[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
La atatica acvariu, asea prestantie, da drumul la ala mare, de n-o fi calitate, o tragi pe cantitate ... Ca ala la pescuit: la undita zero, da' la caramida e a patra deja...
CristiC wrote:Am ramas fara hepatus (mic, dar super sanatos si mancacios).L-a rezolvat un crab venit cu piatra vie. Mi l-a prins azi noapte, in locul unde dormea si l-a killerit.

Si toate astea doar ca tii numa' pentru tine si toate cele bune si cele mai putin bune... Nu vrei sa ne faci partasi la toate alea ...
Aveai mai mult de castigat daca acordai mai multa atentie unor chicioare finute de ficioare decat cracanatelor alora, dar alegerea ne apartine ...
Acu' serios, se vede mai bine lumina din capu'la tunel dintre parantezele alea,
Stiam de asta, am propulsat trei sferturi din muncitorii buni acolo, nu mica le-a fost mirarea sa gaseasca la intrarea in santier urmatorul text : "No drugs, no drinks".
Si femeile lor (altfel nu le poti zice) sunt de toata jalea prin pub-uri.
dan.pavelescu wrote:
Si mai ales de ce, pentru ca algele dau un farmec aparte pietrelor

Asta era valabila la sectiunea introductiva la marine ...
Dai din casa ...
um02122 wrote:

Englezoii educati se jeneaza sa injure, desi le place la nebunie. Daca o fac, inseamna ca te considera de incredere. Iar o data ce o fac, nu-i chip sa-i mai opresti.

Ce tare-i asta ...
Deci are viitor... Sau poate ca e mai bine sa nu dai inca cioara din mana pentru aia din par ... Adica asta chiar arata si promite, era pacat sa-l tragi pe linie moarta.
Vai ce ma bucur ca te mai preocupa asta micu'.
Intial ziceai ca PLTa sunt numarate zilele lui, apoi ca-l faci fish-only (dupa ce descoperisi ca pestii e totu'), acu ti-ai dat seama ca e mic si vrei lupa.
Bah, in acvaristica si uneori si in dragoste totu-i permis...
Atunci inseamna ca nu sunt doar mult mai valoroase d.p.d.v. nutritiv, dar si safe? Uraaaa!!!!
Papagalul a fumat semintele de canepa in loc sa le manance ...
Ce papagal ...
Asta al meu mai mult zboara ...
Interesant subiectul, nu stiu cata lume are acces la sursa sa poata folosi artemia vie recoltata.
In trecut am luat de la piata din Iasi dar congelata, discusii erau foarte incantati si nu au fost efecte adverse.
Mai interesant ar fi acomodarea lor la conditiile din acvariile de recif, iar in refugiu sa se dezvolte o populatie sanatoasa si stabila, sa poata fi hranita cu phitoplancton.
Marci, dar inca nu m-a suparat ca sa-l pedepsesc ... , dar uite, ca sa-ti fac catarul lui Banel o sa-i zic Batmanel ...
Ilatcan - frumos peste, bine crescut 10+++
Batran si nelinistit . Mi-am luat un pestiuc pe care mi-l doream de mult...
Gramma loreto, via ilatcan.
Peste matur, sanatos si culori echilibrate mov/galben de face cinste speciei lui.
Dupa cateva ore, suspendat intr-un tarc, s-a asezat pe o parte, credeam ca-l pierd, dar el ce-mi facea?: baga ochiul prin acvariu si studia concurenta
Cand s-au stins LED-urile albe l-am aruncat in ale vietii valuri.
Comitetul de primire prezent, fiecare cu revendicarea sa: sefu` flavescens: prea galben, anthias: prea mov, Banel (six line wrasse - culori de stelist cu coada verde de minoritar): prea lung, clownii: prea indraznet, pana si coral goby galben a zis ceva urat dupa care a taiat-o...
Dar a contat si parerea mea, cu pipeta prin acvariu am luptat vitejeste pana l-am convins pe noul venit sa-si vada de treaba lui printr-o grota.
Dimineata m-a salutat timid din gura grotei, nu a avut tupeul sa se aventureze la mancare, dar studia bine vecinii si vecinatatile.
Per total ma declar multumit
Da, pacat de acest setup ...
Daca te ajuta, te scap de
-1 Nemateleotris magnifica
-1x Lysmata amboinensis
Fiolele de Biodigest siBioptim
um02122 wrote:E ok.

Da nu te-ai prins. N-aveai cum.

.

Daca e un mohai chel m-am prins, daca nu ... fa-ti mila si lumineaza-ma ...
O fi de la reactorul ala, daca ai apucat sa-l bagi ...
Si d'aia-s sanitari? Nu mai bine le ziceau gunoieri?
Baietii de la pet-shop au incercat sa intre din curiozitate pe un forum si in special pe forum-ul asta?

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: