| Message |
|
|
|
Ai suficiente plante si vor mai creste. Puii se ascund o perioada printre plante - cei destepti. Ceilalti, selectia naturala, proteine.
|
 |
|
|
Ce-mi place viermuiala aia
|
 |
|
|
Ia-ti barosane niste hranitoare automate si scapi de grija.
Eu am 2 jucarii din astea: https://www.nevertebrate.ro/hranitor-automat-pesti-hobby-easy-feed-32985
Ce-mi place la ele, sunt silentioase (dead silent, daca nu te uiti la el cand functioneaza, nici nu stii ca a mers) si au acumulatori. Eu am pus la fiecare o priza dajteapta, care le incarca zilnic pentru o ora - desi nu e neaparat necesar, pentru ca tin acumulatorii mai bine de o luna 
|
 |
|
|
|
Merg acum.. aideplm ce e acolo..
Eu am experienta in a lucra cu oameni atehnici, nepriceputi la orice (cum ar fi folosirea unei telecomenzi tv, introducerea unei mufe usb, etc)
Trebuie sa le explici de 10 ori, sa le exemplifici de 10 ori, apoi sa le faci un tutorial cu poze. Din pacate nu glumesc.. dar ma bucur ca exista astfel de oameni, eu castig bani frumosi din prostia lor.
|
 |
|
|
|
Nu vreau sa ma gandesc ce a fost la gura ta, cand ai vazut ca in 5 zile "cineva-ul" ala si-a bagat toata pl in munca ta..
Vezi ca nu merg link-urile catre youtube
|
 |
|
|
Samy wrote:
Cred ca depinde ce se urmareste, bazin de lunga durata de scurta sau lunga , ce se pune in el etc.
Meine liebe, vezi sa nu inteleaga lumea ca un bazin de lunga durata se poate face doar cu manado
|
 |
|
|
Nici sa ma  n-as mai folosi manado, in conditiile in care am de ales altele la fel sau mai bune, care nu confera batai de cap
Parerea mea, strict pentru preferintele mele, nimic de comentat la reusitele si gusturile altora
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eu am folosit o singura data manado, m-a scarbit culoarea lui (nu cred ca existau variante de light/dark pe atunci). Aveam senzatia ca a ruginit solul, iar filtrele il plimbau in toate directiile.
Consider ca pasunea aia face toti banii si tine solul legat..
edit: si probabil ca e potrivit pentru filtrul ala de substrat.
|
 |
|
|
|
??
|
 |
|
|
|
Da, problema e ca sub balariile alea nu mai patrunde lumina..
|
 |
|
|
Prapad ce e acasa
|
 |
|
|
|
Abia la inceputul lui august o sa trec pe acasa.. Sper sa nu uit.
|
 |
|
|
Dintre cele 2 as alege unul facut custom.
Il poti dimensiona in functie de lampa/filtru/alte acareturi/spatiul disponibil/grosime sticla/etc
Recomand Nevertebrate
|
 |
|
|
Liv wrote:Nu am gasit nimic despre filetul de iesire. Inca.
E cel standard, cel putin la G2 - n-am folosit modele mai mari, desi cred ca mi-a trecut si un G5 prin mana.
Liv wrote:Si nici daca lucreaza cu persoane fizice care au nevoie doar de 1-2 stingatoare.
Faci pe asociatia de locatari, iti pupa si mainile administratora.
|
 |
|
|
Eu am alarma, supraveghere video, stingatoare. Mai bine sa le am si sa nu-mi trebuiasca niciodata, decat sa nu am si sa-mi trebuiasca o singura data..
|
 |
|
|
|
Nici un fel de adaptor, merge regulatorul normal, cel pentru butelii co2 de acvaristica.
Pui regulatorul, apesi parghia, pui cuiul de siguranta si aia e.
|
 |
|
|
Ia cauta asa ceva:
http://www.psi-stingator.ro/ro/produse/4-Stingatoare_cu_gaz_CO2_(tip_G)
Si vezi daca poti face un contract de inlocuire si cat costa.
Eu am vesnic doua g2 pline in asteptare, atat pentru acvariu cat si pentru Doamne fereste.
|
 |
|
|
Uite o idee de afaceri. Fa-ti PFI - servicii incarcare butelii.
Vii la sediul clientului, iei butelia, te duci cu ea la centrul de incarcat. Daca te costa 15 lei benzina si 15 lei incarcatul, pui un pret de 60 lei pentru serviciul prestat.
Sunt multe putori ca mine care isi vor face abonament
|
 |
|
|
Hybrid wrote:
Naiba stie, e mult mai greu in astea mici de facut din rahat bici.
Aprob pozitiv
|
 |
|
|