| Message |
|
|
|
A evoluat foarte frumos bazinul, bafta cu el (si cu restul).
|
 |
|
|
|
Dupa plecarea celor 2 clarkii acvariul a ramas pustiu pentru 2 zile, timp in care am regandit totul pe termen scurt si lung (achizitia unei alte pompe de recirculare, completarea cu piatra uscata pentru definitivarea scape-ului, achizitia de noi corali si vietuitoare, schimbarea marcii de sare si alte cateva maruntisuri ce mai am prin cap sa fac), dupa care, in peisaj a aparut un nou locatar extrem de haios.
|
 |
|
|
|
Conform titlului, as dori sa cumpar cateva bucati de piatra uscata cu care sa formez o coloana de aproximativ 30-35 cm inaltime.
Oferte in pm sau la 0734.302.364, Stefan.
Multumesc frumos.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc frumos pentru gazduire!
|
 |
|
|
|
Daca ii doreste cineva din Bucuresti ii las pe amandoi la 160 ron. Am nevoie urgent sa ii dau pana vineri.
|
 |
|
|
|
Disponibili!
Accept si schimb cu piatra uscata sau corali!
0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Am uitat sa mentionez, gsp-ul s-a prins singur pe sticla si s-a intins, fara nici un adeziv. O parte din el s-a desprins cand am schimbat prin acvariu si l-am lasat in partea din fata pe nisip, nu are nici o problema daca sta acolo.
|
 |
|
|
Am muncit putin dar imi place mai mult cum a iesit si in plus mi-am facut loc pentru ideea de scape care o am in plan pentru viitor.
P.S. Clarkii sunt in continuare disponibili la vanzare  . Imi plac mult, sunt foarte frumosi si mai ales super mega extra activi dar vreau altceva 
|
 |
|
|
MSI - Si mie imi pare foarte rau de pierderea ta  .
Ultimele doua poze cu bazinul lui Radu.
|
 |
|
|
|
Doamna Clarkii
|
 |
|
|
|
Din pacate, acest setup a ajuns la final. Radu a murit in acvariul in care a fost rege si sper ca existenta lui in acest colt pe care i l-am oferit a fost cat mai frumoasa si pe placul lui. Voi desface cubul si o perioada voi ramane axat doar pe acvariul de apa sarata. Se poate inchide. Multumesc frumos si o seara linistita tuturor.
|
 |
|
|
|
Conform titlului vand o pereche de Clarkii Clownfish, sanatosi si mancaciosi (varsta 7-8 luni).
Pret 200 ron. Tel. 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Se vinde lampa Dennerle Nano Power - Led 5.0 w, 6.500 Kelvin, aproape noua (folosita fix 1 saptamana), la cutie, cu toate accesoriile ei originale.
Pret 200 ron, telefon 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
 pacat de ele, dar este un bazin frumos si stabil si vei recupera repede. Multa bafta!
|
 |
|
|
|
Daca mi-ai lasa un numar de telefon in pm ca sa pot lua legatura cu tine, ti l-as da cu mare placere.
|
 |
|
|
|
Conform titlului, donez chaeto.
Predare personala in Bucuresti (Crangasi dupa ora 20:00), din pacate, in aceasta perioada sunt la pamant cu timpul si nu am cum sa trimit si in alte parti prin posta romana sau curierat.
|
 |
|
|
Singur cu prietenul lui, 1 melc neritina zebra, e cel mai fericit, isi patruleaza regatul fara griji si isi vede de treburile lui. Viata de betta de lux 
|
 |
|
|
Dupa cum spuneam...
|
 |
|
|
Multumesc frumos! Este si Radu, bagat printre plante. Am observat ca, de cand am modificat scape-ul si am adaugat plante, adora sa se piteasca, sa caute, sa isi faca de lucru, ceea ce ma bucura foarte mult. Este un peste fericit  O sa ii fac diseara o poza cand iese la mancare.
|
 |
|
|
|
Desi sunt din ce in ce mai mult limitat de timp si de bazinul de apa sarata, cubuletul de apa dulce are un loc al lui, special.
|
 |
|
|