| Message |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc frumos pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
Singurul articol disponibil a ramas standul, dimensiuni 80 x 35 x 70 cm, pal alb, 2 usi, stare foarte buna - pret 100 ron.
Restul au fost date sau rezervate pana in momentul in care se poate efectua livrarea.
Multumesc si doresc o seara buna tuturor, Stefan.
|
 |
|
|
|
La cele enumerate mai sus se adauga si blenny bicolor la 140 ron,
Multumesc frumos.
|
 |
|
|
|
Update 3
Au mai ramas urmatoarele:
- 1 kauderni cardinal fish - 100 ron
- stand pal alb, 2 usi, dimensiuni 80 x 35 x 70 - 100 ron
- lampa led SunSun lumina alba/rosie 12 w cu care am tinut chaeto si caulerpa in sump - 60 ron
- 2 saculeti cu siporax + 1 saculet cu spartura de piatra vie + 3 kg de nisip alb - se scot direct din sump in momentul vanzarii - 100 ron
|
 |
|
|
|
Update 2
Au mai ramas disponibile:
- lampa led SunSun lumina alba/rosie 12 w cu care am tinut chaeto si caulerpa in sump - 60 ron
- nisip viu fin, culoare alba - cam 8 kg - 50 ron
- 2 saculeti cu siporax si 1 saculet cu spartura de piatra vie, se scot direct din sump in momentul vanzarii - 100 ron
- pompa recirculare eheim compact on 1000 - 60 ron
- pompa de valuri koralia 1600 - 100 ron (in garantie, folosita cateva luni)
|
 |
|
|
|
Update:
- 1 pereche de clovni (150 ron) - Rezervati
- 1 mandarin (150 ron) - Rezervat
- 5 melci turbo - 100 ron - Rezervati
- 1 crevete cleaner - 100 ron - Rezervat
- 2 fraguri gsp + 2 ciuperci rosii mari + 1 frag cu multi polipi de palythoa verde + 1 ciuperca rhodactis green + 1 ricordeea yuma - 100 ron - Rezervati
- lampa evergrow (120 w) - Rezervata
- stand pal alb, 2 usi, dimensiuni 80 x 35 x 70 - 100 ron - Disponibil
- lampa led SunSun lumina alba/rosie 12 w cu care am tinut chaeto si caulerpa in sump - 60 ron - Disponibila
- piatra vie - 4 kg - 200 ron - Rezervata
- 2 saculeti cu siporax si 1 saculet cu spartura de piatra vie, se scot direct din sump in momentul vanzarii - 100 ron - Rezervat
- pompa recirculare eheim compact on 1000 - 60 ron - disponibila
- pompa de valuri koralia 1600 - 100 ron - disponibila (in garantie, folosita cateva luni)
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele:
- 1 pereche de clovni (150 ron)
- 1 mandarin (150 ron), mandarinul il am de cateva luni, mai exact noiembrie anul trecut, nu am probleme cu el cu mancarea, este vesel si sanatos.
- 5 melci turbo - 100 ron
- 1 crevete cleaner - 100 ron
- 2 fraguri gsp + 2 ciuperci rosii mari + 1 frag cu multi polipi de palythoa verde + 1 ciuperca rhodactis green + 1 ricordeea yuma - 100 ron
Pestii sunt perfect sanatosi, mananca mancare congelata (artemia si mysis) plus granule de la grotech (cel putin cardinalul e topit dupa grotech).
- lampa evergrow (120 w) si suport din profil aluminiu - 450 ron (poze cu lampa si suportul sunt la jurnalul meu Next 3)
- piatra vie - 4 kg - 200 ron
- 2 saculeti cu siporax si 1 saculet cu spartura de piatra vie, se scot direct din sump in momentul vanzarii - 100 ron (bonus chaeto)
- pompa recirculare eheim compact on 1000 - 60 ron
- pompa de valuri koralia 1600 - 100 ron
Maine voi incerca sa pun si poze.
Relatii la 0734.302.364, Stefan sau in pm.
O seara faina tuturor!
|
 |
|
|
|
Scuzati ata neagra de pe red moor, aia ramane asa temporar pentru ca am legat o mica roca de radacina sa o tina :D. In 2 saptamani dispare, promit. Iar filtrul va fi si el mascat de altceva, inca ma gandesc ce sa aleg :D
|
 |
|
|
|
Multumesc Koala, Multumesc Silviu!
Eheeee, pana o sa bag un nature mai maricel mai trebuie sa se alinieze niste planete :), dar asa ca perspectiva am tot un Dennerle (ori un cub de 60 litri plantat si cu electric blue ram ori un scaper's tank cu multi boraras :D ).
Dar, pana atunci, ma bucur de papitoiul asta mic, un bazin fara pretentii, fara asteptari, o ceasca de acvariu :) dar care ma incanta maxim. Nici nu am avut nevoie de stand pentru el la cat e de mic, l-am pus pe un corp de mobila sub tv si da foarte bine acolo unde e. Ma gandesc insa sa ii schimb lampa cu ceva mai micut, asta e prea puternica pentru el si nu vreau sa se inverzeasca de la alge, dar ramane sa il urmaresc si decid pe parcurs.
In rest, nu voi face nici o schimbare la el, vreau sa vad bucephalandrele alea cum il cuceresc treptat :).
|
 |
|
|
|
Salutare,
Incep acest jurnal deoarece nu pot renunta (oricat am incercat).
Am inchis ultimul jurnal de apa dulce in urma cu cateva zile, decis 100%, am scos echipamentele, plantele, totul la vanzare dar intamplarea a facut sa nu pot inchide acest capitol, ci doar sa schimb ceva si atat.
Si chiar ca am schimbat, in loc de cubul Dennerle acum este un piticanie de aproximativ 8 litri, un cubulet banal pe care nu ar fi dat nimeni mai mult de cativa zeci de ron, a ramas lampa Aquael Smart 2 Led pe care m-am razgandit sa o mai vand chiar astazi deoarece mi-am dat seama ca pierd mai mult daca o dau asa de ieftin, decat daca o pastrez eu in continuare, a ramas filtrul intern Dennerle cu burete si cateva boabe de matrix cat incap in el :D (asa ca, urnit din loc de un pahar de vin rece, in urma cu 2-3 ore m-am ocupat sa il mesteresc si acum ma uit ce mic este si incerc sa ma obisnuiesc ).
Nu mai am in el substrat fertil Dennerle cu Dennerle Gravel Nano, acum am nisip alb fin Oliver Knott, nu mai am din plantele anterioare decat poturile de bucephalandra si un red moor cu pinnatifida + un pumn de microsorum pteropus.
Mai mult de atat nu am ce sa mai zic, las o poza cu rezultatul.
O seara faina tuturor, Stefan.
|
 |
|
|
|
Edited by koala: TOTUL s-a vandut, anuntul nu mai este "de actualitate".
Se vand urmatoarele:
- 1 radacina red moor (aproximativ 20 - 22 cm) cu microsorum pteropus, hygrophila pinnatifida, anubias nana petite si hydrocotila japan - Pret 70 ron - bonus o sticla cu Dennerle Carbo (aproximativ 100 ml ramas).
- 5 plante mature pogostemon erectus (15-20 cm) + 3 plante echinodorus bleheri + 1 Cryptocorina Brown + 5 Eriocaulon Vietnam + 1 Nymphaea Sp Taiwan - 40 ron
- aproximativ 10 bucephalandra (plus cativa pui si 1 anubias nana petite printre ele) atasate pe roca vulcanica - pret 120 ron
Plantele sunt sanatoase, crescute fara co2, se vor scoate din bazin in momentul vanzarii.
- Minciog Nano Shrimp Dennerle + termometru nano Dennerle - 30 ron.
- 3 Kg de nisip Dennerle Nano Shrimp Gravel Bed negru, nou, nefolosit - 30 ron
- Incalzitor Dennerle ThermoCompact 100 w - 40 ron
- Bazin Dennerle Nano Cube 20 litri cu capac de sticla original, folie neagra pe spate, incalzitor nano Aquael 50 w, substrat fertil Dennerle Deponit Mix peste care se afla 3 kg de Dennerle Nano Shrimp Gravel Negru - 120 ron
- Filtru de colt Dennerle cu burete si putin matrix - 40 ron
- Lampa Aquael Led Smart 2 6w, 8.000 k - 100 ron
Relatii la 0734.302.364, Stefan sau pm.
|
 |
|
|
|
Valabil:
- 1 bubble coral green
- 1 ciuperca rhodactis green
- 1 frag cu zoasii din poza (5 polipi)
Pret 100 ron pentru toti, 0734.302.364 Stefan
|
 |
|
|
|
Ricordeea s-a dat.
Au ramas fragul de zoasi cu 10 polipi - 35 ron si ciuperca rhodactis verde - 30 ron (sau schimb cu alti zoasi sau ciuperci)
0734.302.364, Stefan sau pm.
Multumesc si o seara faina.
|
 |
|
|
|
Se vand:
1 frag de zoasi (10 - 11 polipi)
1 Rhodactis green
1 Ricordeea yuma
Pret 90 ron pentru toti. 0734.302.364, Stefan sau pm.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc frumos pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
anthelia blue
|
 |
|
|
|
poza
|
 |
|
|
|
Se vinde 1 frag de Euphyllia verde cu varfuri mov - are 2 capete.
Bonus un frag de anthelia blue.
Pret 80 ron.
0734302364, Stefan
|
 |
|
|
|
S-au dat. Se poate inchide. Multumesc frumos.
|
 |
|
|
|
Conform titlului, donez 2 Kenya Tree si 1 frag de Xenia.
Livrarea se face in Crangasi, in apropiere de metrou. Relatii la 0734.302.364, Stefan sau pm.
|
 |
|
|