[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Sebastian Costin wrote:Cronic! Merci Peti!

image

Foarte fain!acu am inteles
Parca ziceai ca vrei trei specii de acropora, nu?
Am citit pe undeva ca anemonele o iau din loc si daca nu sunt hranite suficient....caut articolul si iti trimit linkul
Zsido wrote:Daca ti neaparat sa ai anemona te poti orienta inspre tube anemone,ele stau exclusiv in nisip si sunt destul de spectaculoase,am avut si o hraneam o data pe saptamana cu cate un crevete congelat.

Anemona asta unde o pui acolo sta!
Eu zic la halit anemona
Daca ti neaparat sa ai anemona te poti orienta inspre tube anemone,ele stau exclusiv in nisip si sunt destul de spectaculoase,am avut si o hraneam o data pe saptamana cu cate un crevete congelat.
Roagal pe vanzator in momentul in care a importat creveti sa ii puna intr-un bazin unde nu hraneste pesti sau alte animale,
Blue14 wrote:Oricum saptamana viitoare imi iau 2 peperminti si scap de scarbele astea de aiptasii, sau sa le omor cu red sea aiptasia x ca crevetii sa le manance mici.

La cate aiptasia ai acolo nu vei scapa intr-o saptamana nici daca iti cumperi 100 de creveti,daca creveti respectivi su stat mult timp la vanzator in acvariu si au apucat sa puna gura pe artemia si alte bunatati atunci nu vor manca nici o aiptasia Ti-o zic din proprie experienta
Pai e foarte simplu,daca ii place unde o pui atunci e ok daca nu atunci ai puso,
vorbesc din proprie experienta
vm70 wrote:Dendronephthya mai raspunde la apel? O tot caut fara succes prin poza...

Eu vad ceva sub coada flavescensului care are culoare de dendronephthya....sau poate ma insel
Eu sunt curios sa il vad in actiune
Shubi wrote:Nu mai am Levi decat un pui foarte mic de Kenya, restul i-am dat.

Dal si pe ala
Frumoasa jucaria!
Caline unde e coralul meu preferat?
Aqua-life.ro
Ciorapul e din nailon si are marginea din silicon
Tragi ciorapul pe teava iar capatul ciorapului îl prinzi de marginea sumpului asa e si la mine.....
Cumparati numai ciorapi fara suport.
Pune un ciorap sau niste vata de perlon si o sa iti opreasca toate impuritatile.

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: