In urma unei solicitari mai mari am ramas cu 11 litri de Seachem Matrix si Denitrate. Daca cineva doreste astept mesajele voastre pe PM. Pretul este de 50 lei /litru.
De asemenea mai am si ceva Phosguard la 23 lei/100 ml.
Eu nu o tin pe Short pulse. Imi plac doua programe, din care unul include si secvente de Short pulse dar la mine pompa e pe 50%. Nu se aude ca reaku si nici ca frac'su. Asta a fost motivul pentru care nu am luat MP10. Sfatuiesc pe toti sa nu mearga cu echipamentele setate de la un 75 pana la 100%.
La tine in schimb recomand pompe Tunze. Silentioase, consum mic, fiabile, putere ca pe eticheta.
Am schimbat coloana sonora dar vad ca in youtube se tot editeaza de vreo 20 de ore kestia asta.
Culorile voi incerca sa le modific cu editorul Youtube cand va termina editarea sunetului. La faza cu pozatul si filmatul....ledurile sunt de vina. Si bani de DSLR si filtre nu am....
Am folosit un poster de la Juwel. Mi-a placut mult pentru ca nu este monoton.
Foarte frumos. Felicitari! La asemnea investitie trebuia sa mearga totul bine nu? Imi plac culorile si claritatea sistemului.
Vortech-ul din stanga a cam mutat nisipul vad...
Azi am terminat lipiturile la sump(compartimentarea), am instalat skimmerul , pompa de recirculare si am constatat ca furtunele ce la aveam prin casa sunt prea mici pentru turul sistemului. Conectarea se amana pana marti.