| Message |
|
|
claudiu.marin wrote: Daca nu,ii spun Irinei ca filtrul tau de acasa a fost mai scump decat i-ai zis...
Dragul meu Watson, esti intr-o eroare totala, caci eu am luat fumeia cu mine cand am platit filtrul si ea a tinut factura. Muhahahaha
As fi luat bazinul tau, dar sunt dator vandut acum  . Astept zilele bune din Sarafinesti
|
 |
|
|
Am in plan un acvariu cu baza 80X40, inaltime 35-40. Merge sa fac un stand din lemn de rasinoase?? Ma gandesc la faptul ca au cam terminat de construit bajetii veseli de pe santierul de vis-a-vis si as putea sa iau de la ei niste barne de lemn, profil patrat, latura 10-12cm
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
In cat timp vrei sa faci upgrade la acvariu?
PS: trece orasul din care esti la profil. E mai usor sa gasesti ajutor.
|
 |
|
|
|
Furtun cu striatii, asa-i? Cunosc sentimentul. AlbaLux-ul a fost la loc de cinste la ai mei acasa, pana anul trecut.... deh, lipsa spatiului in baie.
|
 |
|
|
Am avut si eu tenisi chinezesti cu talpa verde, dar nu acopereau glezna. Nu-mi placeau aia. Placa cu rulmenti am avut, de asemenea. Aveam ce-i mai noi rulmenti de la bloc. Mi i-a facut tata cadou, reusise sa ii mangleasca de la Constructorul  si dati cu motorina sa se curete mizeria de pe ei
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Sunteti grasi si urati, am zis!
Unde ai vazut tu gras urat? Prin definitie grasii sunt frumosi
|
 |
|
|
|
Sefu', 4 meleoane rolele fata de 6 patinele, ca, deh, plm, classic and shit
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ma deprimati grav cu kilogramele astea.. Va rog sa va exprimati in litri
Duminica m-a vizitat Claudiu si am baut 4 litri de bere impreuna! E bine asa?
|
 |
|
|
In Decembrie, ca urmare a regimului de ingrasare a porcului in Ajun  , am ajuns la ~122. Rolele sunt deja ruginite, iar in Bucuresti vin cu masina complexului.
Avea program de seriozitate sau l-ai prins intr-o zi proasta
|
 |
|
|
koala wrote:o ceapa mare, sparta cu pumnu' si tavalita prin sare si niscaiva otet. Am zis!
Un moment de reculegere pentru cei care nu au mancat vreodata fasole cu ceapa data prin sare si otet!
In alta ordine de idei, poza e de vreo 3 zile. Nici eu nu beau alcool in timpul saptamanii. Cu kilogramele nu ma mai lupt de 4-5 ani. Dupa ce am depasit 105 am realizat ca am pierdut de multa vreme
Eram suplu si sportiv, asa am fost de mic (fotbal, baschet, inot, role, ace, brice.... - un unchi atlet, altul jucator de fotbal la Buzau, unul pasionat de baschet), dar m-am mancat in coor sa fac scheme cu fumeia-n brate in timp ce eram amandoi pe role. Ea s-a dezechilibrat si a cazut pe genunchii mei flexati in laterale. Meniscurile s-au dus pe #PUA.
Acum, sticla aia de vin avea gand rau pana am gustat din ea. Tare vinul, mi-a facut gura punga. Dar placuta aroma de final, fructata intr-adevar! Sa fie primita
De respirat pe nas, nu e cazul. Dar am un nopox de Vaslui care ataca plombele si cariile de cum e pusa la masea. Acolo-i bai daca dai pe nas. La un moment dat am reusit sa aprind focul cu rachiul asta
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
@koala, cum ziceam si in posturile anterioare, probabil nici persoana de la care i-a cumparat Claudiu nu stie ca-s hibrizi.
Si mai e si ideea ca vreau un biotop aproape ca la ma-sa acasa si ma intereseaza destul de mult ce si cum sa caut si ma oftic ca nu mai am bere
|
 |
|
|
E o cunostinta mai veche a voastra, cei care va intalneati la Obor: http://www.acvariu.ro/forum/user/profile/2199.page
|
 |
|
|
Am tot cautat informatii despre H. bimaculatus si H. lifalili in ultimele zile si am dat peste asta: http://www.monsterfishkeepers.com/forums/threads/jewel-cichlid-lifalili-vs-bimaculatus-which-to-get.210663/
Mi se contureaza tot mai muly ideea ca pestii mei sunt hibrizi.
Baaaah, Directore, sa-mi dai inapoi rachiul facut cinste pentru pesti  ))
PS: in afara de mongobay.com, mai stie cine vreun site inspirational pentru piticele africane??
Am vrut sa ma scriu ceva, dar am uitat
|
 |
|
|
Sunt alge. Cat ai dat de mancare inainte sa pleci de acasa? Ce lumina ai si cat timp e aprinsa?
Si eu am avut furtunurile colmatate de alge maro, dar m-am mobilizat si le-am curatat
|
 |
|
|
AdrianMar wrote:Dupa 24 ore...goala.
Cu ce ai momit planariile?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
skija wrote:Uite aici una , dar aici e tuns si nu arata prea bine , nu prea am poze mai noi cu acvariul . Am o fetita de 2 luni si acvariul este pe alt loc acum  )
O sa fac poze saptamanile ce urmeaza
Felicitari!
Asculta la mine, acum e momentul sa tragi tare, cat mai doarme 16ore/zi. Pe masura ce creste va suferi o regresie a somnului, decalare a intervalului de somn, dinti, multe. Atunci chiar nu vei mai avea timp de acvariu.
|
 |
|
|
Poate credea ca ai pus muraturi si te scoteai cu blesteme ca nu-s bune gognelele si pepenasii
|
 |
|
|
|
Pai...... nu o mai vedeai?
|
 |
|
|