[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Ma bucur ca esti de acord cu mine
Cu sutana sau fara si ala e inger
Inca nu e bine,mai incearca
CristiC wrote:Misto avatar, parinte.

Mersi,
Foarte faini,dar is tare curios cum sor intelege ingeri intre ei.....Cristi da unde e murena?
90 60 90
lucianvlad wrote:Dupa cum arata testele, daca valorile sunt corecte, as trage concluzia ca nu este incheiata ciclarea. Nu mai adauga nici o vietuitoare in apa. Baga niste bacterii de la seachem care iti cicleaza acvariul in 7 zile (nu imi aduc acum aminte exact cum se numeste produsul).

Seachem Stability
Bai fratilor poza asta e altceva,clar penant!
Plm ma fac popa da de baut nu ma las
Vreau sa ma las de baut
Mai Cristi si Aure io ma fac popa de chestia aia e vierme penant sau poate e majano,plm eu asa i vad
Ori o injectezi cu apa fierbinte sau otet ori lasi pepermintul sa isi faca treaba.
EU cred ca e aiptasia
Am o intrebare pentru cei care au avut Z Flavescens si Z Xanthurum,care ar fi ordinea introduceri lor in bazin ca sa nu iasa cu scandal,mersi!
SEXY
Foarte fain bazinul,Felicitari!
dan.pavelescu wrote:Doi ardeleni stateau de vorba:
– Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste culinare, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, SMOCHINE!!!
– Mie-mi zici? A mea o pus piersici in tocanita de cartofi… cica sa-i dea un fleivar modern…
– Mi-i si frica sa vin acasa, ca cine stie ce blastamatie pune pe masa. O trebuit sa mananc mamaliga cu rodii… Cu rodii, ba, CU RODII, pastele ei de mancare!
– Io mananc pe ascuns, ca mi-i mila s-o jignesc… O facut sarmale umplute cu creveti. Am asteptat sa adoarma ca sa manc un parizer cinstit…
– A mea i-o pus la prunc la scoala pita cu untura si cu rucola…
– Asta nu-i nimic: am tinut pomana dupa ma-sa si o facut coliva cu mascarpone si sirop de artar… flambata!
– Ba.
– Da, ba.
– Atata am vorbit de mancare, ca amu mi s-o facut sete!
– Ie, si mie…
– No, hai sa merem la crasma, sa puscam niste shot-uri de Jägermeister!

foarte tare
koala wrote:Ataaaaat! Se vede profesionistii, bah!

Eu ii zic antrenament
Voi fi Cristi ca baiatu bea Jagermeister cu suc de mere si bere Hobgoblin
Pe data de 16 trebe sa ajunga corali pentru ca in 17 e ziua mea,iar in 18 voi fi apt sa fac poze

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: