Message |
|
Ok!, stii cumva cati cm lungime are?
|
 |
|
Acuma am vazut, pompa trebuie bagata in acvariu, eu nu am loc de ea asa ca il scot de pe lista....
|
 |
|
Multumesc!, o sa imi iau canistra!
Tu folosesti la reef-ul tau aceasta canistra?, daca da esti multumit de ea?
Edit: eu ma gandeam la cele 2 externe dennerle sau la eheim ecco pro 130 dar e super ok pretul la aquael si cu hang on versamax fzn 3 nu m-au dezamagit!
|
 |
|
georgemonda wrote:mult te-ai abtinut
bravo!!!!!
cand un lucru prinde sa mearga bine de ce sa-l lasi in pace?????
Pai nu aveam filtru!
Momentan stau doar cu filatrarea biologica rezultata din piatra vie......
|
 |
|
Adaug si o pompa de recirculare eheim compact plus 1002-120 lei in stare perfecta
|
 |
|
Esti multumit de filtrul dennerle?
|
 |
|
M-am decis sa renunt sa imi mai fac din nou sump la acest acvariu deoarece l-as da peste cap si nu mai vreau sa "ma joc cu sump-ul" la un bazin asa mic.....
Ca atare, avand sistemul overflow din dotare anulat si avand skimmerul pus tot pe geamul din spate nu imi pot permite decat un hang on de maxim 11 cm lungime.....in asa ceva nu prea am ce sa pun.....
Nevrand sa pun filtrul pe laterala m-am hotarat sa risc cu un filtru extern, am citit tot felul de articole in care scrie ca daca este curatat regulat nu apar probleme.....
Deci trebuie sa aleg dintre Dennerle external skimfilter sau Filtrul extern dennerle scaper's, nu am nevoie de skimming de suprafata deoarece tunze 9004 face asta super eficient....
Pe care sa il aleg dintre cele doua?, daca voi avea probleme voi folosi bio nitrat ex, dar atata timp cat il voi curata des (2 saptamani sau mai repede) nu cred ca voi avea probleme cu no3....
|
 |
|
Acum am nevoie de un hang on dar nu urgent......deci cumpar un filtru hagen aquaclear 20 sau 30, daca nu imi iau provizoriu un crystal......
Multumesc!
|
 |
|
Nu mai gasesc pe la noi filtre fluval aquaclear, la voi se mai gasesc?
Daca da ai putea sa cumperi unu (sa iti virez bani in cont....) si sa mi-l trimiti?, nu am pretentii nou sau second.....
Multam!
|
 |
|
Ce-ti mai face bazinul?
Voiam sa te intreb daca colantul de pe spatele bazinului e oracal sau daca nu de unde l-ai cumparat?, imi place foarte mult noanta....
|
 |
|
Sau royal exclusiv daca vrei debit....
|
 |
|
ocean wrote:
Blue14 wrote:Multumesc!
Mai am de pus nisipul si nu mai umblu la el!
Asta ne-ai dovedit-o de atatea ori ca nu o poti respecta ca nu mai are rost s-o spui, cum zice si Dan bazinul arata altfel daca si reusesti sa-l mentii e ok, ideal ar fi sa nu mai enunti ci sa reusesti sa faci, eu iti doresc asta, bafta.
Multumesc!
Sincer nu mai am cu ce sa umblu la el, nopox-ul l-am uitat, iese din schema, o sa tin un hang on cu carbon si rowa, daca voi avea probleme cu no3 bio nitrat ex......
Doar o sa adaug corali ca sa il fac sa arate si mai bine.....
|
 |
|
Multumesc!
Mai am de pus nisipul si nu mai umblu la el!
|
 |
|
Am inteles!
Cred ca o sa aleg cel mai mic hang on chinezesc deoarece am doar 10 cm disponibili pe "buza acvariului".....
|
 |
|
Acvariul dupa ce am aprins "becu"!
Tre sa pun nisipul si e gata aquascape-ul....coralii in poza nu era toti deschisi....
Am in total 4 kg de piatra vie super poroasa, in hang on-ul pe care il cumpar sa mai pun matrix sau doar carbon si rowa?
Mai am de pus putina apa, deci nu asta v-a fi nivelul!

|
 |
|
Am terminat aquascape-ul, am pus un filtru cu vata ca sa limpezeasca apa...
detalii maine...
|
 |
|
Ce "bunataturi" ai!!!!
Ansamblu?
|
 |
|
Acvariul acum, mai trebuie doar sa cumpar un hang on si sa pun piatra si nisipul diseara (piatra nu e pe pozitie si urmeaza inca niste piatra) si apa....
Poza e culcata, daca dati click apare pe verticala...
|
 |
|
Stiu ca apa nu adaposteste prea multe bacterii dar vreau sa am sigurnata.....sa nu am deciclare majora....
|
 |
|
10++++++ pentru elven, am luat o piatra vie exceptionala de la el!
Recomand!
|
 |
|