[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:Mestere nu i-ar sta bine cu gazon care sa se intinda peste tot ?

Te urasc, jur.

Da dar o sa arate bine .
Silviu Man wrote: smilie

Multam Silviu.
Silviu, daca tin bine minte e unul din primele tale proiecte, asa-i ?
dan.pavelescu wrote:Plm, copii batrani

Cam da. Aia e .
Multumesc frumos.
Tu stii ca la fel era sa patesc si eu ? Deci am fost sa mai iau ceva pesti " complementari" la neoni. Aveau aia niste gupi de picai jos. Greu greu m-am abtinut sa nu iau. Oricum o sa imi fac un nano cu gupani . Ceva de genu vreau sa imi iau .
Mestere nu i-ar sta bine cu gazon care sa se intinda peste tot ?
Si inca o poza cu bazinul fara echipamente.

image
Azi am luat 7 bucati din specia asta. Merg bine cu neonii.

image
Mie imi place cabinetul la maxim. As veni la dentist numa de dragu locatiei.
Foarte cochet , in stil Rodo.
As vrea sa punctez doua chestiuni sa zic asa.
Prima este ca la acest setup am folosit si folosesc pentru prima data un brand autohton pe partea de fertilizare si anume Plant Serum. Surpriza a fost extrem de placuta . Plantele cresc foarte bine , culorile sint vii , ritmul de crestere foarte bun . Pe final a fost o alegere care a meritat.
A doua si nu ultima este legata de lampa WeekAqua Phoenix - o lampa RGB excelenta ca si constructie , design si bineinteles ca si impact asupra plantelor . A trebuit putin eu sa lucrez la setarile Canonului meu deoarece temperatura de culoare este undeva la 9000k iar din setarile ce le aveam inainte pe camera imi ieseau pozele foooaaarte verzi .
Mersi Silviu.
Mersi Rodo !
Si o poza fara echipamente.

image
Silviu tie un acvariu biotop iti mai lipseste din portofoliu si cred ca atunci le-ai incercat pe toate .
Silviu Man wrote:Las’ ca arata bine oriunde!

Mersi.
Am vazut ca FB reduce mult din calitatea pozelor. Iar in realitate bazinul arata chiar mult mai bine decit am reusit eu sa il surprind in poza asta.
Foarte faine scapeuri stii sa faci !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: