nu m-am lecuit cu tropheus dupa ce mi-au vandut un mandarin cu ulceratie care a murit intr-o saptamana (
am scris aici despre asta) asa ca am mai comandat inca o data de la ei, de data asta un arici tuxedo.
a venit dupa 3 saptamani, nu 2 cate scrie pe site, dar sa nu fim carcotasi;
astazi cand am primit telefon mi s-a spus ca programul e strict pana la ora 18, desi data trecuta au venit oameni si dupa 18.30, dar incepe concediul asa ca sa nu fim carcotasi, m-am invoit de la munca, ca eu termin la 6 seara, si am reusit sa ajung la la 18:03.
avand in vedere ca:
- nu am experienta cu aricii, adica nu stiu cum ar trebui sa arate unul ok vs unul not ok, mai ales dupa transport
- stiu ca aricii se misca f incet, deci e greu sa-ti dai seama in punga daca se misca sau nu, mai ales ca...
- apa din punga era un pic tulbure
- am avut deja experienta nasoala cu ei cu mandarinul
avand in vedere cele de mai sus, mi-am exprimat nelamurirea daca ariciul e viu sau nu.
avea niste portiuni de piele cu ace cazute, dar presupun ca asa ceva e normal intr-o anumita masura la transport.
asa ca domnul de la Tropheus s-a oferit sa-l puna in galeata sa ne uitam mai bine la el. Accentuez: s-a oferit, eu nu am cerut asa ceva, dar am zis ok.
in galeata ariciul parea ca misca foarte foarte incet, daca te uitai cu atentie, dar nu stiu de ce mi-a trecut prin cap ca poate doar aluneca pe fundul galetii, ca unele galeti stiti ca au fundul bombat; probabil o prostie, dar asta mi-a trecut prin cap si na.
ei, cand am comunicat asta, cerand inca niste timp sa ma mai uit, domnul de la Tropeus s-a ofensat foarte tare, a spus ca nu-l mai vinde si, spre socul meu, a luat ariciul si l-a pus direct intr-un acvariu.
repet, daca il mai lasa 5 secunde il luam, dar asa pus in acvariu fara nici o aclimatizare in nici un caz nu mai puteam sa-l iau.
bineinteles, inainte sa plec mi s-a sugerat si ca mandarinul a murit din cauza mea, dupa ce mi s-a spus ca eu l-am ales, desi atunci cand am ajuns mai era unul singur (crialex poate confirma).
Concluzii:
1. atitudine complet lipsita de profesionalism fata de client;
adica, cand ai un client caruia deja i-a murit un animal luat de la tine pentru ca era bolnav cand i l-ai vandut, cred ca poti sa ai un pic de intelegere daca e mai precaut ca altii si cred ca poti sa nu te comporti absurd gen "nu-ti mai vand" de parca ai avea 5 ani si te-ai suparat asa ca iti iei jucariile si pleci;
sau poate stie exact de ce nu a mai vrut sa-l vanda, avand in vedere ca reactia lui a fost complet disproportionata, ca pana atunci comunicasem normal, dar dupa cum am zis chiar nu am habar daca ariciul era ok sau nu, ca nu am nici un fel de experienta cu ei.
2. atitudine complet lipista de profesionalism fata de animale
este stiut ca nevertebratele marine sunt foarte sensibile la aclimatizare, deci faptul ca a pus direct aricul in acvariu practic l-a condamnat la moarte si arata ca ei nu au nici un respect pentru vietuitoare, pentru ei practic nu conteaza ce vand, trateaza animalele la fel ca pe caramizi atat timp cat iese banul
vad ca mi-au sters contul facut la ei pe site si m-au banat pe IP, da' nu-i bai, ca oricum nu mai intentionam sa cumpar vreodata de la ei, dupa cum am si spus inainte sa ies pe usa.
chestia e ca acum nu am arici si m-au napadit algele - asa-mi trebuie daca nu pot sa-mi tin gura

)