[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Eu estimez ca pe data de 17 martie bazinul va fi plin cu zoasi iar atunci o sa facem si niste poze
Akaiule daca iti va vedea xanthurumul poza de profil va sari afara din bazin
Se va hidrata mult mai bine
Ai o catalaphyllia jardinei care e un coral LPS iar astia prefera sa fie tinuti pe nisip
Lasa mai Cristi ca se descurca el ca e Ardelean
Am vorbit acu cateva minute cu Peti si mi-a spus ca pe sfarsitul saptamani imi va aduce pesti Z Xanthurum si Z Flavescens plus vreo 10 fraguri noi de zoasi
um02122 wrote:
Principalul avantaj al acestui acvariu este pretul, care bate orice custom cu acelasi nivel al finisajului.

La pretul de 1449 de lire adica 8400 de lei mi se pare extrem de mult......vorba lui Ricardo "eftineala" vanduta scump.
L-am vazut, foarte misto coralul!
E brainul de la Peti?
Andrei1234 wrote:Stiu, ma baneaza!

Nu ai pierde nimic.....
Shubi wrote:N-ai tupeu Andrei, te provoc la o aroganta !

+1
Eu am crezut ca e pe nanoreef
darthradu wrote:Bre, ca sa fiu ontopic, tu ai unul din cele mai frumoase acvarii de p-acilea

Vad ca la inceput aveai ceva creveti, ce s-a intamplat cu ei de vrei sa adaugi peperminti ?

Are aiptasia....cred
Shubi wrote:Tenchiu.
Si inca ceva, o data pe saptamana bag un pahar de bere direct in apa (cca. 200 ml)

Ce stie sa faca berea?
In loc de odonus niger eu as lua un rhinecanthus aculeatus
Eu am avut,un peste foarte fain il chema viorel din cate imi aduc aminte era destul de agresiv si manca cat 10
Foarte faina poza cu micul alexandru (cioara)
Frumos si foarte curat,felicitari!
Trimite-mi apa si iti fac eu cate teste vrei.....gratis
Rhinomuraena quaesita, animalul asta e un must have.....Am vazut o gramada de bazine pe YouTube cu animalul asta si e de vis

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: