[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos

mi-ar fi de mare ajutor

va multumesc
iau eu filtrul

zi o alta zona unde ne putem intalni....nu la 1 mai si nici chitila
se poate inchide

va multumesc pt intelegere si ajutor
se poate inchide, am achizitionat

multumesc
se poate inchide - va multumesc
spunene si noua cu ce si-a revenit masculul de molly?

te intreb pt ca am o femela de 5 zile nu isi revine deloc
am tratato separat cu sera bactopur, si nimic
ma intereseaza pe mine, ti-am scris si dincolo
ma abonez eu la acvariu cu all inclusive

vreau insa mai intai sa te rog sa imi dai cateva poze, si cu acvariul si cu pestii
sa imi specifici daca este ciobit, chiar si pe la canturi, zgariat, daca functioneaza filtrul si incalzitorul

iar ulterior sa imi spui cati guppy ai, exemplare mature - xipho la fel - si poze pt ei

multumesc pt intelegere
va multumesc, si ma plec in fata intelegerii si ajutorului vostru
datorita netului meu infect am ajuns in situatia de a aparea cu 4 postari la vanzare

rog un admin sa inteleaga problema mea de ordin tehnic

si cu scuzele de rigoare as ruga sa se stearga 3 dintre anunturi, si sa ramana doar unul singur

multumesc
Ofer spre vanzare o pereche molly velifera, de culoare alb-argintiu, exemplare mature - de cand sunt la mine femela a dat nastere unui singur rand de pui - din care mai am si acum cca 5 exemplare

Pretul 20 Ron (usor negociabil)

Ofer ca bonus un mascul de tetra sumatran - exemplar matur deasemenea

Exista posibilitatea de a-i da la schimb contra 4-5 femele de gupp`, exemplare mature (o nota bene daca sunt din specia care sunt negre de la innotatoarea anala si pana in varful cozii), sau contra ceva plante.
ai pm
dupa cate imi dau seama, planta pe care dta o clasifici drept necunoscuta este Sagittaria platyphylla

sper sa nu ma insel, chiar duminica am donat si eu una cam de 30 cm la intalnirea de "duminica in familie", si era lumea super incantata de ea.
daca sunt de dimensiuni mici -- ii gazduiesc eu cu mare placere
deci poza se poate?

precum te-am rugat
Mirciulik - ai Pm.
totusi fa-i o poza te rog mult, specifica-ne grosimea geamului, si aspectul acvariului (zgariat, colturi ciobite, margini la fel - ciobite)
daca are si capac, ma intereseaza, imi poti da o poza-doua-trei, te rog??
iti pot spune eu cu siguranta

este vorba despre melanoides tuberculata, care sunt melci de substrat

ii poti vedea aici:

http://www.planetinverts.com/malaysian_trumpet_snail3.jpg

Edited by Val: Ti-am editat postul. Pusesei check la "Disable BBCode in this post" si nu iti mergea [url], [b], [i] sau ce mai aveai tu pe acolo...
Corect si cinstit ar fi sa spui dta pretul corect deoarece este planta dumitale, stii cat e de sanatoasa, cum arata.....

respectul meu pt dta

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: