[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Idea este ca as merge pe soil, indiferent de marca pe care o preferi.
Eu pina acum am folosit soil de la mai multe marci. Cel mai multumit am fost de Dennerle scaper's soil.
Adrian09@ multumesc. Nu au iesit nicipdata din acvariu.

Silviu@ Multumesc frumos.
Si o poza de aseara

image
....

image[/img]
..........

image
.......

image
..........

image
Salutare
De multa vreme nu am mai postat aici ( lipsa de timp) . As vrea insa sa va prezint ultimul proiect .
Acvariu : 60x40x40 cm, 96l brut , sticla ultraclara, stand Juwel Lido. Lumina : Aquas Metal X 600 .
Sol: Dennerle Scaper's soil.
Hardscape : Seyru stones, si lemn Red moor .
Plante : eleocharis pussila. Buce wavy leaf, rotala green, pgostemon helferi, sagittaria subulata, Ludwigia super red.
Pesti: neoni verzi si green fire tetra.
Fertilizare : Plant Serum ( micro si macro 0, co2 cca 2bule/sec iar valva deschide aditia de co2 cu 5 ore inainte de a se aprinde lumina.

Bazinul a fost startat pe la inceputul lui septembrie iar acum are fix 3 luni. Mai jos puteti vedea evolutia lui.

image
E foarte frumos, Rodo.O sa fie de vis peste vreo 2 luni.
Foarte frumos proiectul. La fel si Tre Cime din Dolomiti. Iti taie respiratia.
Esti neobosit Silviu. Bravos!
Nu cred ca le maninca. Doar ciugulesc de pe ele. Ideal ar fi sa le cumperi insa hrana vegetala. Au nevoie de asa ceva in dieta lor.
Neritinele din ce am observat sint destul de sensibile la parametrii apei. La fel daca folosesti algicid sau ai valori mai ridicate ale c02 in apa le afecteaza.
Bravo maestre!
Absolut superb!
Humbert si eu am sarpele al de la jbl. Mi se pare foarte ok . Legat de miscarea apei in bazin intradevar o pompa de valuri ajuta . Oricum din experienta burete pus pe in reduce considerabil colmatarea furtunelor.
Sint baieti ce au montat prefiltru sun sun pe canistre. Au ajuns sa umble la canistra o data pe an sau o data la 2 ani. Eu am observat ca si un burete pus pe in deja mareste considerabil intervalul de interventie la furtune.
Din experienta personala cele mai silentioase Eheim sint modeul professional . Legat de colmatarea canistrelor tot din experienta personala primele care se colmateaza si dau scaderi semnificative de debit sint furtunele. Un prefiltru sau un burete pe in scuteste de bataii de cap prea dese.
Se vinde un Eheim professionel 4+ 250 din motiv de upgrade . Canistra functioneaa bine ( nu curge ) , este silentioasa , singura problema butonul rosu ( cel care elibereaza prin apasare intrarea de in si out ) este blocat. Cineva priceput poate desface capacul si sa fixeze treaba asta. Pret 45 de euro . Canistra are cca 2 ani vechime
Se da cu accesoriile din poza.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: