| Message |
|
|
Se poate inchide, m-am lamurit cu butelia.
Inca o data va multumesc de sfaturi!!!
|
 |
|
|
De ce nu pui intrebari la vara?
|
 |
|
|
|
Tot trebuie gasit stapan nou pentru unul, se fac la 10-13 cm si au nevoie de cel putin un metru de inot, plantele trebuie asezate, sa fie mult spatiu de inot.
|
 |
|
|
|
Abea acum imi apare, imi cer scuze,Multumesc mult se sfaturi.
|
 |
|
|
Multumesc  , se pare ca nu e buna  , dar totusi, ce imi tebuie pentru un sistem CO2???
|
 |
|
|
|
Am uitat sa spun, rechinii se tin doar cate unul , mai multi o sa se bata pana la moarte in 115 litri, pot fi tinuti in acvarii mari si lungi de la 3 exemplare in sus.
|
 |
|
|
|
Atat CAE , cat si rechinii sunt pesti agresivi, iar spatiul nu le permite sa isi aleaga un teritoriu, chiar daca rechinii se spune ca sunt agresivi, daca este tinut unul de mic cu pestii, sau unul matur cu alevini pana creac mari, rechinul nu este asa agresiv cu ceilalti pesti, poate doar sa alerge 10 cm cate un peste, dar CAE se fac mai mari si in acvarii mici sunt foarte agresivi, mai ales cu, SAE si rechini.
|
 |
|
|
Buna seara! Am gasit o butelie de CO2 (cred) la restauratul parintilor mei , era de la un dozator de bere si au zis ca nu le mai trebuie si o am pusa in camera pestilor. Butelia are 5 litri si scrie haineken pe ea.
Ce imi trebuie ca sa pot sa o pun la un acvariu? as vrea sa stiu si cum se monteaza tot ce imi trebuie.
Am incercat sa dau putin drumul la robinet si are foarte mare presiune, parca as fi scos mana pe geam la o masina care merge cu 100km/h.
|
 |
|
|
|
La maturitate, masculul de ramirezi este mai viu colorat, si are fruntea mai mare, iti dai greu seama, faci diferenta decat daca este un mascul si o femela de aceias varsta.
La pelvicachromis este simplu, cel din imaginea pusa mai sus de tine e mascul.
|
 |
|
|
|
Pestii trebuie tinuti in carantina inainte sa-i bagi in acvariu. Si me crezi ca de cand ma stiu, doar o singura data am luat un peste bolnav ? Era un gurami leri cu o ciuperca la buza si a murit pe drum, dar am vazut vivipari bolnavi la petshop, mai ales molly.
|
 |
|
|
|
Este mai simplu decat la guppy, masculul este mai mare, nai lung, mai putin colorat, iar femela este micuta, intens colorata, cu burtica mai mare si rosie. Vivipari sunt pesti foarte rezistenti, daca la tine se îmboln?vesc, ce sa zic de ciclide, mai invata putin, citeste despre ei mult, am gasit multe aici pe forum.
Daca vrei pune neoni in acvariu si substrat negru, si o sa ai un acvariu frumos.
|
 |
|
|
|
Incearca sa scapi prima data de botia , carasi si alti pesti mari, viviparii se impaca cu ciclide, dar nu prea are sens sa ti vivipari cu ciclide, poate cu aspitogramme guppy, sau cu pelvicachromis sa ti xipho, tiam vazut combinatia asta si arata bine, dar in acvariu de 350 litri brut.
|
 |
|
|
|
Nu, nu au treaba, o sa fie mai stresati si o sa se mai curteze intre ei.
|
 |
|
|
|
Sunt toti 3 masculi, e prea simplu sa-ti dai seama, la petshop nu prea e usor sa prinzi exact pestele dorit, mai ales ca molly sunt cam identici intre ei.
|
 |
|
|
Nu, sunt masculi.100% mic si suplu + gonopodium vizibil si coada lunga , la petshop rar vezi pe cineva care sa stie ce e aia acvarustica.
|
 |
|
|
|
O fi de la calitate, sau cel negru are gonopodium, dar ma indoiesc sa fie de la calitate, tu ai acolo 2 masculi.
|
 |
|
|
|
Ai gasit si cati litri are acvariul...? Pestii aia se intaleg pentru ca au un spatiu mai mare, 300 litri, nu 70-80 de litri, si nici intr-un video nu-ti poti da seama 100% cum se impaca pestii intre ei, dar intr-o poza, pestii intr-un acvariu trebuie sa se simta foarte bine , nu doar sa traiasca.
|
 |
|
|
Scalarii sunt mai usor de crescut, au forma mai frumoasa si au si ei rosu si albastru metalizat, mie imi plac cei naturali si negri
|
 |
|
|
|
Scalari sau discusi maturi, am citit si eu ca la pui nu le face bine un acvariu plantat si cu substrat. Mie unul nu prea imi plac discusii, imi plac mult mai mult scalarii.
|
 |
|
|
|
Mic e pana in 60 de litri, dupa e mediu, de la 100 de litri e mare. Poti tine in el ramirezi sau pelvicachromis.
|
 |
|
|