[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Al meu e mult prea mic.Adevarul e ca nu am nici spatiu pentru asa ceva,eu ma multumesc cu un "nano-pond" .Cu prima ocazie (sau primul dezghet) o sa fac si pozele .
Pai daca tu esti putin nerabdator,imagineaza-ti cum ma simt eu .
Daca plantele sunt dese si au umbra nu au nici o problema.Vor sta mai ascunsi,dar nu dau ortul popei.

Eu am lumina de peste 1W/L si nu am probleme cu ei.Ai grija in schimb la fertilizanti,cuprul nu le face bine deloc.
Poti pune si ceva poze...chiar am nevoie de ceva ajutor si eu...
Ma gandeam la ceva pesti,dat fiind ca am doar creveti ...
Deocamdata e umplut cu apa si acoperit cu ceva sipci de lemn,pe care le voi scoate curand,mi-e frica sa nu ninga prea tare si sa cedeze sub greutatea zapezii.

In primavara ma voi apuca sa-l plantez,in rest nu cred ca mai am ce face acum.Mi-a dat cineva o idee cu un bolborositor (gigant dupa parerea mea) pentru filtrare,dar inca ma gandesc.
Sa inteleg ca inca mai ai acvariul de vanzare?Nu ai mai postat din august acolo...
Cumpar acvariu in jur de 50-60 de litri.

Anunt valabil doar in Iasi.Astept oferte.
Poti baga niste bucatele de morcov fiert in acvariu (nu prea mult) sau le poti da chiar granule pentru pesti,din alea mai mari care pica pe fund.Eu cu asa ceva hranesc crevetii dar pomaceea ajung mai repede la ele .

LE:Lumina albastra e pentru acvarii marine,tie iti trebuie un neon cu lumina calda,care bate putin spre galben daca ma intelegi.
Cand l-am luat mi s-a spus sa-l bag in apa pana aproape de partea neagra,insa a si cazut de cateva ori cu totul si nu a patit nimic.Merci ca mi-ai zis...
Vad din poze ca ai incalzitor ca al meu,mi se pare mie sau l-ai bagat cu totul in apa?
Nu e nici o problema,diferenta nu e mare.
Frumos,chiar merita urmarita evolutia lui...
Eu zic sa o lasi acolo sa aiba pestii cu ce bea apa...
Cred ca a scapat-o acolo in timp ce schimba apa...
Frumos,sa-ti traiasca!

PS:Imi place si crapul ...
Ii mai prind si eu la suprafata dar ii arunc direct afara ...
Eu as vrea sa stiu cum reusesti sa-i prinzi ...
Eu fertilizez cu Easy Carbo si Ferropol 24 exact cat trebuie,nici mai mult nici mai putin si nu au nici o treaba.La inceput cat dozam mai mult am avut ceva pierderi.

Poti face o incercare cu vreo 5 indivizi si le observi comportamentul,dar ai grija ce fel de pesti tii cu ei...
daniel12 wrote:Dublarea luminii e riscanta, daca zici ca ai jungla depinde din ce plante e compusa.

In princpiu lumina se dozeaza in cantitati mici pe perioade mari sau in cantitati mari pe perioade scurte. Altfel poti sa ai probleme.

Daca te referi la alge nu neaparat.Eu la 10 L am lumina de 13 W,o aprind la 06:00 si o sting la 23:00 si nu am probleme cu algele aproape deloc.50% din toata treaba se datoreaza si faptului ca am vreo 20 de RCS si 3 pomaceea.

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: