO2 format din urmatoarele:

- butelie Jbl 0.5 kg, cu suport, incarcata, butelie expirata in august 2018 (poate fi tinuta si ca rezerva mai ales ca abia a fost incarcata de putin timp, nu am avut probleme la incarcare din cauza expirarii reviziei - a fost verificata din punct de vedere al functionalitatii daca este in regula si ulterior incarcata)
- reductor 2 manometre, reglaj fin
- electrovalva
- numarator bule ocean free
- valva anti retur
- difuzor co2 din sticla

Pret 350 ron. Relatii in pm sau la 0734302364, Stefan
Accept si schimb cu alta pompa dc mai mica (2.000 - 2.500 lph si perioada de utilizare cat mai redusa, nu neaparat sigilata ca a mea) plus diferenta corecta, corespunzatoare . Diferenta poate fi cash, crypto, aur, diamante, teren, proprietati sau auto . Daca nu, se poate in piatra uscata, corali (cat mai multi ), etc .
Valabil!
Se vinde pompa de recirculare jebao dc - 6000, noua, la cutie cu factura si garantie 2 ani.

Caracteristici:
- putere: 40W
- debit reglabil (intre 1800 si 6000 l/h). Inaltimea maxima a coloanei de apa este de 3.6 metri
- conector: 20/25/32mm
- protectie automata in lipsa apei
- protectia motorului in cazul in care rotorul se blocheaza
- nu contine elemente de cupru
- dimensiuni: 31 x 25 x 20 cm

Pret 400 ron, relatii la telefon 0734.302.364, Stefan sau pm
Multumesc, l-am vazut ca mananca hrana congelata.
Rezervate.
Donez o mana de chaeto si un kenya tree. Ca zona de reper metroul Crangasi.
Pm sau 0734302364, Stefan.

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: