[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Am adaugat niste frunze de stejar si cateva conuri de arin (multumesc Anca).M-am jucat putin si cu lumina.Pestii o duc bine,apistogramele s-au obisnuit iar scalarii stau toata ziua pe langa geam cersind haleala .

image

Full size
Poze:

Scalar
image

Mascul Apistogramma
image
image

Femela Apistogramma
image

Corydoras
image
Am luat duminica o pereche de Apistogramma Cacatuoides.Scalarii nu au avut treaba cu ei,i-au analizat putin la inceput dupa care i-au lasat in pace.

Am mai luat 7 melci Pomacea cu gandul ca o sa-mi curete lemnele.Scalarii i-au terorizat,daca se misca vreo unul urgent apar langa el si il ciupesc de tot ce apuca.chiar si de cochilie.2 dintre melci s-au miscat doar cativa centimetri de cand i-am adus,restul stau prin colturi,ingropati in nisip de "frica" iar unul cred ca a murit.
Da.Cel mai bine e sa ii prinzi in fiecare dimineata si sa ii asezi in colturi diferite ale acvariului.
A tinut cineva pana acum Apistogramma cu scalari? M-am razgandit in privinta ramirezilor si am pus ochii pe o pereche de Apistogramma cacatuoides.
Pune niste poze.Sunt curios ce filtrare ai.
Referitor la ce a spus alyen,probabil ca CO2-ul s-a dizolvat,dar nu tot,si s-a adunat cate foarte putin.
Nu fertiliza cu nimic.Lasa-i lumina cateva ore si atat.
Arata bine.Niste detalii nu ne dai?
Prevad ceva frumos,ca toate setup-urile tale de altfel.

Succes!
Nervi de dimineata ...scalar gasit pe parchet.A reusit performanta de a sari pana la marginea capacului (peste intarituri) si a cazut prin spatiul de acolo.Acum trebuie sa astept pana duminica viitoare sa iau altii (inca 2) caci crescatorul de la care i-am luat nu mi-a lasat un numar de telefon.

Avansatul wrote:Solutiile acelea sunt pentru apa

Si eu care credeam ca trebuie baute...

@colonelul:

Profito - fertilizant cu microelemente.

EasyCarbo - un fel de "CO2 lichid" cum s-ar spune. NU se compara cu CO2-ul din butelie,dar ajuta,mai ales impotriva algelor.

Daca spui ca nu vrei cine stie ce plante,astea sunt suficiente.

Filter Medium nu am mai vazut pana acum,dar poti citi aici.
O sa sun la Animalis sa vad daca are.

La domnul de care spui tu,Anca,nu erau...sau poate nu am vazut eu .
Animalis stiu ca e in renovare.O sa incerc la ArcaPet.As fi luat din piata,dar nu erau.
Sigur,nu e nicio problema.
O sa incerc sa caut...stiu ca fac minuni ,am mai avut,dar tot timpul au murit,de aceea nu am vrut sa mai iau.

Multumesc pentru intentie.

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: