Din cauza unor schimbari in viata profesionala (plec din tara) trebuie sa renunt la acest acvariu marin (nu si la hobby, o sa imi fac altul unde ma duc). Asa ca am la dispozitie o saptamana si ceva sa scap de el. De aceea il vand pe pachete si ieftin:
1. Pachetul piatra vie + corali:
Vand 15Kg de piatra vie cu coralina si cu o gramada viermi penati pe ele + toti coralii din acvariu: Xenia pulsing (2 tipuri), Kenia tree (gold + green), euphyllia green cu varfuri mov, anemona green bubble dimensiune mare, candy cane, galaxea, coral pipe orga, gsp, palythoa green, milka, zoasi (7 feluri), + discosoma rosie, verde, albastra, gorgonia, anemona actinia equina + alti corali care nu imi vine in minte
3. Pachet acvariu + stand + solutii + sare + materiale filtrante (siporax + matrix + spartura de coral + AntiPhos + Phos Guard + 17 fiole biodigest + 17 fiole bioptim) + ATO (cu bidon de 10L facut foarte misto cu 2 senzori) + CO2 Scrubber (o gramada de calce sodata) + Chiller (130A)
Acvariu vine cu capac cu neoane noi schimbate de mine.
Pret pachet: 2400ron
Se da mai intai primul pachet (la care sunt dispus sa ma negociez) Al doilea pachet am deja un doritor dar daca se ia primul pachet cu al doilea, le dau la 2500ron.
Al 3-lea pachet nu sunt asa de doritor sa il dau pt ca multe le pot lua cu mine ca sa incep acvariul acolo. Acvariul merge foarte bine nu as fi renuntat la el nici daca imi construiam alt acvariu mai mare, dar daca plec nu are cine sa aiba grija de el din pacate.
P.S. Postati aici ce doriti! Primul venit, primul servit.
This message was edited 1 time. Last update was at 17/05/2015 08:45:45
Da, pacat de acest setup ...
Daca te ajuta, te scap de
-1 Nemateleotris magnifica
-1x Lysmata amboinensis
Fiolele de Biodigest siBioptim
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Nu daca era sa ma mut in Colentina pastram acvariu.
O sa plec in Cipru O sa plec in luna iunie vreo 2 saptamani si o sa vad cum sta treaba, dar sanse mari sa raman acolo si daca raman o sa am timp sa ma intorc sa imi iau nevasta si sa stau 2-3 zile sa rezolv lucrurile pe aici si atunci nu prea am timp sa vand acvariu, etc
Partea buna ca daca nu reusesc am cui sa ii dau acvariul. Dar speram sa obtin si ceva banuti ca sa ma ajute sa iau altul acolo mai repede )
This message was edited 1 time. Last update was at 17/05/2015 10:37:55
um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.
elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
Nu ajung sa dau in bucati. pachetul nr 2 este deja rezervat. Iar din primul pachet s-au oferit cativa sa ia cate ceva din el. Daca cumva vrea cineva niste piatra + corali sa ma anunte si cand ma vad cu celelalte persoane, ne intalnim ca sa pot goli acvariu piatra + corali + vietuitoare.
P.S. nu mai intrebati de sistemul ATO. Daca nu vand acvariul atunci sistemul ATO + alte echipamente hardware si solutii vor merge cu mine pentru ca il voi pune la viitorul acvariu.
Legat de osmozor cred ca il iau cu mine ca o sa imi fie de folos
O sa scot la vanzare 3 pachete care fac parte din pachetul nr.1:
-pachet C1:
Piatra principala cu gauri care are pe ea zoasi + discosome toate culoriile
+ piatra invelita cu zoasi (verde in mijloc, maron cu orange la margine)
Pret: 500ron
- pachet C2: piatra cu 3 tipuri de zoasi (mov cu verde, rosu cu albastru si verde cu galben) + Kenya tree
Pret: 300ron
-pachet C3: piatra plina palythoa verde+ euphyllia green cu varfuri mov + piatra cu xenia
Pret: 250ron
Pachetele o sa mai vina cu diverse bonusuri care constau in corali si ce mai gasesc prin acvariu
This message was edited 1 time. Last update was at 18/05/2015 17:19:10
IP:
Salut,
Sunt in cautarea unei pietre cu amprenta la sol de cca 10....15cm x 15...20cm si cu o înaltime de cca 20....25 cm...
Daca se întâmpla sa-ti ramana asa ceva, ma înscriu si eu....
Multumesc,
Mugur
This message was edited 1 time. Last update was at 18/05/2015 19:08:01
Fac o reducere la pachetele C1-C3, as vrea sa dau macar un pachet ca sa pot scoate toate vietuitoarele si sa le dau sambata. Pietrele sunt de calitatea I, au o gramada de coralina pe ele + vietuitoare + viermi penati prinsi pe ele)
Pachet C1: pret 400ron
Pachet C2: pret 240ron
Pachet C3: pret 180ron
This message was edited 1 time. Last update was at 20/05/2015 06:19:34
- pachet C1:
Piatra principala cu gauri care are pe ea zoasi + discosome toate culoriile
+ piatra invelita cu zoasi (verde in mijloc, maron cu orange la margine)
Pret: 250ron
- pachet C2: piatra cu 3 tipuri de zoasi (mov cu verde, rosu cu albastru si verde cu galben) + Kenya tree 2 tipuri + piatra cu zoasi verde cu mov(rara) si cu orga pipe coral
Pret: 200ron
- pachet c3 (piatra vie calitatea I + mici corali agatati de ele + viermi penati pe ele si alte chestii ok) ~4kg pret 160ron
Doresc sa scap de ele pentru ca in 4 zile plec! Sincer e super oferta ar fi pacat de ele.