[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Eu am avut una rosie. S-a mutat scarba la umbra si nu am mai vazut-o. Faza cu umbra este ciudata pt ca ele stau in ape mici in bataia soarelui. Cele vazute de mine in Turcia formau un covor intr-o zona mai salbatica. Ceva in acvariu nu le convine cred.
Cred ca mai degraba la un volum mic de apa ar fi greu de mentinut aceste valori. Partea mai complicata este faptul ca vrem sa dea cu virgula, sa se lege una de alta, sa nu precipite ceva...etc. Succes in continuare Dragos...
Ai pm.
Reglajul la Tunze se face atat pe admisia de aer cat si admisia de apa.
Cred totusi ca poti incropi o masuta care sa acopere discret un chiller. Imi pare rau sa aud ca dispar vietati. Vei avea o problema permanenta cu temperatura in bazin pe timpul verii si la volumul acela nu vad alta solutie sigura in afara de chiller.
Pai la mare iese un dimming.....
Stiu....trebuia sa "inclin" si numele....
Nenea Rikardo, manca-ti-as aripile picante , fa o poza la bazin fara plexi-ul ala ca moare poporu' de curiozitate.
Off-road la liber..... cat cuprinde.
Cred ca mai degraba ne aglutinam noi pe la Lepsa la mine-n giudet sa frigem niste pastravi si sa vidam ceva recipiente. Ce ziceti?
Ma luna asta nu mai ajung sigur. Pe 30 plec in concediu si e cam din scurt asa.... . Dar luna viitoare sigur ajung. Rikardo fa o rezervare pt niste aripi babane cu mult ardei cat sa umple o roaba asa si ne vedem cu siguranta cel putin 5-6 compatrioti.
Hmmm....vin cu un spritz rece de Vrancea sa sfaraie haripile alea .....
Aia de la Andy sunt super. Eu am 3 in 150 de litri . Cred ca la tine vreo 8-10 bucati ar fi numai bine.
Eu nu o las sa se adune mai mult de jumatate . Cupa e bine sa o speli la o saptamana. Peretii interiori daca se murdaresc si se usuca....spuma urca mai greu in cupa.
Iti recomand astreea. Eu am doi astreea de doi ani jumate si rad tot pe unde trec. Bine...daca iei arici....scapi de griji. Dar si daca nu mai are ce manca ...da coltu... . Stelute de nisip cred ca vreo 3 bucati ti-ar ajunge.
E normal.
Merg si eu pe mana voastra. Cu sau fara melci.
Se stie cum e. Incepi bou si termini vaca. Si ca sa te citez....
"'r-ati ai 'reaku.....imi vreti binele pe banii mei uh???!!!!"
Arata bine. GSP rulllzzz....
Ighen....aaaaa...scuzati .... Idem.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: