[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Silviu Man
Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Nu trebuia spalat, trebuia acoperit cu substrat inert. Acuma nu ai ce face, arunca ce s-a adunat la suprafata apei.
[quote=LiviuG]Se poate sa revenim la betta nano? [/quote]

Ca bine zici ...

https://www.youtube.com/watch?v=liP2tFP-Obg&feature=share
Baga mare!

Daca am timp, fac si iazul de afara!
scorpionul wrote:ce teapa ti-ai tras: eu am unul identic care l-am facut "cadou" sotiei. Sa-ti mai spun cine il ingrijeste azi? Frumos, frumos, dar pe cine cade magareata?...Bafta cu nano! Sa vedem ceva frumos!

E cadou permanent. Pe linga 500 de litri de apa schimbata saptaminal ... mai conteaza 4?!

Multam!
Flori de iarna ... curind!

image
image
image
Da, toate plantele sunt din acvariile mele. Betta poate fi introdus si azi. Filtrul este ciclat, am adaugat Prodibio, apa este din acvariu vechi (ma rog, daca are asta vreo importanta). Urmeaza schimburi de apa ceva mai frecvente timp de doua saptamini. Cred ca nu vor fi probleme.
Antecume wrote:Eu n-am curaj sa fac asemenea cadouri.

Foarte rau! Quid pro quo!
Unu’ de 10 la ea, unu’ de 100 la mine. Mai am camera de oaspeti si bucataria.
Lady spoke : rosu!
paradoxx wrote:Da,da...pt sotie. Stim cu totii cadourile astea...

Asta e pe bune. Miine ii aduc si betta. Unul rosu foc! In plus, in fiecare seara il are linga ea. Cel mai bun somnifer!
Un mic cadou pentru iubita mea sotie!

Dennerle nano 10 litri.
Filtru intern Dennerle nano corner.
Mediu filtrant Dennerle bio
Lumina : lampa led Dennerle
Substrat quart negru
Piatra Seyriu
Radacini Red Moor
Plante : Bucephalandra, Anubias (nana pinto, nana bonsai, pangolino).

image
image
image
image
image
image
[url=https://img.plici.ro/image/yPD][img]https://img.plici.ro/images/2019/01/31/642B7E0C-D535-4E87-904A-
3DDABB9E18012d2a6.md.jpg[/img][/url]
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Lupta cu BBA.
Sezonul 1, episodul 3

Dupa administrarea zilnica de carbo si introducerea a trei SAE ... cu schimburi mai mari de apa, incep sa apara rezultate. Lemnul incepe sa se curate, la fel cea mai mare parte din frunze. Crevetii pasc in permanenta pe ele, la fel SAE. Parca si pisicile.

Intre timp, Buce si Anubias infloresc!

Va urma!

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Oricum, daca bugetul iti permite, inlocuieste filtrul cit de curind.
Da. Nu ai spray bar?
O timpenie (acuza-mi termenul) mai mare, din partea lor, nu am auzit. De aceea biofilmul de pe suprafata apei face bule. Umple acvariul pina sus, pune bara de la filtru orientata spre suprafata apei, sa faca unduirea apei, nu bulbuci. Si ia acel skimmer si filtru extern.

PS Sterge adresa de la Animax!
De ce nu il umpli pina sus? Cu cit mai multa apa, cu atit mai bine. Pune un skimmer. Oxigeneaza apa (bacteriile nitrificatoare sunt aerobe) prin valurirea apei. Inca mai poti inlocui acel ... substrat. Un quart negru, care e si ieftin, e mai potrivit. Oricum, filtrul nu te va ajuta prea mult. Un Eheim 2213 ar fi mult mai potrivit.
Pui poza si vb.
In plus, nu cred ca filtrul ala isi face treaba din punct de vedere mecanic. In mod normal, in 24 de ore apa trebuie sa fie curata. Doar daca nu ai un substrat care elimina ceva.
Sa inteleg ca in filtru ai ceva alb care seamana cu ceva textil? Daca da, e perlon.

Eu spuneam de o poza cu acvariul cum e acum, la tine.
Pune o poza, e mai simplu.
Ce filtru ai ... cu pinza?

Forum Index » Profile for Silviu Man » Messages posted by Silviu Man
Go to: