Message |
|
Nici eu nu il aud. Stai pe pace...e scula. Aveam un coleg de forum care a venit la mine si m-a intrebat daca ala e skimmerul . I-am zis...da. El....ciudat , nu se aude nimic. ;)
|
 |
|
Astea nu fac galagie.....
|
 |
|
Asa e cel mai bine cred eu. Nu au teritorii ocupate. Sa fii insa pregatit cu filtrarea.
|
 |
|
Fantastic. Ricardo esti pe val. Primul Disco-marin din Romania si singurul; din lume.
|
 |
|
Baga Tunze. Pe orice forum extern vei gasi pe cineva care si-ar lua Tunze dar sunt mai scumpe decat Koralia. In momentul de fata pompele astea vad ca sunt mai ieftine si cred eu ca se merita. Eu nu am fost dezamagit de Tunze.
|
 |
|
Eu as incerca TUNZE® Turbelle® stream 6125. E mai ieftina si cred ca e mai buna. Bine....nici cu koralia nu mi-e rusine.
|
 |
|
Spor la montaj. Sa nu uiti de poze.
|
 |
|
Valenciennea strigata as pune cel putin 2 exemplare sau ceva asemanator. Parerea mea este ca iti vor mentine substratul curat.
|
 |
|
Mai bine faci unul din sticla ultraclara pe dimensiunile dorite si pe asta il dai cuiva care agreeaza marginile rotunjite...
|
 |
|
Asa sa-ti ramana numele....  ) . Multi se gandeau ca vrei doa bolovani din ce ziceai tu pe aici. Deja cele mentionate nu mai tin de fish ony.
|
 |
|
Mda...si eu sunt fan controller. Iubesc acea dimmare si etapele prin care trece bazinul. E un moft dar.....face banii zic eu. Despre corali...ce sa zic...nu cred ca nu vei avea deloc ....
|
 |
|
E ok 30 cm. Suportul nu are de ce sa fie mai inalt decat pompele. Si...da....pompele au debit reglabil.
|
 |
|
Cu crevetele poti sta linistit. Nici dupa mancare nu pleaca prea departe de el.
|
 |
|
Tiger Pistol Shrimp - Alpheus bellulus
|
 |
|
Eu am de doi ani modelul 9005 din Reefpack 500. Nu am avut alte scule dar pot spune ca face treaba. Scoate mizerie la greu, e silentios. In doi ani am curatat pompa de doua ori.
|
 |
|
buna alegere. Ar fi ok daca i-ai gasi un crevete insotitor. Al meu l-am cules de pe jos pana sa aduc crevetele. Din acel moment stau numai impreuna.
|
 |
|
Eu as dori reactoare cu diametrul de 10 cm si inaltimea de 20 cm. O pompa cu 400 l/h ridica prea mult Phosguard-ul si carbunele in ele? Ar trebui sa fie mai inalte?
|
 |
|
Pe mine ma intereseaza un reactor care sa se potriveasca la o pompa Eheim 1001 sau 1002. Am pompele ...imi trebuie doar corpul reactorului.
|
 |
|
Anunt valabil.
|
 |
|
Piatra nu mai este disponibila.
|
 |
|