[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
A evoluat foarte frumos bazinul, bafta cu el (si cu restul).
Dupa plecarea celor 2 clarkii acvariul a ramas pustiu pentru 2 zile, timp in care am regandit totul pe termen scurt si lung (achizitia unei alte pompe de recirculare, completarea cu piatra uscata pentru definitivarea scape-ului, achizitia de noi corali si vietuitoare, schimbarea marcii de sare si alte cateva maruntisuri ce mai am prin cap sa fac), dupa care, in peisaj a aparut un nou locatar extrem de haios.

Conform titlului, as dori sa cumpar cateva bucati de piatra uscata cu care sa formez o coloana de aproximativ 30-35 cm inaltime.
Oferte in pm sau la 0734.302.364, Stefan.

Multumesc frumos.
Se poate inchide. Multumesc frumos pentru gazduire!
Daca ii doreste cineva din Bucuresti ii las pe amandoi la 160 ron. Am nevoie urgent sa ii dau pana vineri.
Disponibili!

Accept si schimb cu piatra uscata sau corali!

0734.302.364, Stefan
Am uitat sa mentionez, gsp-ul s-a prins singur pe sticla si s-a intins, fara nici un adeziv. O parte din el s-a desprins cand am schimbat prin acvariu si l-am lasat in partea din fata pe nisip, nu are nici o problema daca sta acolo.
Am muncit putin dar imi place mai mult cum a iesit si in plus mi-am facut loc pentru ideea de scape care o am in plan pentru viitor.

P.S. Clarkii sunt in continuare disponibili la vanzare . Imi plac mult, sunt foarte frumosi si mai ales super mega extra activi dar vreau altceva
MSI - Si mie imi pare foarte rau de pierderea ta .

Ultimele doua poze cu bazinul lui Radu.
Doamna Clarkii
Din pacate, acest setup a ajuns la final. Radu a murit in acvariul in care a fost rege si sper ca existenta lui in acest colt pe care i l-am oferit a fost cat mai frumoasa si pe placul lui. Voi desface cubul si o perioada voi ramane axat doar pe acvariul de apa sarata. Se poate inchide. Multumesc frumos si o seara linistita tuturor.
Conform titlului vand o pereche de Clarkii Clownfish, sanatosi si mancaciosi (varsta 7-8 luni).

Pret 200 ron. Tel. 0734.302.364, Stefan
Se vinde lampa Dennerle Nano Power - Led 5.0 w, 6.500 Kelvin, aproape noua (folosita fix 1 saptamana), la cutie, cu toate accesoriile ei originale.

Pret 200 ron, telefon 0734.302.364, Stefan
pacat de ele, dar este un bazin frumos si stabil si vei recupera repede. Multa bafta!
Daca mi-ai lasa un numar de telefon in pm ca sa pot lua legatura cu tine, ti l-as da cu mare placere.
Conform titlului, donez chaeto.

Predare personala in Bucuresti (Crangasi dupa ora 20:00), din pacate, in aceasta perioada sunt la pamant cu timpul si nu am cum sa trimit si in alte parti prin posta romana sau curierat.

Singur cu prietenul lui, 1 melc neritina zebra, e cel mai fericit, isi patruleaza regatul fara griji si isi vede de treburile lui. Viata de betta de lux
Dupa cum spuneam...
Multumesc frumos! Este si Radu, bagat printre plante. Am observat ca, de cand am modificat scape-ul si am adaugat plante, adora sa se piteasca, sa caute, sa isi faca de lucru, ceea ce ma bucura foarte mult. Este un peste fericit O sa ii fac diseara o poza cand iese la mancare.
Desi sunt din ce in ce mai mult limitat de timp si de bazinul de apa sarata, cubuletul de apa dulce are un loc al lui, special.

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: