[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Ofer la schimb un acvariu de 25 L Cu capac, cu rama in partea de jos a acvariului, cu lampa(home made) inclusa in capac, si autocolant cu pante pe geamul din spate
Ca bonus dau un Mini filtru intern Resun - functional evident, care poate fi folosit si pt aer.

Acvariul este cel din poze:

image

image

M-ar interesa ca in schimbul acvariului sa primesc pesti vivipari, exemplare mature, plante, hrana, materiale filtrante eheim, sau astept propunerile voastre.

Imi cer scuze(ca de fiecare data) pt calitatea pozelor, dar au fost facute cu telef meu.
iti ofer 750 mii pt el, si lasa-mi un nr de telefon pe PM si adresa dumitale, si te va suna cineva daca accepti bineinteles
ok
bafta atunci
ofer 70 ron, cu tot cu taxele postale
cumpar hranitor automat, nu ma intereseaza marca atata timp cat este functional, si nu prezinta defecte si urme mari de uzura (a se intelege sparturi si lipituri ulterioare)

Datorita faptului ca pana undeva in jur de ora 24 nu voi putea raspunde la telefon, daca exista cineva care are asa ceva de vanzare il rog respectuos sa imi dea un mesaj in care sa specifice doar "hranitor " si eu il voi suna imediat ce voi putea

nr meu este 0742410326

va multumesc
Dle Lofty - ai tot respectul meu.

saru`mana, si iarta-ma pt graba cu care am plecat.....

inca odata multumesc respectuos
Dle Adrian, ca sa iti zic direct, filtrul acela il dau pe 10 exemplare mature de guppy.

Multumesc pt intelegere
ziua buna dle
te rog respectuos
ma intereseaza si pe mine de la dta
6-7 fire de Rotala Rotundifolia
3 fire de Rotala Macrandra
si vreo 6-7 fire de Heteranthera Zosterifolia

multumesc
Pirania, ai dreptate.
Imi cer respectuos scuze, nu esti dta cel care a facut glume "de fiecare data", am facut confuzie.

In ceea ce priveste schimbul, fa-mi alta oferta si poate filtrul ajunge la dta.

Inca odata mii de scuze.
adrian, ma intereseaza evident

cate bucati ai??

sunt exemplare mature ??
poti da si ceva poze?
din cate imi amintesc eu...pleco nu e vivipar, iar dta ca de fiecare data ai un simt al umorului foarte degradat.
ai PM
Dau la schimb acest filtru pe pesti - preferabil vivipari exemplare mature din specia guppy, molly black, ma intereseaza si un mascul de platty Mickey (eventual si o femela de betta matura).

Filtrul are 2 saptamani de cand a fost achizitionat, si a fost folosit doar cateva ore - intre timp am primit un eheim intern aquaball si l-am montat pe acela.

Multumesc
Radu.U - siteuri externe am consultat, dar cum sunt novice in shopping online din afara, nu ma bag.
si plus de asta nu ma pricep la germana, chiar si cu dictionar.ro in fata, nu se pupa traducerea, e vb de termeni tehnici
Daca ma puteti ajuta careva.....v-as ramane indatorat.

Pirania - la lipituri d`astea nu ma bag, poate fi si mama bichonului, ce e rupt, pei rupt ramane, oricat l-ai lipi..."sper sa te tina schiurile o vesnicie - eu nu aveam curajul tau"

Carja Ioan - este leit leit, chiar si axul ceramic este leit leit cu cel al modelului 2213

ce am eu este cu 2 modele mai vechi decat 2213, dar se cam pupa toate de la unul la celalalt.
1. Mare bucurie-mare - filtrul este inca functional, dar cu ce pret....
2. Am curatat "pe acolo" absolut tot, am spalat super super bine ( tinand cont ca voi folosi filtrul la un bazin nou de 120L)
3. Cu durere in suflet am observat ca axul ceramic era "spart" in doua parti perfect egale si magnetul care este parte cu impellerul (elicea) am constatat ca este crapat-fisurat in 2 locuri.

Desfacandu-l si observand din ce este compus interior ca materiale filtrante (gradul lor de uzura acumulata in timp), vreau sa va rog sa imi dati sfaturi visavis de ce materiale filtrante as putea folosi, (cele care sunt in el m-am crucit de cum arata si e clar ca nu mai pot fi folosite), apoi daca stiti evident careva dintre dvstra de unde as putea achizitiona axul ceramic si tot acel angrenaj din care face parte si impellerul (elicea), dar aceste 2 componente-axul si impellerul sa fie strict pentru acest model de filtru, si nu pentru altceva.

Am cotrobait pe net pana tarziu in noapte si pt modelul asta nu am gasit mare lucru in Romania, la zooplus erau numai pt alte modele, care e posibil sa se pupe ori ba.
Mentionez ca filtrul care il am eu este leit leit cu modelul 2213 (dar nici pt asta nu au la zooplus mare lucru)

Inca odata va multumesc tuturor pt ajutor si sfaturi !
s-a remediat, multumesc celor binevoitori "pt vorbele de incurajare".

rog un admin sa inchida acest topic

multumesc respectuos
am un filtru extern (sau mai bine zis am avut) Eheim tip 2013 - 390L/h care pur si simplu asa deodata nu mai merge.

nu se mai aude nici un zgomot de motor, nu se mai intampla nimic cu el.

modelul arata cam ca in linkul asta

image

mentionez ca este luat din Germania, si bineinteles nu mai beneficiaza de nici un fel de garantie.

credeti ca exista cineva dintre dvstra care ma poate ajuta cu repararea lui ?
vechile socluri de T8 le vinzi????

la ce pret??
de unde ti-ai procurat soclurile cu protectie la apa???

si la ce pret??
Asa cum reiese si din titlul postului, vand acest filtru (pe care il am de nici o saptamana - si abea astazi l-am pus prima data in functiune cu o pastila de bactozyn in el)

Am la el cutia originala, cu inca cateva accesorii in cutie.

Am platit Sambata pt el fix 40 Ron

Acum il vand la pretul de 35 RON - discutabil

Sau sunt dispus sa fac schimburi (cu pesti maturi- preferabil vivipari, plante mai deosebite, tuburi T8 pt acvarii de 60 cm lungime, sau astept si alte propuneri)

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: