[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
In urma unei solicitari mai mari am ramas cu 11 litri de Seachem Matrix si Denitrate. Daca cineva doreste astept mesajele voastre pe PM. Pretul este de 50 lei /litru.
De asemenea mai am si ceva Phosguard la 23 lei/100 ml.
Daca incepi sa le sari....nu prea o sa le mai faci. Iti spune unul patit...
Le da salata....spalata cu apa de la robinet.
Mai pune si tu o poza ca zici ca-i lacto-bar aici....
Eu nu o tin pe Short pulse. Imi plac doua programe, din care unul include si secvente de Short pulse dar la mine pompa e pe 50%. Nu se aude ca reaku si nici ca frac'su. Asta a fost motivul pentru care nu am luat MP10. Sfatuiesc pe toti sa nu mearga cu echipamentele setate de la un 75 pana la 100%.
La tine in schimb recomand pompe Tunze. Silentioase, consum mic, fiabile, putere ca pe eticheta.
Zi....

image

Si noapte...

image

image
La mine cam asa arata. Nu este invaziva si imi place la nebunie ca decor.

image

Rezolvat.
Asa arata aseara....

Am schimbat coloana sonora dar vad ca in youtube se tot editeaza de vreo 20 de ore kestia asta.
Culorile voi incerca sa le modific cu editorul Youtube cand va termina editarea sunetului. La faza cu pozatul si filmatul....ledurile sunt de vina. Si bani de DSLR si filtre nu am....

Am folosit un poster de la Juwel. Mi-a placut mult pentru ca nu este monoton.

image
Senzational....
Foarte frumos. Felicitari! La asemnea investitie trebuia sa mearga totul bine nu? Imi plac culorile si claritatea sistemului.
Vortech-ul din stanga a cam mutat nisipul vad...
SPS....birdnest....
Update ....astazi dimineata arata cam asa bazinul.

Azi am terminat lipiturile la sump(compartimentarea), am instalat skimmerul , pompa de recirculare si am constatat ca furtunele ce la aveam prin casa sunt prea mici pentru turul sistemului. Conectarea se amana pana marti.
Vand/schimb piatra plata 20x25cm cu un ciot de Milka, niste Gsp si xenya.
Corect. Si eu fac la fel cu toate recipientele.Multumesc pentru detalii.
Gabriel intentionez si eu sa iau un minicolorimetru. Poti detalia putin secretul unei testari corecte?
Un pret bun am obtinut de la Florentina. As lua din nou oricand....si pompa si de la Florentina.
Bazinul este facut. Sticla de 6 cantuita...

Astazi ma voi strofoca sa il compartimentez.
Horcaie....

Mai ce sa zic...Peste 40-50% putere se aude doar in mod pulse. In rest nedetectabil, ignorabil. Ma bucur pentru alegerea facuta.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: