[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Cosmin
Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
E prima oara cand aud de asa ceva...Nici nu cred ca exista defapt...
Deja ai gafat-o...Ti-a spus si koala cam ce pesti si cati ar trebui,plus ca nu ai ciclat acvariul.

Ca idee,numai un scalar se tine in 50 l de apa.Pestii aia se simt acolo ca in autobuz...
Nu-i bai,sta in casa doar cat trece iarna,e cam mica pentru temperaturile astea,dar de anul viitor nu mai pupa ea stat in casa,ii rezolv un adapost (nu ca nu ar avea) izolat termic si acolo isi petrece Craciunul .
Nu man ,telefon imi iau si maine daca vreau,dar nu e primul caine care face asa si stiu cum e (a mai distrus multe alte lucruri pe langa telefon) iar eu nu suport...inca ma mai gandesc daca o tin sau nu...In sinea ma vreau sa o pastrez,insa in amintesc de toate obiceiurile ei si....
stefanp wrote:Uscate poate-s bune si de fumat

La asta ma bag si eu ...
E suficient pentru oxigenare...

Imi place :X:X...
Nu pot vedea imaginile:

"Cannot connect to database"

Chiar sunt curios...astept cu nerabdare.
Atata timp cat am 16 ani si nu detin eu locuinta nu pot intra in gradina de zarzavaturi si flori a mamei,intelegi tu?
Mi-ai dat o idee ...
Catelusul vana o cartita acolo ,acum e in casa langa mine,nu are acces la el.
Azi am dezapezit pondul si am luat o placa de lemn de deasupra sa vad daca a inghetat.Se formase un strat de vreo 5 mm,insa ce mi-a atras atentia au fost sute de "gandacei" care,dupa cum sareau,cred ca erau pureci de balta...

Si 2 poze cu inculpatii:

http://cozman.sunphoto.ro/Mini-pond/83705714

http://cozman.sunphoto.ro/Mini-pond/83705718
Nu ma pot abtine sa nu rad de fiecare data cand vad acest topic .La cat de calm il stiam eu pe Stefan,nu ma gandeam la o asemenea "transformare" .
Poti pune ceva poze cu acvariul si echipamentul la 250?
Nu stiam cum e toata treaba,oricum am in proiect inca un acvariu si trebuia macar asta sa stiu.

Am destui prieteni electricieni,dar cand le-am pomenit de balast si alte chestii au inceput cu texte gen "Nu iti trebuie neaparat asta" etc.,de asta voiam sa intreb pe cineva mai specializat .

Merci mult!
O lista cu tot ce ai cumparat si o schema cu "legarea" tuturor componentelor (in paint) mi-ar fi de folos,daca nu te deranjez prea tare...
Pe cel la 250 de lei il mai ai,sau pe cel la 90 de lei?

Forum Index » Profile for Cosmin » Messages posted by Cosmin
Go to: