[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Readus in tara, de peste mari si tari, cu toate taxele si cu brand solid, e totusi mai ieftin ...
Fratilor, tipu' asta este ... special
Ii atrag atentia pentru exprimare, el imi zice ca e forum de acvaristica si scrie cum vrea muschii lui ...
De acvaristica lui nu m-am luat, prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie a functionat ... pana acum ...
Propuneti ceva viabil sa ne treaca greata, mi-e sila sa tot evit postarile lui ...
Ei, mai ziceti ceva...
E pe drumul bun, sa tina si Apollo cu el sa-i dea ape limpezi si prolifice
Hai sa ma bag si eu ...
Da, i-am dat ( vandut la pret simbolic) niste corali, unii colorati, altii rezistenti, dar am mizat pe ceva ... Omul (copilul pana la urma) tot incerca variante, dar ii lipsea un orizont, o motivare imediata l-a facut sa ia masuri eficiente rapid...
Chestie de psihologie inversa, nu l-am descurajat ci i-am ridicat stacheta ...
Priviti reactia ... Chiar daca ucide toti coralii, va asigur ca-i mai trimit odata, dar vad o alta atitudine la el si ma declar multumit.
Bre, si Edy e salon, vorbiti-va ca sigur va intelegeti.
dan.pavelescu wrote:Sefu, ai un bubble coral si pentru sufletul meu de Banel?

Amicul Edyr are si te poate servi ...
bebe12345 wrote:Mersi mult , pe mine ma fascina niste pesti mari , daia spuneam

Mestere.... Si pe mine ma fascina multe pe aici, chiar aveam treaba, dar mi-a zgariat ochiul postarea ta ...
Zic eu ca o fi un accident ... citesc toate celelalte postari ale tale ... jale!!!!
Pune mana pe niste almanahe scrise in limba romana, dupa care reciteste posturile tale.
Ori bagi o erata sau o traducere, ori te lasi de deschis alte topic-uri.
De acvaristica practicata de tine nu zic nimic, astept sa-mi treaca vertijul pricinuit de citirea câtorva post-uri de-ale tale, apoi voi scrie ceva!
-Weipro PH2010 Ph Meter la mine ruleaza de 5 ani, cu sonda originala ...
http://www.fish-street.com/weipro_ph2010_ph_meter

Consider ca un mare avantaj il ai cu cel si cu monitorizare salinitate ...
vm70 wrote:Fabulos!
Le sade bine in acvariul IKEA

E mai mult shui decat feng, dar cresc ei si scapa de acolo ...
Hehe, moldovenii`s fruncea
Da, bafta si rabdare ...
elven wrote:

ma refeream la papagalul ala Ara

Ahaaa ....

Mai e si dupa sufletul omului

Cum e turcu si pistolu`, ce voiai sa faca saracu` cand Pavelescu ii tot zambea ca Iliescu ...
ddsek wrote:ma baieti...

am o problema pe care nu pot sa mi-o explic.
de ceva timp, cam 2 saptamani asa, din osmozorul meu iese mai multa apa si prin urmare am observat alge in bazin, de 2 feluri.
problema este sigur la osmozor dar nu imi dau seama ce are.

pls help

La mine cand a crescut brusc debitul, am masurat mi-a iesit 190 TDS-ul, aproape cat al apei de la robinet. Solutia: instalatie noua.
Pe sfarsit de iunie, prin 2011, erau semi-esuati pe plaja in Mamaia cu miile.
Iar garizi, cu doi ani mai devreme, din cauza algelor rosii, esuau in grup pe aceeasi plaja ...
Da, si niste moldoveni o dadeau bine la mare ...
Ce vremuri ...
Mie mi-e mila de cei care nu au trecut de comitetul de primire, acest superb pestisor s-a descurcat mai mult decat onorabil, mananca, lupta cand e nevoie, face cinste speciei lui.
Asa ca nu are de ce sa-ti fie mila ... poate doar de cei care se credeau jupani in acvariu si acum dau nas in nas cu Nash-ul
Daca tot te uzi, ia-ma in calcul cu 2-3 paguri mici autohtoni si vre-o 2-3 ace de mare (pentru refugiul plin de mici miscatoare).
Ma incanta maxim felul de a fi a royal gramma...
Am citit zile întregi ceea ce-mi ofera el inca de la inceput.
Bataie si-au luat chirurgi mari, dar el stie ca atacul e cea mai buna aparare, asa ca aplica metoda intimidarii cu real succes la pesti care mi-i doream uscati pe covor si nu cu noii veniti in vizor ... , dar in limitele decentei finute si doar in fata grotei proaspat revendicate
Sper sa-l prind intr-un (prim) filmulet
Coralii sunt pe drum, asa ca faci ce trebuie sa-i intampini cum se cuvine.
Ulterior, ideea e buna, dar te inhami la treaba grea... Si eu mi-am propus asta la un moment dat, acum 2-3 ani, dar m-a rapus ideea in final ...
dan.pavelescu wrote:Ai luat-o pe urma lui koala, vorbesti in parabole?

Cine zice ... acela este

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: